Peter Dinklage

Peter Hayden Dinklage

8,7
50 521 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Dinklage

mi sie podoba w Grze o Tron :) wyroznia sie nie tylko wzrostem

radzix44

Ha!
W Grze o Tron jest zaje*wyku*wisty!! To co On tam wyprawia!! Genialne!!
Jak to rola "niepasująca" potrafi dodać człowiekowi "wielkości" :)

NASZATA

haha dokladnie :D

radzix44

Cieszy Mnie że jeszcze go zobaczymy w 3 sezonie... Ciekawe tylko jak długo, ta seria to prawdziwa " Świt żywych trupów" ;)

NASZATA

uwielbiam scene kiedy opowiada 'grzechy' z przeszlosci w pierwszym sezonie :D

radzix44

Jestem w trakcie czytania sagi i może to dlatego, że najpierw widziałem serial ale nie widzę nikogo innego w roli Tyriona :) geniusz.

orgasmatron

ja ksiazek nie czytalem ale nie chodzi mi o sama postac, a glownie o to jak On to zagral :D

radzix44

NORMALNIE PADLAM!!!! ZAJ.......!!!! Nie wiem kto to zrobil ale kocham ta osobe za to :D

http://4.bp.blogspot.com/-kWSEEKNt-sk/T9ZvYn7ntMI/AAAAAAAAD3o/h895dgX6ugE/s1600/ tyrion-lannister-pimp-imp-murale-wyborcze.jpeg

radzix44

zgadzam się, aktor wymiata. Jest po prostu fenomenalny. I przykro mi to mówic, ale pewnie gdyby był normalnego wzrostu, to miałby więcej szans na dostanie lepszych ról, gdzie mógłby się rozwijac :( szkoda, bo to naprawdę świetny aktor!

Eryniae

Tak aktor jest naprawde super, ogladalam z nim wiele film ale w Grze o tron jest nie zastapiony. I tez czytam ksiazke, jestem dopiero na pierwszym tomie, nie moge sie juz doczekac kiedy zaczne drugi, bo w pierwszym wiem co bedzie bo serial ogladalam, a kiazka jest zupelnie tak sam, z wyjatkiem paru szczegolow :) ps nie mam polskich znakow