Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
105 979 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

bo ja uwazam ze jej nowy look jest calkiejm fajny ,pasuje jej

malaMi

hehe... poczatkowo bylam w szoku (ah te piekne loki), ale to bardzo ladna dziewczyna wiec nawet z tak krótkimi włosami wyglada kapitalnie!
http://editorial.gettyimages.com/source/search/details_pop.aspx?iid=52827458&cdi =0 [editorial.gettyimages.c ...]

apiczek_anka

przyznam sie ze to aj chciałam załozyć ten temat bo sie zszokowałam nie tym ze sie ogoliła bo o tym wiedziałam tylko tym jak rewelayjnie teraz wyglada naprawde jej ładnie :)

malaMi

Byłem w szoku kiedy zobaczyłem ją łysa, ale teraz już się z tym jakoś "pogodziłem". Mam nadzieję, że w "V jak Vendetta" na którego potrzeby obcieła te włosy zagra przyzwoicie i wyjdzie jej ta nowa fryzura "na zdrowie". Chociaż łysa czy KUDŁATA dla mnie i tak jest THE BEST:)

malaMi

Kurwa mac ... co ona zrobiła. Jezeli to na potrzeby filmu to zwracam honor, jak nie to wyglada jak strasznie.

Szajba

Dla mnie jest pięka zawsze, nie ważne czy łysa czy z długimi czy któtkimi włosami. Przede wszystkim jest dobrą aktorką i ścieła włosy na potrzeby filmu także ------) pogratulować :)

Szajba

Dla mnie jest pięka zawsze, nie ważne czy łysa czy z długimi czy któtkimi włosami. Przede wszystkim jest dobrą aktorką i ścieła włosy na potrzeby filmu także ------) pogratulować odwagi :)

orson_2

Co ona zrobiła ?????? Powtarzam słowa jednego z poprzedników: Jeśli to na potrzeby filmu to ok ale jeśli to taki jej wybryk to naprawde....gorzej oszpecić się nie mogła.....

malaMi

Natalie wygląda teraz jak Sinead O'Connor.

malaMi

wybaczam jej, bo to na potrzeby filmu ścięła włosy, oby już nigdy nie musiała w ten sposób działać!

malaMi

Nie wyglada tak tragicznie, chociaz wole jej słodkie loki :) Miejmy nadzieje, ze ta fryzura praktycznie z musu, nie przypadanie jej do gustu i wkrotce znowu bedzie miała śliczne, dlugie wlosy.

malaMi

Heh, ja też uważam że wygląda spoko. Bardzo jej pasuje...

malaMi

Portman przypomina mi lesbe na tym zdjeciu....niestety ,ale takie fryzury sa modne u lesbijek np piosenkarki Sinead O'conor

malaMi

Lysa Natalie nie ma sie podobac, tylko dobrze zagrac. Ciekawe czy jej sie to uda, bo moim zdaniem jest swietna aktorka i ladna dziewczyna, a na lyso wyglada okropnie:D

zedisdeadbaby

To przypomina mi poświęcenie Bale który do roli mechanika stracił ponad 20 kg czy więcej też wyglądał okropnie ! Ale to wiele osób go podziwiało (w tym ja) :) Mam nadzieje że włosy jej szybko odrosną ,bo jest piękna , a na łysą wygląda ochydnie :(

malaMi

dla mnie moze sobie nawet postawic irokeza *_*

malaMi

Jak natalia mi pasuje chociaż wole długie