Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

To może być dziwna "potrzeba", ale jestem dopiero co po filmie "Kandydat" i ciekawi mnie, czy... Meryl, a raczej jej bohaterka, w jakimś innym filmie też ginie? xD Bo na razie oglądałem kilkanaście filmów z nią, ale w każdym była daleka śmierci.. hehe. ;p
Z góry dzięki za pomoc! ;p

fabcos

Z tego co ja widziałam to jej bohaterka ginęła tylko w "Kandydacie". Ewentualnie w "Ze śmiercią jej do twarzy" się na końcu rozsypała ale chyba to się nie liczy :P ! Pozdrawiam :)

_meryl_streep_

Dodaj do tego "Jedyna prawdziwa rzecz". Spoilował nie będę, ale lepiej zaopatrzyć się w paczkę chusteczek ; )

hugx_cyber

O kurczę jak mogłam zapomnieć nie wybaczę sobie tego do końca życia ! Przepłakałam połowę filmu !

_meryl_streep_

jeszcze Dom Dusz.

adamstencli

i Silkwood.

hugx_cyber

Kurcze tych filmów jeszcze nie widziałam... też widziałam tylko 'Kandydat'->z tych co ona ginie...również się zastanawiałam czy to jedyny film i dobrze że tu zajrzałam. A 'Jedyną prawdziwą rzecz' obejrzę na pewno. pozdrawiam

fabcos

Jeszcze zapomnieliśmy o "Co się wydarzyło w Madison County".

fabcos

Meryl ginie w filmach: Silkwood,Dom dusz,Co się wydarzyło w Madison County,Jedyna prawdziwa rzecz,Kandydat,Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń i to chyba tyle, nie jestem pewna