-bo jest pasozytem
-bo jest sławna bez powodu
-nie nadaje sie do niczego a pcha sie do aktorstwa i muzyki
-nic w życiu nie robiła i jest bogata
-bo ma 30 lat a wciąż jest różowa i "słitaśna"
-opowiada w mediach jak to dziennikarze ją prześladują i jakie ma ciężkie życie w związku z tym
pewnie jeszcze bym coś wymyśliła, ale nie bede sobie zaprzątać tym głowy
Ktos musi. Po prostu postawiłam się po drugiej stronie barykady, to na prawdę interesujące. Bo ludziom zostało wmówione, że ona jest be (pewnie nie bez racji i przyczyny), mi też i mam jej obraz utrwalony jako rozpuszczonej dziewuchy w różu, ale weź się postaw w jej sytuacji, która, jak mi się wydaje jest bardzo skomplikowana, no i...?
Oczywiście. Chodzi o to, że skoro zagrała w filmie, to jest ,,aktorką'', nawet jeśli nie jest niz wykształcenia.
Temat założyłam dlatego, że jej nazwisko pada w kontekscie protekcjonalnym, złośliwym nie pisałam/rozmawiałam z nikim, kto by ją lubił. Tylko Paris głupia pseudoaktorka.
ok, skoro przypusc my. w filmie jest okolo 300 statystow. Czyli kazdego z nich mozna nazwac aktorem ??? Bez wyksztalcenia, doswiadczenia itp.
Ok, widzisz zwiastun filmu i w tle przez 2 sekundy pojawia sie ta Pani, co robisz, nastepnie ???
Normalny czlowiek widzac Paris Hilton w filmie powinien krotka i delikatnie mowiac, odpuscic sobie ten film. To tylko moja opinia .
to dlaczego sie wypowiadasz skoro nie widzialas zadnego filmu z ta Pania ???? Ja niestety widzialem i dlatego mam prawo do opinii.I dokladnie: niestety nie tylko statystowala :(
A ty znowu o tym kto aktorem akto nie. Ja już sama nie wim, zresztą ona chyba nie tylko statystowała, czy nie?
Paris Hilton z pewnością morze tu być ponieważ zagrała w kilkunastu filmach... ale dlaczego na filmweb jest Andrzej Gołota WTF ?!
pytasz dlaczego?
dlatego że jej nie ma za co lubić.różowa lalunia i tyle.ona sama sie na taką kreuje więc musi sie liczyć z krytyką.
"dlaczego nikt jej nie lubi?"
Tym pytaniem starasz się zlekceważyć te 608 osób, które dodały Ją do listy ulubionych ?
Większość z osób pałających do niej niechęcią robi to z zazdrości, łatwo "łykając" medialną papkę, która stara się wykreować taki czy inny jej wizerunek. Faktem jest, że jest osobą sukcesu. Oczywiście sukcesu odniesionego z racji urodzenia w bajecznie bogatej rodzinie - ale trzeba też jasno powiedzieć, że nie odniosłaby go bez osobistych predyspozycji i umiejętności. Jest prawdziwą businesswoman.
Tutaj warto byłoby się zastanowić ile kobiet i mężczyzn takie atrybuty posiada.
Kiedyś trafiłem na wideo z konferencji prasowej, kiedy Paris była w Polsce na otwarciu jakiegoś centrum handlowego. Paris odpowiadając na pytanie prowadzącego: "Jesteś aktorką, modelką i projektantką mody - która z tych profesji jest dla Ciebie najważniejsza ?", odpowiedziała:
"Kocham robić wszystko. Gram, śpiewam, jestem modelką, projektuję - i naprawdę lubię to robić. A rzeczą, którą lubię najbardziej - jest bycie businesswoman. Stworzyłam markę, która ma 17 różnych linii produkcyjnych. Następnie otwieram też swoje własne hotele oraz „beach clubs”. [...] Mam również 34 sklepy "Paris Hilton" i chciałabym również mieć tutaj jeden z nich."
Samą markę "Paris Hilton" wycenia się na miliard dolarów.
Nie jestem osobą, która też interesuje się specjalnie życiem tzw. gwiazd. Czasem gdzieś dolatywały do mnie z otoczenia jakieś informacje o niej, przedstawiające ją jedynie jako słodziutką lalkę barbie, nadmuchaną i głupiutką. Dzisiaj wiem, że nie to nic bardziej mylnego.
Ja w zasadzie nie mam jej nic do zarzucenia. Ktoś może rzec: "zagrała w filmie erotycznym, a to bardzo źle o niej świadczy" - ale czy taka osoba gdzieś tam w głębi duszy sama tego nie zazdrości ? Życie jest bardzo krótkie, czy warto żałować ? Żałować tego, że się to zrobiło - a może jednak bardziej, że takiej możliwości się nie miało ?
Wydaje mi się, że osoby szczególnie napiętnujące ten akt, są w tej drugiej grupie.
Cóż - ja jej zazdroszczę i nie boję się tego powiedzieć. Będąc w jej sytuacji robił bym pewnie to samo i nie żałował niczego. Może dysponując takimi środkami finansowymi inwestowałbym je w inne gałęzie np. sportową - kompleksy tenisowe, lekkoatletykę itp. - ale na pewno nie przejmowałbym się nieprzychylnymi komentarzami, a wręcz przeciwnie starałbym się znaleźć drogę by wykorzystywać je na własną korzyść. Chociażby np. wykorzystując tę "zaściankowość", budując podobnie jak Paris popularną i silną markę, mającą na celu dawać ludziom radość.
popieram ale jednak jako aktorka się nie sprawdza poza tym nic do niej nie mam każdy robi to co lubi oczernianie kogoś za wygląd i sposób życia jest zwykłą głupotą...
Jest bardzo ładna widziałem ją w filmie Dom woskowych ciał. W gatunku horror film wypadł naprawdę dobrze. Co do jej urody jest wysoka, zgrabna, naturalne ładne piersi do tego blondynka o pięknych niebieskich oczach. Tak ją widzę i wiem że większość kobiet jej nie lubi z facetami jest już inaczej. Drogie panie może mniej nienawiści i rywalizacji.
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=paris%20hilton%20nonsensopedia&source=web& cd=1&ved=0CGsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fnonsensopedia.wikia.com%2Fwiki%2FParis_Hilto n&ei=R9eqT9iDLYbEsgalwoXjBA&usg=AFQjCNHP778oiS1D_-zBa7muL0AHNR0VtQ
Mam nadzieję, że pomogłem
Plus dodatek : wielka księga mądrości Paris Hilton
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Paris_Hilton
Ritch Bitch
Jest pusta strasznie i niezbyt mądra, talentem zbytnio nie grzeszy ale piosenka Stars Are Blind jeszcze jej wyszla