O podanie gzie mogę obejrzeć ten dokument, niestety nie mam tvn24.
Albo który dziennikarz go realizował. Dzięki.
Jest tutaj, ale niestety tylko 3 części. Powinna być jeszcze 4, myślę, że niebawem dodadzą :))
http://www.youtube.com/watch?v=FM7x_XUZr7Y&translated=1
jest już całość, bo obejrzeniu tego(juz kiedys to widziałem jako bachor, ale miałem tylko przebłyski) jeszcze bardziej mi żal Majkiego, tyle co on przeszedł w życiu, trudne dzieciństwo, choroba, krytyka, obsmarowanie przez pie*dolone media, to chyba nikt na świecie tyle nie przeszedł, kiedy został poparzony w reklamie Pepsi, to słyszałem że musiał brać silne środki przeciw bólowe i to też wpłynęło na jego zdrowie, ten człowiek nie miał ani chwili spokoju, gdy tylko gdzieś wyszedł, zbiegało się setki osób i błyskali fleszami :( W tym filmie jest pokazana kobieta, która prosi go o przytulenie, a kiedy już ją przytulił, to płakała jak dziecko ze szczęścia. Proszę was, obejrzyjcie ten wywiad, a może coś wam zaświta w waszych głowach, że MJ to był wielki człowiek, o jeszcze większym sercu, może to nakłoni was do zmiany zdania, chociaż teraz po śmierci, to jest mu to obojętne, z jednej strony to cieszę się że odszedł, przynajmniej nie musi już więcej słuchać tych wszystkich kłamstw, rzucanych w jego kierunku przez mEdIa. RIP MJ, i mam nadzieję, że w raju także jesteś Królem.
"z jednej strony to cieszę się że odszedł, przynajmniej nie musi już więcej słuchać tych wszystkich kłamstw, rzucanych w jego kierunku przez mEdIa. RIP MJ, i mam nadzieję, że w raju także jesteś Królem."
piękne słowa.. teraz już nic Go nie zaboli, już ma spokój.