hehe... poczatkowo bylam w szoku (ah te piekne loki), ale to bardzo ladna dziewczyna wiec nawet z tak krótkimi włosami wyglada kapitalnie!
http://editorial.gettyimages.com/source/search/details_pop.aspx?iid=52827458&cdi =0 [editorial.gettyimages.c ...]
przyznam sie ze to aj chciałam załozyć ten temat bo sie zszokowałam nie tym ze sie ogoliła bo o tym wiedziałam tylko tym jak rewelayjnie teraz wyglada naprawde jej ładnie :)
Byłem w szoku kiedy zobaczyłem ją łysa, ale teraz już się z tym jakoś "pogodziłem". Mam nadzieję, że w "V jak Vendetta" na którego potrzeby obcieła te włosy zagra przyzwoicie i wyjdzie jej ta nowa fryzura "na zdrowie". Chociaż łysa czy KUDŁATA dla mnie i tak jest THE BEST:)
Kurwa mac ... co ona zrobiła. Jezeli to na potrzeby filmu to zwracam honor, jak nie to wyglada jak strasznie.
Dla mnie jest pięka zawsze, nie ważne czy łysa czy z długimi czy któtkimi włosami. Przede wszystkim jest dobrą aktorką i ścieła włosy na potrzeby filmu także ------) pogratulować :)
Dla mnie jest pięka zawsze, nie ważne czy łysa czy z długimi czy któtkimi włosami. Przede wszystkim jest dobrą aktorką i ścieła włosy na potrzeby filmu także ------) pogratulować odwagi :)
Co ona zrobiła ?????? Powtarzam słowa jednego z poprzedników: Jeśli to na potrzeby filmu to ok ale jeśli to taki jej wybryk to naprawde....gorzej oszpecić się nie mogła.....
Nie wyglada tak tragicznie, chociaz wole jej słodkie loki :) Miejmy nadzieje, ze ta fryzura praktycznie z musu, nie przypadanie jej do gustu i wkrotce znowu bedzie miała śliczne, dlugie wlosy.
Portman przypomina mi lesbe na tym zdjeciu....niestety ,ale takie fryzury sa modne u lesbijek np piosenkarki Sinead O'conor
Lysa Natalie nie ma sie podobac, tylko dobrze zagrac. Ciekawe czy jej sie to uda, bo moim zdaniem jest swietna aktorka i ladna dziewczyna, a na lyso wyglada okropnie:D
To przypomina mi poświęcenie Bale który do roli mechanika stracił ponad 20 kg czy więcej też wyglądał okropnie ! Ale to wiele osób go podziwiało (w tym ja) :) Mam nadzieje że włosy jej szybko odrosną ,bo jest piękna , a na łysą wygląda ochydnie :(