Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

kiedy będzie można posłuchac jego nowej piosenki This Is It, którą skomponował jeszcze przed śmiercią i miał ją dopiero zaśpiewac po raz pierwszy na koncertach. Miała się podobno pojawić w tym tygodniu.
Czy ktoś wie cos na ten temat czy ja mam jakieś złe informacje?

Spiderman10

http://www.youtube.com/watch?v=DTyCZNH148Q

chyba chodzi ci o tą . pojawiła się 12 czyli w poniedziałek;)

pozdrawiam

Spiderman10

trochę informacji dla zainteresowanych ta piosenka;))

Singiel "THIS IS IT", Anka bierze swoje udziały.

Piosenka Michaela Jacksona "This Is It," wydana w poniedziałek, została współ napisana i nagrana w 1983 z piosenkarzem i tekściarzem Paulem Anka. Anka i spadkobiercy Jacksona potwierdzili informację w poniedziałek wieczorem.

Spadkobiercy Jacksona i Sony Music Entertainment nie zdawali sobie sprawy z historii tej piosenki, wzięli ją z pudełka z archiwum, i byli bardzo zaskoczeni, gdy zadzwoniłem do nich w poniedziałek, powiedział Anka.

Jackson, po sukcesie z albumem "Thriller", nigdy nie skończył tego duetu, który miał być stworzony dla albumu Anka "Walk a Fine Line", powiedział.

Latynoska piosenkarka hip-hopu Safire nagrała tę piosenkę i wydała w roku 1990 - pod tytułem "I Never Heard," powiedział.

"Ktoś niewinnie znalazł tę taśmę i nie wiedział, że Michael nagrał ją z kimś," powiedział Anka.

Rzecznik majątku Jamesa Batesa mówi, CNN iż "piosenka była napisana z legendarnym Paulem Anka."

"Wzięliśmy piosenkę, ponieważ tekst był odpowiedni do nazwy, jaką Michael nadał trasie koncertowej," powiedział Bates.

To był zbieg okoliczności, że pierwsze słowa piosenki są takie same jak ostatnie planowane tounre Jacksona, powiedział Anka.

Wydana w poniedziałek miłosna melodyjna piosenka była częścią promocji filmu Sony "Michael Jackson's This Is It," który ukaże sie za dwa tygodnie.

Anka powiedział, że była to "szczera pomyłka", z której specjalni administratorzy spadkobierców szybko zdali sobie z tego sprawę w poniedziałek.

"Zdali sobię sprawę z pomyłki," powiedział Anka "Przeprosili i dali mi moją część zysków wynikającą z praw autorskich. Zyski podzielono 50/50."