Ale on piękny! Ostatnio to właśnie on zaczął mi się podobać!!!! Najpierw podobał mi się Harry(Daniel Radcliffe), potem Ronuś(Rupcio Grint) a teraz on! Neville Longbottom(Matthew Lewis)!!!!! Mam plakat z ,,Harry'ego Pottera i Zakonu Feniksa'' i Matthew tam tak słodko wyszedł!!!! Czy może istnieć ktoś od niego piękniejszy!!!???!?!?!?:) Jest taki piękny!!! Mam nadzieję, że on nie ma jeszcze dziewczyny, bo Daniel Radcliffe i Rupcio Grint już pewnie mają, więc dla mnie pozostaje już chyba tylko on jeden jedyny...:):)
Szkoda, że on nie jest jeszcze sławny. Może to i dobrze, bo nie ma jeszcze dziewczyny, a jak ludzie poczują smak sławy, to xałkowicie im odbija. Na przykład Michael Jackson bardzo często musiał się poddawać operacjom plastycznym, by także biali ludzie zwrócili na niego uwagę. A Daniel Radcliffe za szybko poczuł smak sławy, bo zaczyna robić wiele rzeczy na pokaz n.p. w 2008 r. wystąpił na pokaz w jakiejś sztuce po to, by fanki nie rzucały się na niego, gdy idzien przez ulicę. Dobrze, że mojemu Matthewowi nie grozi to samo, bo uważam, że on jest najbardziej przystojnym chłopcem, o jakim można zamarzyć.
CZY ON MA DZIEWCZYNĘ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!??!!
:)Man nadzieję, że cię kiedyś spotkam, Matthew...
Co z tego, że na twarzy ma trochę zarostu? Przecież nie wygląd zdobi człowieka. Ciekawe, czy Matthew zdobędzie większą sławę, czy nadal będzie smutną, szarą myszką? Ja bardzo bym czciała, by był moim chłopakiem...
xD xDD xDDD xDDDD xDDDD
Hahahahahahahahahahaha!!! LOL
xD xDD xDDD xDDDD xDDDD
Przykro mi to mówić, ale chyba nic z tego xDD "dobry" komentarz, podoba mi się. :D
Oj to się spóźniłaś bo on BYŁ na polskiej premierze harry'ego pottera i księcia półkrwii jako gość specjalny... Jakoś tak w lipcu-sierpniu... I nie tylko ty masz na jego punkcie obsesję... Sorry ale nie ty jedna jesteś fanką. On może mieć każdą:( Smutne to ale prawdziwe... Radzę poszukać kogoś w realu...
Ale naprawdę:
http://www.filmweb.pl/person/Matthew+Lewis-56574#picture-6
http://1.bp.blogspot.com/-w7lqZ5hOE_Q/Thvrll-MH6I/AAAAAAAAA8o/OX8rOkP6d0Q/s1600/ Harry+Potter+and+the+Deathly+Hallows+2+New+York+Premiere+-+Matthew+Lewis.jpg
TO JEST DO CHOLERY NIEMOŻLIWE!!!
wypiękniał dzięki zabiegom.. przed zrobieniem zębów nie wyglądał tak dobrze .....
http://www.exposay.com/matthew-lewis-harry-potter-and-the-order-of-the-phoenix-- -london-movie-premiere---arrivals/p/11889/1/?f=Matthew+Lewis
Hahahahahahaha! Ojezusie! Mam nadzieję, że to tylko jakiś troll i że to nie jest na poważnie. Błagam! Hahahahahahahaha :D
A co do Matta, to na jego przykładzie widzimy, że magia naprawdę istnieje (nosi nazwę chirurgii plastycznej i dobrego dentysty :P)
Ortodonci i dentyści po to istnieją, sama nosiłam aparat wiele lat i mam teraz piękne ząbki, a co do plastyki bym się tutaj mogła sprzeczać bo wyraźnie widać, że rysy twarzy na takie same, jedynie schudł i to sporo.
Zgadzam się z przedmówczynią. Myślę że popracował trochę z trenerem i najzwyczajniej w świecie zrobił zęby. A co do uszu, w Harrym doklejali mu sztuczne, żeby były odstające. To musiało być frustrujące uczucie ;P
Ja osobiście uwielbiałam go od samego początku. Od 'Babciu, ropucha mi znowu zniknęłą...' Do samego końca. Odniosę się tutaj do cytatu z IŚ: 'Przez cały ten czas...? - Zawsze.'
Boże widzisz i nie grzmisz! Ja też lubie takie psychofanki. Życze powodzenia.
Rozwalił mnie tekst:Co z tego, że na twarzy ma trochę zarostu? Przecież nie wygląd zdobi człowieka. ;Fajnie, że znasz go z charakteru
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
pozdrawiam
Co do tego "CZY ON MA DZIEWCZYNĘ?!?!?!...", to muszę Cię zmartwić, ale od niedawna jest z niejaką Alison Wynd.
Podejrzewam, że to zwykły trolling :D bez przesady, nie widzicie, że to fejk? Do takiego tonu trzeba było dołączyć pokemonowe pismo, wtedy może bym się nabrała i zaśmiała. ;P
hahahhaha. j już nie wiem co to jest za komentarz, ale trzeba przyznać, ze Matthew zaskoczył wszystkich. Jest boski :D
Może i jest tak jak to większość dziewczyn ujeła ,,prześliczny'' , ale nie zapominajmy że jest nie tylko ,,prześlicznym'' facetem ale przede wszystkim jest aktorem, i powinnismy oceniać grę a nie urodę. Trzeba przyznać ze facet wyprzystojniał, ale nietstety nie widzalam go w innych filmach, a żałuję bo chętnie bym zobaczyła go w innej roli niż tylko Nevila w ,,Harrym Potterze'' :)