Paris Hilton

Paris Whitney Hilton

5,0
829 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paris Hilton

To coś przyjechało do Polski przynajmniej tak we wiadomościach na Polsacie dziś mówili. To są jakieś żarty chyba...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
bandofbrothers

No i ma za swoje. Okradli ją:D. http://ochyachy.pl/komentarze,5662879801218895754/w-polsce-zaginal-bagaz-paris-h ilton/20

bandofbrothers

A ja tam się ciesze. Byłem na konferencji i na imprezie VIP. Dostałem autograf dotknąłem jej i porozmawiałem. Na dowód mam fotki. Zmienilibyście zdani o niej gdybyście ją spotkali. W cale nie jest głupia - ma ogromny łeb do interesów a to, że robi sobie operacje plastyczne nie wpływa na jej inteligencje. A poza tym jest zajebiście ładna. Zero zmarszczek ! Cieszę się, że ją poznałem ;p A co do portali plotkarskich zastanowiłbym się nad prawdziwością tych plotek, ponieważ Paris na konferencji wyraźnie powiedziała, że przybyła do Polski na wieczór dzień przed otwarciem własnym odrzutowcem, a wiec jakim cudem zniknęła tam jej walizka !? NON-SENS !

Nightforce

Czy rozdawała wam zestawy "Super Spoiled Whore":) (fani South Parku wiedzą o co chodzi:P)?

tc1987

nie ;)

bandofbrothers

Niestety to nie żarty

bandofbrothers

"To coś" jak piszesz tempaku zostało do naszego "wielce wypaśnego" kraiku nad Wisłą zaproszone! przez kogoś komu się wydawało , że jest to mimo wszystko ważna pod pewnym względem ( przede wszystkiem marketingowym ) osoba!. Czy jako aktorka?! jest cokolwiek warta uwagi - pewno nie! bo nic wartościowego nie zagrała i pewnikiem nie zagra bo to nie te progi!!! , ale została zaproszona , przyjechała i wszystko na temat.

bandofbrothers

no dobra przyjechała i pojechała i niech nie wraca bo jej nikt u Nas nie chce i nie lubi.pink bitch jednym słowem.