Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Nie mam nic przeciwko nowemu image'owi Miley Cyrus. Przecież nie może ona być kojarzona tylko z "Hanną Montaną". Dobrze, że przestaje już być dziewczynką i widać, że dorasta. A jej taniec na rurze na jakiejś tam gali nie był tańcem na rurze, tylko na jakiejś platformie, przy której była rura. Jej płyta "Can't Be Tamed" jest bardziej dojrzała niż poprzednie, a piosenka pod tym samym tytułem pokazuje, że nie jest już dziewczynką. Wszystkiemu dopełnia teledysk. I dobrze, że tak jest, bo Cyrus w roli Hanny jest już nudna i dziecinna. Mam jednak małą uwagę – czy Miley nie za bardzo zaczyna przypominać Britney Spears?

użytkownik usunięty
Blue_Man

Nie tylko Britney Spears ale i Gagę i Ke$hę. Permanent December to ewidentna zrzynka z Tik Tok. A tytułowa piosenka Can't Be Tamed zalatuje Gagą i innym badziewiem jakiego teraz pełno na rynku. Nawet na Allmusic napisali że do głosu Cyrus nie pasuje elektronika i auto tune , lepiej gdy śpiewa pop rock albo country pop. Wydaje mi się że Breakout mimo że był bardziej dziecinny to w ogólnym rozrachunku wypada minimalnie lepiej od Can't Be Tamed. Breakout jest bardziej naturalny i żywy a Can't Be Tamed zalatuje plastikiem.

A teraz to chyba taka moda że jak dżinsy ubierzesz to powiedzą że od Gagi wzięte..;/ Przecież przed Gagą też były takie piosenki i wtedy jak ktoś miał takie to nie było szumu.

użytkownik usunięty
Miley_16

Nie napisałem że kopiuje Gagę tylko że chce wpasować się w obecnie panujące muzyczne trendy. Ci z wytwórni chcą z niej zrobić kolejną gwiazdkę popu pokroju Britney Spears. Przecież to oczywiste, wszędzie tak mówią. Ta jej wizerunkowa metamorfoza nie ma nic wspólnego z dojrzewaniem, jest celowym działaniem nastawionym na zysk. Cyrus sama się do tego przyznaje mówiąc podczas wywiadów że w czasie nagrywania Can't Be Tamed brakowało jej wolności twórczej "ograniczają mnie" na dodatek wciąż powtarza jak mantrę "nienawidzę muzyki pop". Nie jestem haterem Miley jak większość tu zgromadzonych sępów ale trzeba to powiedzieć jasno, Cyrus to produkt Disneya, robi co jej każą, nic więcej.