Świetnie zatańczył z Edytą, zasłużona wygrana. Co do aktorstwa, nie jest aż takim złym aktorem, tylko ci co nie lubią m jak miłość lubią dawać jedynki, ale dzięki nim można wrócić do dzieciństwa, bo to tak jakby się bawiono w piaskownicy. Jeszcze raz gratuluje 1 ms. i dziękuje zarówno :)
Masz racje świetnie zatańczyli z Edytą. Trzymałam za nich kciuki super że im się udało. Aktorem może nie jest za dobrym,lepiej żeby dalej tańczył:)
Aktor z niego żaden, ale za to jak chłopak tańczy tylko pozazdrościć. Gratulacje.
P.S. Ta Herbuś nawet fajna kobitka z niej :)
aktor żaden..... tancerz, bo ja wiem. Niestety wygrał, był to pierwszy przypadek gdy życzyłem "naszym" reprezentantom jak najgorzej, a właściwie mroczkowi bo panna Herbuś przynajmniej fajnie wygląda:) Ten człowiek mnie mierzi i to niesamowicie, teraz, po wygranej będzie jeszcze ważniejszy i bardziej bufoniasty.... no ale niestety stało się.
Czy w dzisiejszym świecie "idolem tłumów" nie może być ktoś zdolny?
Mroczek pokazał, że umie tańczyć i dostali z Edytą nagrodę, czy to nie świadczy, że jest zdolny? Za oczy tego nie dostali, a za sama Herbuś tez nie ;)
przyznam się, że nie widziałem konkursu, widziałem tylko mroczka.... czy zatańczyli tak świetnie? na pewno widowiskowo, telewidzowie głosują a to znaczy że najlepszy nie wygra:) może skończę moje dywagacje na temat mroczka, ja go po prostu niesamowicie nie lubię i to podwójnie wiec moje zdanie nie jest dużo warte:)
pozdrawiam i wybaczcie że mieszam:)