Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/article420817/Jackson_zapisal_2_miliony_szym pansowi.html
w koncu był do niej podobny/

konrii_2

wiesz. ja bym była w stanie zaprzyjaźnić się z każdą małpą,a z człowiekiem już niekoniecznie.

poza tym,jak zwykle rzetelne źródło. jakby ci napisali na pudelku,że Mel Gibson jest kobietą to pewnie też byś uwierzył. żal mi Ciebie.

użytkownik usunięty
konrii_2

TAK SIE SKLADA ZE TA MALPA BYLA BARDZO INTELIGETNA.

TAK JAdala przy stole z michaelem, miala lozko, myla sie sama swoje zeby itd. bawila sie z michealem, z dziecmi i pomagala mu w robieniu porzadkow w domu.

byla bardzo madra i pracowita malpa. moze nawed bardziej od siebie

moze ci sie wydawac dziwne ze az dwa miliony dla malpy. moze i tak.

ale to co piszesz to zwyczajna prowokacja, ze niby byl sam podobny do malpy.

tak sie sklada , moze o tym ie wiesz, ze my wszyscy pochodzimy od malpy.
mozliwe ze pierwszy raz o tym slyszysz ale z poczatku bylismy wlasnie tacy jak te malpy, przez tysiace lat rewolucji zmiany wygladamy tak jak teraz, ale nadal sie zmieniamy.

to zwykla prowokacja, mam nadzieje ze nikt sie nie bedzie obrazal na tego malpiszona

konrii_2

Litości. Zapewne przeczytałaś/łeś na pudelku czy innym szajsie. Współczuję...

dreamscometrue

ale to jest napisane na dziennik.pl wiec wiarygodne zródło..z reszta holera wie.I dobrze , wychodzi an to ze małpa zasługuje bardziej na cokolwiek niz cżłowiek ( chodiz mi o majatek)

IKnowWhatYouAre

Widać założyciel tematu, zaciekle wierzy we wszystko co piszą gazety. szkoda gadać.

IKnowWhatYouAre

Dziennik.pl też nie koniecznie musi być wiarygodny.

dreamscometrue

ja rozumie ze wyjesteście tak zapatrzeni w wybielacza skóry ze nic do was nie dociera
ale chyba mi nie powiecie ze popieracie jego wole zeby małpie przepisać 2 miliony dolarów i co niby małpa jest taka inteligentna ze będzie Zarządzała ta kasą
buahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

konrii_2

co za debil ten na górze hahah

<za krótki>

konrii_2

Wiesz, niektóre małpy są inteligentniejsze, niż, niektórzy ludzie.

dreamscometrue

Skad sie wzial ten kolo?
Moze go poddac moderacji psychicznej O_o

użytkownik usunięty
MaidMarion

jesli to z ta malpa to prawda, to jednak nie sadze ze to ona bedzie zazadzala pieniedzmi, bo niby jak?
na pewno sa ludzie, albo jeden czlowiek ktory bedzie te pieniadze wydawal na jedzenie, ubrania, jakies ekstra rozrywki czy inne pierdoly.

choc dwoch milionow napewno nie wydadza na nia. to przeciez duzo pieniedzy jak na zwierze jakim jest szympans.
zreszta te zwierzyny dlugo no i tak nie zyja.