Mam przebłyski w pamięci o filmie z udziałem Michaela. Oglądałam go chyba raz. To były zapewne lata 90te. Nie mogę go znaleźć wśród filmów jakie są podane wyżej. Być może z powodu ubogich informacji lub tez dlatego że nie został on tam wymieniony.
Pamiętam tylko, że grał z kilkoma dziećmi. Musiał grać jedną z głównych ról, bo sporo go bylo w tym filmie. Nie moge sobie przypomieć tytułu bo miałam wtedy może niecałe 10 lat i nie wiedziałam wtedy jeszcze, że Michael to Król Popu i taka osobistość.
Podejrzewałabym "Kapitana Eo", ale on byl wyświetlany tylko w Disneylandzie wg informacji, więc ten film odpada.
Ma ktoś może podobne wspomienia do moich?
tylko, że Moonwalkier jest krótki. Kurcze, sama nie wiem. Byłam wtedy mała i nie mogę sobie przypomiec. Ale pamiętam, że z rodzeństwqem zastanawialismy się, czy Michael to kobieta czy mężczyzna (wtedy nie wiedzielismy kim on jest). Dopiero na koniec filmu zdecydowaliśmy że to facet bo nie ma piersi :) To taka mała anegdodtka odnośnie tego filmu :)
Zajrzałam w filmy, które oceniałaś - oceniłaś Moonwalkera, czyli - wniosek - nie szukasz chyba filmu, którego już obejrzałaś i oceniłaś.
Ale może źle rozumuję.
Moonwalker trwa 89 min. ... aż taki znowu krótki nie jest...
to on trwa az 89 minut??!!?? A jak go oglądałam wydawal się krótszy. To pewnie za sprawą Michaela :P Faktycznie nie szukałabym filmu który widziałam kilka tygodni temu.
NIE!! Napewno są wymienione wszystkie filmy w których występował Michael? Zresztą nie widziałam nawet fragmentów z jego udziałem niektórych spośród tamtych wymienionych. Będę szukac cierpliwie (chociaż to moją zaletą nie jest), bo nie daje mi to spokoju.
Wczoraj tak dyskutowałam z siostra o tym filmie i ona (jako starsza) pamiętała scenę w której Michael przemieniał się w samochód. Jak wiadomo jest to scena z Moonwalkier. Tak wiec ogłaszam, że moja dziura w pamięci została załatana i ten film z dzieciństwa to "MOONWALKIER". Jaka ja jestem szczęsliwa że wreszcie ta wątpliwość została rozwiana. Teraz mogę już spać spokojnie :)
fim The jacksons american dream jest cąłkiem fajny , dobre dobrali aktorów , aktor pasuje mi na Michaela , ten co gra