czyzby wielka fanka Hilary Duff? nie widzialem z nia ani jednego filmu, czy serialu [i nie zamierzam]. slyszec jak spiewa tez nie slyszalem, ale kroczy sladami Hilary. Najpierw [podobno] popularny serial "hannah", potem jego ekranizacja, nowe role w innych filmach i rozpoczecie kariery piosenkarki jezeli mozna powiedziec ze nia jest.
czy to jest nowy trend - podazanie w slady Hilary? Jedna juz taka wystarczy, w koncu ma byc wyjatkowa...
Na szczescie Hilary sie rozwija i powoli traci plakietke "Lizzie M."
Z Hilary Duff było właściwie tak samo, bo zagrała w serialu "Lizzie McGuire", ale zauważyłam, że Miley Cyrus ją przyćmiła zupełnie nie wiem czym. Przecierz Hilary zagrała jeszcze w paru filmach oprócz serialu. Owszem obie śpiewają. Ale nie wiem w jakich liczbach sprzedają sie ich płyty.
Ta dziewczynka chcialaby zarabiac swoim cialkiem ale niestety Disney z ktorym ma kontrakt sie nie zadza ale pewnie jak skonczy 16 lub 21 lat to pokaze sie w Playboy'u czy innym hamerykasnskim pismie
Wlasciwie juz pozowala "prawie" nago... Ale ja lubię serial Hannah MOntana i lubie też piosenki Miley. Jednak chyba na zawsze pozostane wielką fanką Hilary Duff!!! Bo to ją podziwiam za całokształt, bo Hil nie jest jakaś rozkapryszoną gwiazdką i co najważniejsze nie dodają o niej codziennie na pudelku jakieś bzdety!
Jeśli nie widziałeś żadnej produkcji z Miley ani nie słyszałeś żadnej jej piosenki, to jak możesz ją porównywać do Hilary?
Mądre to nie jest.
czytaj ze zrozumieniem.
"Jeśli nie widziałEŚ żadnej produkcji z Miley ani nie słyszałEŚ żadnej jej piosenki, to jak możesz ją porównywać do Hilary?
Mądre to nie jest. "
A ja myślalam, ze głupszych ludzi juz nie znajdę... -.-'
To na jakiej podstawie chcesz ją oceniac, skoro:
-nie widziałeś filmu
-nie słuchałeś muzyki
....?
Najpierw trzeba zobaczyć a potem oceniać...Jestem ciekawa czy ludzie którzy krytykują Miley potrafiliby lepiej zagrać... Połowa z nich pewnie nie...
Otóż, aby krytykować nie jest potrzebny wielki talent aktorski. Każdy ma prawo ją oceniać bez względu na to czy potrafi "grać", czy tez nie.
A co to ma do rzeczy czy ktoś zagrałby lepiej czy gorzej?
Wkurzają mnie takie głupie sądy! Ludzie, którzy oglądają filmy z danym aktorem mają prawo do chwalenia czy krytykowania, a to czy zagraliby lepiej czy gorzej, nic ich nie obchodzi!
Takie argumenty piszą właśnie zdesperowane fanki.
HALO, umiecie czytac?! moze, ale na pewno nie ze zrozumieniem. czy ja krytykuje miley curus, mowie ze nie umie ani spiewac ani grac??!! NIE. ja tu nie mowie o jej ocenianiu. pytam sie tylko kto to jest.
nastepnym razem najpierw sie zapytajcie mamy czy dobrz zrozumiliscie zanim zaczniecie sie wypowiadac na temat innych wypowiedzi