Noomi jest super aktorką i chociaż wiele osób uważa, że jest brzydka to jest w niej coś takiego, że uważam, że jest bardzo ładna:)
Właśnie to, że nie jest idealna jest super. W kinie są potrzebne kobiety które nie są piękne, ale prawdziwe.
Właśnie przeglądam sobie jej zdjęcia i uważam że ma całkiem ładne nogi.
http://www.imdb.com/media/rm3632773632/nm0636426
Teraz synonim piękna to rybie wary. Ludzie za dużo naoglądali się zdjęć z photoshopa i dążą do ideału piękna którego tak naprawdę nie ma.
jak zobaczyłem w plakat millenium tego filmu to sobie pomyślałem "ooo stylowa fajna babka, bardzo ciekawie wygląda" wkurza mnie jak ktoś się zamyka na jeden typ kobiet, u mnie jest różnie raz mi się spodoba typowa ślicznota a raz takie panie jak Noomi (jakie fajne imię :))
Ha ha ha, sprawdziłem i faktycznie tak jest. W tym filmie bohaterka grana przez Noomi jest nie tylko "posuwana" przez inną kobietę ale o zgrozo sama "posuwa" jakiegoś faceta. Ogólnie film przygnębiający i brutalny a Noomi w pełni poświęca się roli włącznie z obcięciem swoich długich włosów. Fajna aktorka, oby nie wpadła doszczętnie w tryby komercyjnej machiny.
???
Do Ciebie? W życiu! Ja Cię chłopie nie znam poza tym, ze czepiłeś się tych "cycków" w kilku tematach.
BTW cycki to słowo używane przez dzieci;-p
Jakbym był upierdliwy to bym napisał, że już gdzieś wspominałem o logicznym myśleniu...
"To dopiero tragedia w oczach kobiet;-p" "Dobrze, że się przyznałeś."
"BTW cycki to słowo używane przez dzieci;-p"
Kolejna złota myśl?
shamar - cieszy mnie, że wiesz co to logika. Teraz zacznij jej używać.
..."BTW cycki to słowo używane przez dzieci;-p
Kolejna złota myśl? "...
Jak dorośniesz to zrozumiesz.
polecam Katarzynę Niezgodę, podobno ładnie się ubiera,,, ;-)))) tylko wybredność trzeba ustawić na - 10