Zrobiłąm go na cześć Michaela , jak chcecie to zobaczcie.Nie reklamuje się ani nie chce otrzymać dużo komentarzy , poprostu miałąm potrzebę oddac jakoś cześć królowi.Kocham Cię Michael ;*
http://www.youtube.com/watch?v=VX4kRnaWX80
Hm...i komu się już w dzisiejszych czasach oddaje cześć i hołd - rasiście ,który krzywdził samego siebie i na scenie naśladował Chrystusa!!! Bez dalszego komentarza ,może kiedyś "fani" przejrzycie na oczy...
Jacko will live forever in our hearts...
Michael zawsze bedzie z nami w swojej muzyce, tańcu, w pokoleniach ktore wychowały sie na jego twórczości...
Rest in peace...
pzdr dla wszystkich dla z Michaelem na duszy!
Ja również pozdrawiam ,,wszystkich z Michaelem na duszy''.
Pomódlmy się dziś za jego wieczny spokój i otworzenie oczu tym wszystkim biednym,prymitywnym ludziom.
echofiordof - zastanów się oczym ty właściwie piszesz..."W 1996 podczas ceremonii rozdania nagród BRIT Awards Jackson wykonał "Earth Song", występując ubrany na biało i otoczony przez dzieci. Odtwarzając scenę z teledysku – podczas której rozkładając ramiona, obejmuje parę drzew – wyglądem swoim przypominał Jezusa Chrystusa; w trakcie wykonywania piosenki był też unoszony przez dźwig, a specjalna maszyna rozwiewała jego włosy. W reakcji na to wokalista zespołu Pulp, Jarvis Cocker, oraz jego przyjaciel, Peter Mansell, weszli na scenę, Cocker wypiął pośladki, zatańczył i zszedł ze sceny. Pytany przez media o ten incydent, Cocker powiedział: "Była to forma protestu przeciwko Michaelowi Jacksonowi, który widzi siebie jako kogoś w rodzaju Chrystusa, z mocą uzdrawiania... po prostu wbiegłem na scenę i zacząłem się popisywać... próbowałem tylko zrobić coś, co każdy inny zrobił by z wielką ochotą, jeśli tylko zdobyłby się na odwagę"[52]. Cockera poparła prasa brytyjska: magazyn Melody Maker z 2 marca 1996 proponował nadanie Cockerowi tytułu szlacheckiego, a Noel Gallagher stwierdził: "Jarvis Cocker to gwiazda i powinien otrzymać order". Gallagher powiedział też o zachowaniu Jacksona: "Powrót do tego kraju przez Michaela Jacksona po tym, co się stało – i myślę że każdy wie o czym mówię – ubieranie się w białą szatę, uważanie się za Mesjasza – za kogo on się ma?"
i do kogo ty chcesz się modlić???
to są fakty ,ludzie ,ślepi fani obudźcie się ,już zmarł i dajcie sobie z nim spokój - BO TO TYLKO CZŁOWIEK - i nawet go dobrze nie znacie...
Do kogo chcesz się modlić - nie umiesz odpowiedzieć??? Bo sama nie znasz odpowiedzi ,zagubiona "fanko"-echofiordof ,żal mi ciebie
Ja ten teledysk trochę inaczej interpretuje:
Lubisz Morgana Freemana?
Podam Ci jego adres wyślesz mu swój tyłek, bo on uważa się nie za Jezusa, tylko za Boga.Jak nie wiesz o czym mówię to obejrzyj sobie "Bruce Wszechmogący" i sequel "Evan Wszechmogący".
Pragnę przypomnieć, że Michael jest "zombim" - teledysk Thriller
to nie jest teledysk ,idioto ,tylko fakty... i jaki z ciebie fan ,że nie wiesz o tym??? Dobra rada : idź się leczyć...