ten tarantino jest bardzo brzydki.Musial miec kiedys wypadek albo mama go biła bo marnie wygląda.Prawda?
Widzę, że masz jakieś wspomnienia z dzieciństwa. Jestem facetem więc nie oceniam, ale może pedały z filmweb ocenią(a niestety takich tu coraz więcej). Poza tym dyskutuj o jego filmach a nie gębie. Ile masz lat? 5 czy 6?
Czyli jak kobieta ocenia kobietę, czy facet faceta to od razu znaczy że jest homoseksualistą? Bez przesady... ;)
I całe szczęście, bo zauważyłem już wieki temu, że "pedały" oceniają filmy trafniej i mądrzej. :P Swoją drogą: ciekawym, co taki "znawca" Tarantino na to, że się Quentin zachwycił filmem o "pedałach" i zrobionym przez "pedała" ("Złe wychowanie").
A czy ważny jest jego wygląd?, ważne że robi najlepsze filmy ostatnich lat i właśnie za to się go ceni.
Fakt, jest cholernie brzydki i pasuja mu role poje*** :D Ale aktor z niego wspanialy :D Kochamy go za filmy, a nie za twarz :)
Patrząc na ten temat to mam wrażenie,że chyba ta osoba co założyła temat miała jakieś nieprzyjemne wypadki w życiu...Moje szczere kondolencje bo spieranie się z osobą na takim poziomie jest dla mnie stratą czasu...