niewiem czy ktos z was zauwazyl ale jest osoba leworeczna , pisze lewa reka oraz trzymie lyzke w lewej rece!!!
Taka mała ciekawostka!!!
Jezu, "trzymie" ? Piszesz jak jakiś wieśniak. Poza tym co z tego, że jest leworęczna?? To taka anomalia? Coś jak trzecie oko?
fantastycznie. oja oja.
aktorka, całkiem dobra i tyle.
co ma do tego jej leworęcznosc?
nie czaję.....
No i co z tego Sebastianie? Wygląda na to, żenie widziałeś nikogo leworęcznego.Zachowujesz sie jak moi znajomi "dlaczego jesteś leworęczna" .. żal
Ja to już zauważyłem w "Miodowych latach", kiedy jako konsultantka policyjna spisywała żądania Norka lewą ręka. Jeśli chcesz poznać innych leworęcznych aktorów zapraszam na mój blog.
Pozdro.
a coś w tym złego że osoba leworęczna pisze lewą ręką i 'trzymie' łyżkę w lewej ręce? No bo chyba nie w prawej :|
Fajny post xD
no i co z tego? też jestem leworęczna i nie czuje sie gorsza czy coś w tym stylu. Leworęczni to też ludzie i nie ma w nich nic dziwnego!
Jeny, coście się Go tak czepili. Przecież nie napisał słowem, że to coś złego i że przez to jest gorsza. Sam zaznaczył, że to taka ciekawostka - czizas ludzie opanujcie nerwy, albo jakąś melisę chlapnijcie...
Wydaje mi się że dopisek na końcu posta autora tematu (cyt.: "Taka mała ciekawostka!!!"), nawet pomimo bezzasadnego użycia dużej ilości wykrzykników, jednak ma pewne znaczenie...
dokladnie:) zreszta nie wiem jaki ma sens pisac jako "enta" osoba komentarze typu"
"i co z tego? po co nam to wiedziec? "itp. Ludzie, macie do czlowieka pretensje o bezwartosciowy wedlug was post a sami nie jestescie lepsi piszac kolejny raz to samo i nic nie wnoszac.