Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Zrobiłąm go na cześć Michaela , jak chcecie to zobaczcie.Nie reklamuje się ani nie chce otrzymać dużo komentarzy , poprostu miałąm potrzebę oddac jakoś cześć królowi.Kocham Cię Michael ;*

http://www.youtube.com/watch?v=VX4kRnaWX80

IKnowWhatYouAre

Piękne, bo szczere i prawdziwe.
Zostawiłam komentarz nie mogłam się powstrzymać:-)

użytkownik usunięty
Ekranizacja

Hm...i komu się już w dzisiejszych czasach oddaje cześć i hołd - rasiście ,który krzywdził samego siebie i na scenie naśladował Chrystusa!!! Bez dalszego komentarza ,może kiedyś "fani" przejrzycie na oczy...

dzieki ;) Będzie mi go brakowało.Nie komentujcie tego powyżej .
R I P M I C H A E L [*]

IKnowWhatYouAre

Jacko will live forever in our hearts...
Michael zawsze bedzie z nami w swojej muzyce, tańcu, w pokoleniach ktore wychowały sie na jego twórczości...
Rest in peace...
pzdr dla wszystkich dla z Michaelem na duszy!

housedm

Ja również pozdrawiam ,,wszystkich z Michaelem na duszy''.
Pomódlmy się dziś za jego wieczny spokój i otworzenie oczu tym wszystkim biednym,prymitywnym ludziom.

Ekranizacja

,,wszystkich z Michaelem na duszy''. co to znaczy?

użytkownik usunięty
Ekranizacja

echofiordof - zastanów się oczym ty właściwie piszesz..."W 1996 podczas ceremonii rozdania nagród BRIT Awards Jackson wykonał "Earth Song", występując ubrany na biało i otoczony przez dzieci. Odtwarzając scenę z teledysku – podczas której rozkładając ramiona, obejmuje parę drzew – wyglądem swoim przypominał Jezusa Chrystusa; w trakcie wykonywania piosenki był też unoszony przez dźwig, a specjalna maszyna rozwiewała jego włosy. W reakcji na to wokalista zespołu Pulp, Jarvis Cocker, oraz jego przyjaciel, Peter Mansell, weszli na scenę, Cocker wypiął pośladki, zatańczył i zszedł ze sceny. Pytany przez media o ten incydent, Cocker powiedział: "Była to forma protestu przeciwko Michaelowi Jacksonowi, który widzi siebie jako kogoś w rodzaju Chrystusa, z mocą uzdrawiania... po prostu wbiegłem na scenę i zacząłem się popisywać... próbowałem tylko zrobić coś, co każdy inny zrobił by z wielką ochotą, jeśli tylko zdobyłby się na odwagę"[52]. Cockera poparła prasa brytyjska: magazyn Melody Maker z 2 marca 1996 proponował nadanie Cockerowi tytułu szlacheckiego, a Noel Gallagher stwierdził: "Jarvis Cocker to gwiazda i powinien otrzymać order". Gallagher powiedział też o zachowaniu Jacksona: "Powrót do tego kraju przez Michaela Jacksona po tym, co się stało – i myślę że każdy wie o czym mówię – ubieranie się w białą szatę, uważanie się za Mesjasza – za kogo on się ma?"

i do kogo ty chcesz się modlić???

użytkownik usunięty

to są fakty ,ludzie ,ślepi fani obudźcie się ,już zmarł i dajcie sobie z nim spokój - BO TO TYLKO CZŁOWIEK - i nawet go dobrze nie znacie...

użytkownik usunięty

"fanko"i "fani" doczekam się odpowiedzi??? Do kogo chcecie się modlić ???

użytkownik usunięty

"fanko" to do echofiordof

użytkownik usunięty

Do kogo chcesz się modlić - nie umiesz odpowiedzieć??? Bo sama nie znasz odpowiedzi ,zagubiona "fanko"-echofiordof ,żal mi ciebie

Ja ten teledysk trochę inaczej interpretuje:

Lubisz Morgana Freemana?
Podam Ci jego adres wyślesz mu swój tyłek, bo on uważa się nie za Jezusa, tylko za Boga.Jak nie wiesz o czym mówię to obejrzyj sobie "Bruce Wszechmogący" i sequel "Evan Wszechmogący".
Pragnę przypomnieć, że Michael jest "zombim" - teledysk Thriller

użytkownik usunięty
Mathias_13cool

to nie jest teledysk ,idioto ,tylko fakty... i jaki z ciebie fan ,że nie wiesz o tym??? Dobra rada : idź się leczyć...

Jakie fakty?
Naprawdę jesteś z "downiony"