Maja Hirsch

6,9
3 138 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maja Hirsch

Chodząca tragedia to mało ! Powinny się dobrać razem w związek z KiczCzopkową - obie reprezentują podobny poziom szmiry tylko Czopkowa ma odrobinę więcej urody !

cOOba

Dzieciaku, biedny jesteś. Maja to bardzo ładna kobieta o nietypowej urodzie. Jest oryginalna.

R_a_d_z_i_o

Dzieciaka to sobie przychlaście w rodzinie, lub w przedszkolu poszukaj ! Jak ona jest bardzo ładną kobietą to ty jesteś inteligentny. Oryginalna to może ona i jest, ale w swojej brzydocie. Weź wróć może do podstawówki, gdzie miejsce takich, jak ty. Najgorszego na całe życie nie tylko na ten New, 2010, year

użytkownik usunięty
cOOba

Nie podzielam Twojego zdania na temat M. Hirsch. Uważam ją za ładną, zgrabną i utalentowaną aktorkę. W "Brzyduli" jest rewelacyjna.

cOOba

Bardzo piękna kobieta i dotego piekielnie zdolna aktorka!!!Poprostu ideał!!!!!!!!!!!!

cOOba

hmm ja uważam że M.H jest bardzo ładna,ma świetna figure( co widac np w brzyduli jak chodzi ubrana w eleganckie ciuszki) no i przede wszystkim ma talent...

cOOba

Założyciel tematu to chyba nie zna się ani na aktorstwie a tym bardziej na pięknie cudownej Maji!Ona jest fantastyczna jako kobieta i aktorka poprostu IDEAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slawek1988

Jeżeli masz tyle lat, dzieciaku, na ile mógłby wskazywać twój nick (rocznik 88) to ja z takimi smarkami polemizować nie zamierzam, a zanim następnym razem otworzysz swój otwór gębowy pod moim adresem musisz się nauczyć n/t piękna, bo (jak widać) nie masz o nim bladego pojęcia. Pośród Quasimodo to faktycznie może i ona jest ideałem.

cOOba

Twoj poziom inteligencji po wypowiedzi wskazuje na to,że jest zerowy.Skoro ja jestem smarkiem to ty pewnie starym 'dziadem'-aha i jeszcze jedno to jest strona służąca filmom,aktorom i na ich tematy mamy się wypowiadać,ale jak już wcześniej wspomniałem inteligencji za grosz-więc o czym tu dyskutować-żal!!!

slawek1988

Stwierdzę pewien łatwo zauważalny fakt: Załozyciel tematu coraz bardziej się wypuszcza. Jeśli dla ciebie rocznik 88 to smarkacz to jesteś starą dziadygą. Piszesz tak, bo nie umiesz już odpowiedzieć na poziomie. Lepiej nie wchodź na tę stronę bo za bardzo się podniecasz.

Jakbyś nie zauważył tu moga się wypowiadać osoby w każdym wieku, a to, że jesteś starym chłopem to tylko pogarsza sprawę, gdyż nie jestes bardzo świadomy tego co piszesz:)

cOOba

cOOba, agresywny jesteś, rozumiem że masz kompleksty? Ja uważam, że Majka jest wspaniale zdolna,skromna i ładna. Oglądałam parę filmów z nią, ale w Brzyduli była genialna, a co do urody..założę się, że twoja dziewczyna,zona, partnerka jest w porownaniu do Majki kaszalotem:)

avoocadoo

Hmmm Kochani, PIĘKNO to pojęcie względne, dla każdego może oznaczać coś innego. Jednak patrząc na wypowiedzi założyciela można stwierdzić,że subiektywne opinie nadające się do wystawienia dla szerokiej publiczności- musi się nauczyć pisać....

cOOba

Wszystko mi jedno, jaką jest aktorką. Weszłam tu z ciekawości.
cOOba, przez to co napisałeś człowieku, to faktycznie, jak już zostało wyżej napisane, tylko cię żałowac. Jesteś starym, zgrzybiałym, zarozumiałym i w dodatku pełnym pychy osobnikiem (jeden post a tak wiele mówi o człowieku). Moim zdaniem pojęcie piękna u takiej osoby jest z definicji wypaczone.

Nastic

Nie stresujcie się kochani! widać, że to jakiś totalny cham i prostak!!!! I nie wydaje mi się, żeby był starszy niż 15 lat, bo styl wypowiedzi wskazuje na głupkowatego, sfrustrowanego gówniarza:)

kubek69

Maja jest piękna
cOOba pokaż swoje zdjęcie.

j_trabinski

zobaczyłam temat tego wątku i aż musiałam wejść i dopisać swoje 5 groszy. no poprostu nie mogę czytać takich bredni jakie wypisał tutaj założyciel tematu. gdybym nie lubiła Mai to bym się nawet nie fatygowała, ale jednak faktem jest, że kiedy na nia patrzę widzę klasę samą w sobie. to piękna kobieta i dobra aktorka. ona jest swietnym przykładem tego, że są jeszcze w Polsce aktorki które nie ociekają kiczem i tandetą w całej swojej rozciągłości.