Marcin Mroczek

3,9
988 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Mroczek

Świetnie zatańczył z Edytą, zasłużona wygrana. Co do aktorstwa, nie jest aż takim złym aktorem, tylko ci co nie lubią m jak miłość lubią dawać jedynki, ale dzięki nim można wrócić do dzieciństwa, bo to tak jakby się bawiono w piaskownicy. Jeszcze raz gratuluje 1 ms. i dziękuje zarówno :)

butryk_2

Masz racje świetnie zatańczyli z Edytą. Trzymałam za nich kciuki super że im się udało. Aktorem może nie jest za dobrym,lepiej żeby dalej tańczył:)

Billy_Jean

Aktor z niego żaden, ale za to jak chłopak tańczy tylko pozazdrościć. Gratulacje.

P.S. Ta Herbuś nawet fajna kobitka z niej :)

butryk_2

aktor żaden..... tancerz, bo ja wiem. Niestety wygrał, był to pierwszy przypadek gdy życzyłem "naszym" reprezentantom jak najgorzej, a właściwie mroczkowi bo panna Herbuś przynajmniej fajnie wygląda:) Ten człowiek mnie mierzi i to niesamowicie, teraz, po wygranej będzie jeszcze ważniejszy i bardziej bufoniasty.... no ale niestety stało się.

Czy w dzisiejszym świecie "idolem tłumów" nie może być ktoś zdolny?

fietu

Mroczek pokazał, że umie tańczyć i dostali z Edytą nagrodę, czy to nie świadczy, że jest zdolny? Za oczy tego nie dostali, a za sama Herbuś tez nie ;)

butryk_2

przyznam się, że nie widziałem konkursu, widziałem tylko mroczka.... czy zatańczyli tak świetnie? na pewno widowiskowo, telewidzowie głosują a to znaczy że najlepszy nie wygra:) może skończę moje dywagacje na temat mroczka, ja go po prostu niesamowicie nie lubię i to podwójnie wiec moje zdanie nie jest dużo warte:)

pozdrawiam i wybaczcie że mieszam:)

fietu

Tylko, ze punkty były podzielone, głosowali sędziowie którzy znają się na rzeczy, a później telewidzowie. Od sędziów dostali noty 10,10,12 i jakieś nieporozumienie w stosunku do tamtych ocen 8. Za to 4x 12 dali jakiemuś beznadziejnemu tańcowi :)