Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ja jak mogę to też się wypowiem. Uwaga. No więc ja am jej 4 do 5 za aktorstwo. Ona nie potrafi grać, a aktorka to z niej żadna. Cały czas robi te same miny, tak samo się porusza, mówi (tak widziałam serial bez dubbingu), po prostu jak na nią patrzę to dochodzą do wniosku, że niektórzy mają szczęście i trafiają na plan zdjęciowy przez przypadek.

Ale!! Ona potrafi śpiewać całkiem nieźle i tu można powiedzieć że jest piosenkarką, której powodzi się świetnie i ma to co większość piosenkarzy chciałaby mieć- sławę, kasę i rzesze oddanych fanów. Do tego jest naprawdę ładna. Dostrzegam w niej też trochę potencjału artystycznego, ale to tyle. Ciekawe co będzie jak dorośnie, jak jej fani to nie będą już tylko ludzie poniżej 16 roku życia. Ciekawa jestem w jakim kierunku pójdzie (mam nadzieję że nie w aktorstwo). Powodzenia życzę w dalszej karierze;P

Biedroneczka_4

Uwierz kolego :). Przynajmniej gra lepiej niż Kristen Stewart.Potrafi zrobić więcej min,niż 3. :)
Do tego jest taka miła i sympatyczna jak kumpela z podwórka ;).

czekoladoweserce

*oh! przepraszam :). Ty jesteś dziewczyną. ;)

czekoladoweserce

oh nie ma za co;)

A poza tym ja nic nie wspominiałąm o Kristen Stewartwięc nie rozumiem dlaczego właśnie ją przytoczyłeś/łaś, przecież w tej pięknej maszynie produkcyjnej jaką jest Disney Chanel można znaleźć dużo więcej przykładów.

Tak na marginesie Kristen Stewart też nie jest aktorką i może nie gra rewelacyjnie ale coś tam potrafi- nie przepadam za nią- ale jeśli w swojej ocenie ograniczasz się tylko do Zmierzchu... A temat jest o Miley i wiem że ciężko zaakceptować to że ktoś za nią nie przepada- pogódź się z tym.

Ale wiesz co fakt Miley jest taką dziewczyną z sąsiedztwa i miała wielkie szczęście że znalazła się tam gdzie się znalazła. Ale po prostu uważam że wbrew wielu opiniom (które w większości należą do wpatrzonych w nią fanek) nie jest dobrą aktorką- bo jak można nazwać aktorem osobę która nie skończyła studiów aktorskich- to tak jakbyś nazwała aktorami braci Mroczków.

Radzi sobie jak może, ale wątpię by ktoś kiedykolwiek zatrudnił ją do jakiejś ambitniejszej produkcji. Cóż czas pokaże co z niej wyrośnie;P

Biedroneczka_4

No fakt. Miley nie jest wspaniała i może nie jest wielką aktorką,ale jakoś sobie radzi ;). Może poprawi swój poziom aktorski.
Niedługo wejdzie do polskich kin : ''Ostatnia piosenka'' ;może zagra w miarę dobrze. :).

czekoladoweserce

Tak ją zjechali krytycy po filmie, że chyba się dziewczyna sama zorientuje że coś z nią nie halo, i albo się zapisze na lekcje aktorstwa, albo wróci do śpiewania, bo głos ma dobry (wg. lubie ją jako PIOSENKARKĘ)

Marie_Claire

Ona sama powiedziała że nie jest zadowolona ze swojej gry aktorskiej w filmie "Ostatnia piosenka" i że idzie na dodatkowe lekcje aktorstwa.

Miley_16

:) Jest jeszcze młoda,ma dopiero 17 lat. ;) poradzi sobie. :)

czekoladoweserce

Pewnie że sobie poradzi :)
wkurza mnie już ta cała nagonka na nią... Ludzie! ona ma DOPIERO 17 lat.
Zajmijcie się sobą zamiast na nią uparcie najeżdżać!!!

użytkownik usunięty
Marie_Claire

talent albo się ma, albo się nie ma.
talentu się nie nauczy.:)

Po co ma się uczyć skoro go ma? A przynajmniej w śpiewaniu. ;]

:) Nie ośmieszaj się dłużej GETUp_.

Stewart nie ma go tym bardziej.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Ty się nie ośmieszaj.

I Kristen to inna liga.
Nie gra w serialach dla dzieci w blond peruce i ma trochę bogatszą filmografię..

hoho . :)
Nie zauważyłam.

Wszystkie banalne filmy. Amerykańskie gówna.

Nauczyć się nie można... ale dopracować się zawsze da
Poza tym jak by tego talentu nie miała, to by ją do Disneya nie przyjęli...
W końcu musiała przejść wiele castingów aby zdobyć rolę Hannah...

użytkownik usunięty
Marie_Claire

Ona nie ma czego dopracowywać.
Takie jest moje zdanie i proszę nie krytykować.
Może dlatego, że do tej pory nie miała się gdzie wykazać, bo gra tylko same płaskie postacie.
I nie mówcie mi, że musi mieć talent tylko dlatego, że przyjęli ją na rolę Hannach. x.x

Kasia Cichopek też wygrała casting w m jak miłosć, i co?
aż tak wielce utalentowana jest? *.*

z talentem się człowiek rodzi- a ona umie śpiewać.

I chciałam zauważyć, że ona sama wybiera sobie role więc uważam, że to jej wina że gra takie postacie jakie gra.

a słyszeliście plotkę że zrezygnowała ona z śpiewania i zamierza zająć się na poważnie aktorstwem?