To coś przyjechało do Polski przynajmniej tak we wiadomościach na Polsacie dziś mówili. To są jakieś żarty chyba...
No i ma za swoje. Okradli ją:D. http://ochyachy.pl/komentarze,5662879801218895754/w-polsce-zaginal-bagaz-paris-h ilton/20
A ja tam się ciesze. Byłem na konferencji i na imprezie VIP. Dostałem autograf dotknąłem jej i porozmawiałem. Na dowód mam fotki. Zmienilibyście zdani o niej gdybyście ją spotkali. W cale nie jest głupia - ma ogromny łeb do interesów a to, że robi sobie operacje plastyczne nie wpływa na jej inteligencje. A poza tym jest zajebiście ładna. Zero zmarszczek ! Cieszę się, że ją poznałem ;p A co do portali plotkarskich zastanowiłbym się nad prawdziwością tych plotek, ponieważ Paris na konferencji wyraźnie powiedziała, że przybyła do Polski na wieczór dzień przed otwarciem własnym odrzutowcem, a wiec jakim cudem zniknęła tam jej walizka !? NON-SENS !
"To coś" jak piszesz tempaku zostało do naszego "wielce wypaśnego" kraiku nad Wisłą zaproszone! przez kogoś komu się wydawało , że jest to mimo wszystko ważna pod pewnym względem ( przede wszystkiem marketingowym ) osoba!. Czy jako aktorka?! jest cokolwiek warta uwagi - pewno nie! bo nic wartościowego nie zagrała i pewnikiem nie zagra bo to nie te progi!!! , ale została zaproszona , przyjechała i wszystko na temat.