zgadzam się z tobą w 100% ludzie go atakują ale taka gwiazda jak on zdarza się bardzo rzadko. on jest niesamowity, prawie każda jego piosenka to przebój więc nie ważne co on tam zrobi dla mnie jest mistrzem
Nie ma na to dowodów...więc zachowaj te żenujace komentarze dla siebie...
Michael Jachson jest najleprzy,jego muzyki moge słuchać bez końca,to właśnie na jegopiosenkach uczyłam się angielskiego...:)
Gościu żałosny jesteś z takimi tekstami,śmiać się chce z takich bzdur...
Michael Jackson The King Of Pop...Pozdrowienia dla fanów Michaela...
Mój Mistrz... Geniusz w każdym calu. Genialny tancerz, kompozytor, muzyk, showmen, jeden z pierwszych beatboxerów. Nikt inny nie przełamał tylu barier, nie otworzył tak wielu drzwi, nie miał w sobie takiej niezwykłości, aury, charyzmy... Miejmy nadzieję, że jeszcze długo będzie nam dane cieszyć się Jego wielkością. Mike, wróć i pokaż klasę! Po prostu jesteś wielki...
Michael powinien najpierw skończyć nagrywanie nowej wspaniałej płyty, a później wybrać się w wielkie światowe turne (nie pomijając oczywiście Polski).
Michael powinien najpierw skupić się na skończeniu nagrywania nowej świetnej płyty, a później wyruszyć na światowe Turne (nie pomijając oczywiście Polski).
To jedyny wykonawca ,którego WSZYSTKIE piosenki mi się podobają ,bo są rytmiczne i nie powiela tej samej melodii w każdej następnej piosence ...O nawet teraz słucham "Scream"...To jest MISTRZ inne Rihanny(czy jak ona tam)mogą się schować...
Tak, geniusz! Podpisuję się pod tym wszystkimi rękoma i nogami... WNiósł tak wiele do muzyki, że jego życie prywatne nie powinno nikogo obchodzić! Michael zawsze chciał być pamiętany jako artysta, który chce przekazać swoją sztukę innym ludziom, a przez te obsesyjne media nie ma chwili spokoju bez atakowania go... Pieprzyć wszystkich którzy wierzą w to co wymyśli gromadka kretynów, a nie patrzą na muzyczny geniusz Michaela!