marna filmografia z
tego prawie same telenovele
taka brzydota nie powinna byc tak wysoko oceniona
Przeczytałam wszystkie Wasze wypowiedzi i normalnie mnie zatkało. Wywiązałą się tu kłótnia o to która z aktorek jest lepsza, Natalia (aktorką z Ameryki Południowej grającej w telenowelach, niezawsze wspaniałych) a Lindsay (dziewczyną z Nowego Yorku grająca w nudnych filmach).
Moim zdaiem cała kłótnia która z nich jest brzydsza jest bez sensu bo nie można nikogo oceniać po wyglądzie...
Natalia ma swój rodzaj filmów i w nim jest dobra tak jak i Lindsay ma swój świat aktorski (mimo, że mi się filmy z jej udziałem nie podobają).
A jeśli już koniecznie trzeba wybrać która jest ładniejsza to wybiore Natalie, tak jakbym zrobiła z każdą inną aktorką z Ameyki Południowej (uważam, że kobiety z tamtego kontynentu sa piekne ale niestety tylko w młodości).
PS Ewka85 Nie ma sensu pisanie, że "wiecznie chodzila brudna nieuczesana i w tej ochydnej czapce" ponieważ było ustalone, że Mili tak ma wygladac i tak wyglądała. To, że w tej telenoweli akurat taką grała postac nie znaczy, że taka na codzień jest...
Aż mnie zatkało!!! Na oscara to ona nie zasłużyła, ale nie o to mi chodzi...
DO ZAŁOŻYCIELKI TEMATU- ILE JESZCZE K***A RAZY MUSZĘ PISAĆ, ŻE TO NIE JEST KONKURS PIĘKNOŚCI!!! MAM DAĆ 1 MICHAELOWI MADSENOWI, BO NIE JEST CIACHEM? ALBO ROBERTOWI REDFORDOWI, BO JEST STARY??? TY GŁUPIA DEBILKO!!! H*J MNIE OBCHODZI JAK ONA WYGLĄDA! Albo wiem! Stań obok niej to sobie porównamy...
Do kogo pijesz z tym porównaniem??
Zgadzam sie z tym co masz na myślji odnośnie, że nie jest to str gdzie mamy oceniać za wygląd aktora tylko za jego gre...
Ten post nie był do ciebie tylko do założycielki. Jedyną aktorką, której zawyżyłam ocenę z powodu urody (ale też dlatego, że jest świetną dziewczyną i bardzo ją lubię) jest Natassia Malthe (notka na blogu).
Resztę nie oceniam po wyglądzie, ale to jak i w ilu filmach grali oraz ile mają nagród. Niestety, aktorki z telenowel dostają u mnie max 7. A jeden pkt lub dwa nie daję z zawiści, tylko dlatego, że są jeszcze młode i/lub nie przekonuje mnie ich gra- grają w komercyjnych filmach, które odniosły sukces finansowy i myślą, że są z tego powodu Maryl Streep. Natalia dostaje piąteczkę.
Natalia jest ślicznaaa ;))
Maa piekną urodęę ;))
Uwielbiam z nią filmyy ;))
Oglądałam większość telenoweli w których grałaa ;)
To świetna uzdolniona aktorkaa.
10/10 ;***
natalia jest ladna i dobrze grala w swoich rolach a ty osmieszasz sie dziewczyno:D
komentarz typu a ona jest brzydka to moze tylko gimnazjalista powiedziec zeby sie odgryzc (chociasz nie wiadomo za co) bo to zaden argument, tutaj sie gada o FILMACH dziecko.
zal zal zal...popatrz w lustro paszteciku.
nie wypowiadajcie sie wiecej w tym temacie
ona jest ŚLICZNA i niech nikt sie nie waży jej krytykować!! a te kobiety którym się niepodoba poprostu zazdroszcza że sa o wiele brzydzse!!
Sama jesteś brzydka! Natalia jest jedną z najpiękniejszych aktorek na świecie! A Ty po prostu zazdrościsz!
Ja się z tobą niezgadzam Natalia Oreiro jest śliczna . Jestem jej fanka już od bardzo dawna . Zawsze marzyłam by być do niej chodź troszkę podobna. A jak ktoś uważa że Nati jest brzydka to się wogóle nie zna.
Nie sądzę żeby Natalia była brzydka. Ta osoba która rozpoczęła ten temat niech od czasu do czasu zerknie na siebie w lusterku,a dopiero później ocenia innych.
Jak ona jest brzydka to ja na prawdę nie wiem kogo wy uważacie za ładnego. Chciałam by być taka "brzydka".
mnie się przydadzą namiary do psychiatry !! To co przeczytałam w tym wątku poprzewracało mi się w głowie!!!!!!!!!! :D:D:D
żal,żal i jeszcze raz żal :P
Widzę że umiesz tylko krytykować innych i Natalię i Facunda . Natalia jest brzydka ? haha śmieszna jesteś tak jak i twój gniotowy pościk ;p .
Ty jesteś najpiękniejsza jak nikt w nocy na cb nie patrzy , jesteś taka piękna jak noc hahahahahaha.
Kolejna niedorżnięta nastolatka która pluje jadem to tu to tam, musisz się pogodzić że jesteś brzydsza od niej, a jeśli tego nie zrobisz to znienawidzisz cały świat.
jak bys umiala czytac to bys sie doczytala, ze Natalia zagrala w wiecej filmach niz telenowelach. A to ze w Polsce byly emitowane tylko telenowele z jej udzialaem to juz nie jej wina
Dla mnie ona wcale nie jest brzydka a wprost przeciwnie, jest bardzo ładna i oczywiście jej gra aktorska również mi się podoba:)
Oczywiście z gustem co do urody - to kwestia smaku. Ja uważam, że Natalia jest jedną z najpiękniejszych aktorek.
Natomiast jeśli idzie o jej filmografię - proszę wybaczyć, ale niektórzy, a przede wszystkim niektóre z was nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Natalia nie wypiera się tego, że telewizja dała jej popularność, ale już dawno od kilku lat konsekwentnie buduje swoją filmografię, występując w filmach, które zdobywają cenne nagrody na bardzo cenionych festiwalach, jest laureatką nominacji do nagrody Srebrnego Kondora (jeśli ktoś ma jako-taką wiedzę o świecie filmu i ważnych nagrodach, wie o co chodzi). Talent ma naprawdę wielki, bo sprawdza się i w komedii, i w dramacie. A to się nazywa wszechstronność. Co do posiadania talentu ma fakt, że się grało w kilku telenowelach? Nie bądźcie śmieszni/śmieszne. Każdy jakoś zaczynał, Salma Hayek w Meksyku wciąż kojarzona jest także z telenowelami, bo to ich "koronny", narodowy wręcz gatunek. I co, z tego tytułu jest słabą aktorką? Absolutnie nie! Miałam przyjemność obejrzeć kilka filmów Natalii Oreiro i przez to roszczę sobie prawo do oceny jej talentu aktorskiej, a o takim prawie, niestety, nie każdy może powiedzieć. Zresztą większość z was, obojętnie, czy jest za Natalią, czy przeciw niej, ocenia ją przez pryzmat telenoweli, co jest dla tak utalentowanej aktorki krzywdzące. A mieszanie w to wszystko Lindsay Lohan jest wręcz żałosne - Natalia zaczynała w zupełnie innym kraju, miała inne możliwości i inne perspektywy. Priorytety, jak widać, obie aktorki też mają różne. To tyle ode mnie, przynajmniej na razie.