Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

No więc tak osobiście ta piosenka strasznie mi się spodobała! Uważam za coś wspaniałego to co uczynili Ci ludzie dla dobra dzieci oraz społeczeństwa Afryki. 45 sław muzyki poświęciło całą noc aby nagrać ten kawałek! Oczywiście autorem był Michael Jackson który był strasznie wrażliwy na krzywdy ludzkie i napisał piękne słowa prosto z serca! To było wprost świetne i niesamowite wykonanie, piosenkarze pomimo zmeczenia pracowali aby ukonczyc dzielo, wiadomo ze ta piosenka ma mocny przekaz dla Nas wszystkich. Az w sercu lepiej ze istenieja jeszcze tacy ludzie ktorym zalezy na innym na dobrze ogolu i chca pomagac aby takie dzieci z Afryki mialy co wlozyc do ust i nie umarly z glodu... Wiekszosc z Nas marnuje jedzenie wyrzuca je bo nie lubie sera bo nie lubie masla a takie dzieci z Afryki dalyby sie zabic za cos takiego! Michael kochal ludzi i uczyl Nas kochac innych tych biedniejszych i pokrzywdzonych! Wspanialy czlowiek o wielkim sercu, ktory nam pokazal ze dzieki wlasnie Nam moze sie zmienic ludzki los. Ogolnie wiele slaw typu Diana Ross, Tina Turner, Stevie Wonder, Cindy Lauper, Bruce Springsteen, Lionel Richie, Bob Dylan, czy tez Willie Nelson pokazalo ze nie sa obojetni na los innych tych potrzebujacych! Ogolnie piosenka to dla mnie hit! Jest wprost wspaniala.

alunia_kiss

Oczywiście podzielam Twoje zdanie. Michael Jackson to naprawde Wspaniały człowiek o wielkim sercu i duszy. To osoba która nie pozostawała obojętna na ludzką krzywde. A piosenka We are the World którą stworzył jest wprost świetna. Zawsze bardzo chętnie jej słucham i oglądam teledysk. A gdy sobie pomyśle że dzięki tej piosence Michael i wiele innych sław pamogło dziecim i potrzebującym jeszcze lepiej mi się jej słucha;)
Pozdrawiam fanów;)

alunia_kiss

"Wiekszosc z Nas marnuje jedzenie wyrzuca je bo nie lubie sera bo nie lubie masla a takie dzieci z Afryki dalyby sie zabic za cos takiego!" Zgadzam się z tobą, ale jak będziemy wszystko jedli to te dzieci nadal będą głodować, bez względu na to czy zjemy czy nie.