Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,7
518 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson

TO JEST ISTNY DEBIL!

użytkownik usunięty

Już mnie nie obchodzi czy on to robi ze względów komercyjnych, czy też artystyczneych...... takich dewiacji , perwerzji typu wyżynanie zwierząt , obnażanie się publicznie itp nie powinno się akceptować!
Ale mi artysta który tylko szokuje i zbija na tym kase naprawde czy to tylko taki wizerunek czy też taką osobą naprawdę jest nie powinno was obchodzić... dla mnie afiszowanie się w teledyskach że jest się szatanistą i antychrystem i pisze się takie texty świadczy już o pewnej chorobie psychicznej...zresztą on podobno do jakiejś sekty należy...
ludzie jest tylu innych artystów którzy nie promóją siebie przez takie obrzydlistwa! patrząc na jego teledyski aż mdli ..ale polacy mają taką mentalność i swojego idola będą bronić do upadłego bo myślą że jak ktoś to robi dla pieniędzy to jest OK..ludzię wam mózgi wyżarło! tolerując takie sposoby bycia w przyszłości coraz więcej będzie się zdarzało takich zboczeń! bo trzeba najpierw znać terminologie tolerancji(akceptowanie zachowań neutralnie etycznych!). Niestety przez to już powstają partie pedofili w holandi, stowarzyszenia inedii(ludzie żywiący się słońcem),i operacje zmiany płci( całkowite wynaturzenie ludzkości), 50 lat temu takie rzeczy były niedopuszczalne..przez kupno i słuchanie tego pajace popieracie tylko ten rodzaj ''artyzmu'' i pokazujecie że jest to dobry sposób na buisness....
tylko niech ci fanatycy mansona teraz mnie nie oplują i wyjdą z tym że nie wiem co to satanizm... ja sam jestem ateistą i nie wierzę w religię chrześcijańską sądząc że to wymysł ludzi i ich wyobrażeń a nie prawdziwe odzwierciedlenie rzeczywistości... ale ja jej nie potępiam!
nie obraża uczuć religijnych , nie wynoszę się z hasłami jekiejś sekty itd...bo w porównaniu to tego imbecyla moe powiedzieć że jestem normalny.

użytkownik usunięty

ah tak do sprostowania to nie jestem jakimś j!@#$% satanistą ,wiem że tak mogło wyniknąć z mojej wypowiedzi...

Niii... jestes po prostu jebniętym bezkrytycznym czytelnikiem wszystkich gównianych plotek jakimi karmią Cie portale i Bravo Girl ;)

użytkownik usunięty
Geohound

co z bezmózg ... ja nieczytam bravo girl i innych portali plotkarskich popierdoleńcu jakbyś niewiedział zresztą jakoś ustosunkuj się do moich argumentów podając fakty... sorry afiszowanie się na teledyskach stanizmem i obrzydlistwem jest widoczni, a rozwalanię łba kurze i obnażanie się na scenie są faktami które fani marlyna nie mogą zaprzeczyć... a płyt (nie pamiętam dokładnej nazwy ) ''antychrist'' mówi za siebie... zresztą takie szokowanie jest zwykłym pozowaniem i namawianiem ludzi do kupne.. co do twojej wypowiedzi wynika że jesteś infantylny i nie masz żadnych argumentów i jedynie obrażasz .. ja napisałem 20 linijek ty odpowiedziałeś 1 która nic nie wnosi przygłupie...

Debilem może jest. Ale zbija na tym kasę, a ty pisząc takie wypowiedzi dajesz mu jedynie satysfakcję ;P
Jestem jego fanką, kocham jego głos i muzykę. Moim zdaniem ma oryginalny image, zwraca na siebie uwagę...m.in. także twoją.

A ty jesteś tak cholernie święty, a sam nie potrafisz wysnuć argumentów i wyskakujesz z "Debilem" i "popierdoleńcem".

Tak naprawdę nic nie wiesz o Mansonie, a się o nim wypowiadasz.
Pooglądaj kilka wywiadów, poczytaj teksty piosenek, cytaty może zrozumiesz, że jest cholernie inteligentną i utalentowaną bestią. Wtedy pogadamy.

Co do religii, Marilyn nie jest satanistą. Jest ateistą. Tytuł jakiegoś tam kapłana szatana został mu przydzielony jako wyraz szacunku do jego osoby, on się nie prosił.
"Nie jestem przeciwnikiem religii, ale nie podoba mi się, kiedy ludzie wykorzystują ją do własnych celów."

Zanim coś napiszesz to się zastanów.

Wiesz co , twoje argumenty są głupie i bezsensowne jak i zapewne ty !!
Widziałeś , żeby wyżynał zwierzęta ?? Widziałeś , żeby odgryzał głowy kurczakom?? :>
Jak tak to prześlij mi filmik , skoro widziałeś i wiesz.. ! Plotkami sugerują się matoły i jeżeli w to wierzysz to popierdoleńcem możesz nazwać siebie - przykro mi :|
Twoje zdanie "Zresztą on podobno do jakiejś sekty należy" totalnie mnie rozbawiło :/ Podobno?? I to są te niby twoje argumenty takk??
W jednym się zgodzę Polacy są pełni mentalności - ale na pewno nie pod jego względem :| Polska słynie z wysoko rozwiniętej wiary w J.Ch i nigdy ale to nigdy nie masz prawa mówić , że stoją za nim tylko dlatego , że myślą , że to dla pieniedzy...
Jakoś W Polsce jest najmniej tolerowany i wszyscy go obrażają tak jak ty właśnie ! Bo chcą bronić swojego Jezusa Chrystusa i w ten sposób dokuczają mu ! A czy nie jest grzechem , dokuczanie , obrażanie , nie tolerowanie innych religii ?? Czy Jezus by chciał , żeby ludzie tak komuś dokuczali? Wątpie w to ! I prosze bardzo , ty mi tu piszesz , że obraża inne wiary , a reszta ludzi i ty co robisz??
Nie wynosi się z hasłami innej sekty , przeczytaj sobie książkę "Trudna droga z piekła" I wtedy pisz !
Świat potrzebuje kontrowersjii ! Chciałbyś aby na całym świecie , żyły same zmuły i tylko śpiewały... było by ich wtedy tyle ,ze byś nazw zespołów nie rozróżniał ! Bo liczy się styl , wizerunek , głos i talent !
Co wyobrażasz sobie na całym świecie Moniki Brodki ?? Mandaryny , Rihanny i inne takie...
Wątpie !

Dlaczego obrażasz tutaj na forum osoby słuchające Marilyna Mansona??
Każdy jest inny , i co innego sie każdemu podoba ..A ty jak widać , nie możesz tego zaakceptować !
M.M jest bardzo inteligentym facetem , o pięknym głosie , pomysł na życie miał , znany na całym świecie jest ! I za to go ludzie szanują bo potrafił sobie poradzić ze swoimi problemami i na dotatek stał się bardz. dobrym piosenkarzem ...

Afiszowanie się w teledyskach jest zaplanowane i każdy wie , że chodzi tu i o pieniadze i nie tylko ! Chce ukazać wam wszystkim ludziom jacy są ludzie , jacy ludzie śa ciemni i obojętni , dwulicowi ! I mówi właśnie o takich ludziach jak ty...

Tolerancja religijna jest bardzo ważna , ale jak byś przeżył to co on też byś tak miał !
Mam dużo argumentów , co byś nie napisał to i tak ci na twoje idiotyczne zdania odpowiem !
Ale szkoda mi tracić czas na kogoś kto w ogóle nie jest zagłębiony w jego muzyke i przesłanie :|

BellsMM

no to ja też sie tu udziele - tak jak pisali przedmówcy, ewidentnie widać że osoba, która założyła ten temat nie ma zielonego pojęcia jaką osobą naprawdę jest MM, swoją opinię buduje jedynie na podstawie plotek i stereotypowego podejścia kojarzącego mi się z moherowymi babciami które mówią tylko "Manson to diooobeł jest!!!". Z resztą, wydaje mi sie że osoba która założyła ten temat nie jest też zbyt inteligentna (ze względu na składanie zdań i rażące błędy ortograficzne) a także nie potrafi przyjąć konstruktywnej krytyki, gdyż wówczas od razu pyskuje. Dlatego apeluje do wszystkich fanów Marilyna Mansona, do tych, którzy rozumieją jego przekaz, styl bycia, sztukę jaką wyraża całą swoją osobą i swoim kontrowersyjnym zachowaniem, aby nawet nie polemizowały z tym dzieciakiem który założył ten topic, bo nie ma sensu :) on nie zrozumie że MM jest cholernie inteligentnym człowiekiem i każde jego zachowanie jest odpowiednio przemyślane ;] no w sumie powtórzyłem sporą część tego co już koleżanki i koledzy wyżej napisali, ale to tylko potwierdza prawdę o MM :) Pozdrawiam wszystkich fanów!!! peace \m/

Tak... zgodzę się z osobą która napisała zaraz po mnie...
Myślę , że najlepiej będzie jak nie będziemy wchodzić na ten temat bo jasne jest , że jesteś głupi.. i w ten sposób żegnam się z tobą i życze ci , żebyś w końcu zyskał rozum ;]

użytkownik usunięty

Oj, odwalcie się od niego ci, którzy nawet nie wiecie jaki jest. Ja już nie mam siły go bronić! Doczepiliście się go jak rzep psiego ogona. Dajcie mu spokój, niech facet robi, co chce, a was to powinno gówno obchodzić. Dla mnie Brian jest ok i nikt mi tego zdania nie zmieni!

DO założyciela tematu: Dzięki Ci! Ubawiłam się po pachy! xD

Takie małe pytanka:
a) To w końcu jak uważasz - jest satanistą (wierzy w Szatana) czy należy do 'jakiejś' sekty (niekoniecznie wierzącej w Szatana)?

b) A moherowe babcie propagujące 'jedyne, poprawne radio' cię nie przerażają? O___o