Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 928 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

A oto próbka jej talentu:
http://www.youtube.com/watch?v=YMkiFaVh3AU&feature=player_embedded#
Polecam! Można się rozpłynąć...

Legion_

No tak trochę się uśmiałem bo jest to jedna wielka przeróbka. hehe xd
Tu macie link tyle że bez przerabiania:
http://www.youtube.com/watch?v=gSeHd7Ht1cE
Może nie zaśpiewała tej piosenki najlepiej ale według mnie bardzo dobrze. Nienawidzę gwiazd które śpiewają z playback'u i się jeszcze z tego cieszą. Ja uwielbiam Miley bo naprawdę super śpiewa. :)

dysney_xd

po takim wystepie nie wyszlabym z domu... juz wole ta przerobiona wersje ;D ale nie ma sie co dziwic, jej glos daje wiele do zyczenia, a skoro nie potrafi wyciagnac wysokich dzwiekow to nie mam pojecia po co sie meczy, przy okazji meczac innych ...

__Capricorn__

to co mówisz nie do końca jest prawdą bo nie każdy koncert musi się udać znakomicie, obejrzyj sobie inne koncerty Miley. Ja po obejrzeniu niekturych byłem pod wrażeniem.:)

dysney_xd

sorki "niektórych" ^^ napisałem przez "u"

dysney_xd

Nie opieram sie na jednym wystepie, ogladnelam wiele teledyskow, koncertow, zeby nie bylo ze jestem z gory uprzedzona. Jest wiele artystow, ktorym wystep na zywo nie wychodzi...bywa, ale zeby juz w teledysku falszowac... Gdy ogladnelam teledysk do piosenki z filmu "The last song" (bardzo lubie filmy na postawie ksiazek N. Sparksa) zalamalam sie, ze jej muzyka znajdzie sie w tym filmie, bo to ze ona tam gra jeszcze przezyje, moze mnie zaskoczy. Szkoda, ze prawdziwi artysci nie maja tyle szczescia co ona. Jest gwiazdka disneya i dopoki bedzie z nim kojarzona dopoty beda ja uwielbiac nastolatki, skonczy tak jak inne tego typu gwiazdy: Britney Spears, Christina Aguilera czy Lindsay Lohan.

__Capricorn__

hehe xd ... może jestem inkszy ale mi się właśnie podoba gdy ona tak czasami "zawyje" xd Ale no cóż, kwestia gustu oczywiście. :)

Legion_

Według mnie Miley ma niezły głos i bardzo dobrze jej to wychodzi...
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
_Olinka_

Miley śpiewa bardzo dobrze, wystarczy obejrzeć filmik z koncertu :)
Ja jej dałem 10/10 :D

użytkownik usunięty

I właśnie sobie słucham jej piosenek z kompa ;D

Przekaż mamie, że powinna Cię na badanie słuchu zaprowadzić.

Legion_

Jakie przesłuchanie słuchu!!!! Ona naprawdę dobrze śpiewa !!!

dysney_xd

Jasne!!! Ja też ;p

użytkownik usunięty
marzycielka140

Żal mi tej osoby, która tak to przerobiła. Miley ma bardzo ładny głos i praktycznie zawsze śpiewa na żywo.

Tak jak i Lady zGaga.

Legion_

Maili zawsze śpiewa na żywo nie "czasami" :)

dysney_xd

Miely zawsze śpiewa na żywo nie "czasami" :)

dysney_xd

Dawaj jeszcze raz. Do trzech razy sztuka. Może się uda poprawnie!