Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 366 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

ten tarantino jest bardzo brzydki.Musial miec kiedys wypadek albo mama go biła bo marnie wygląda.Prawda?

gnatekadi

Widzę, że masz jakieś wspomnienia z dzieciństwa. Jestem facetem więc nie oceniam, ale może pedały z filmweb ocenią(a niestety takich tu coraz więcej). Poza tym dyskutuj o jego filmach a nie gębie. Ile masz lat? 5 czy 6?

quentintarantinofan

widzę że to ty chyba masz 5 albo 6 lat??
przynajmniej intelektualnie

quentintarantinofan

Czyli jak kobieta ocenia kobietę, czy facet faceta to od razu znaczy że jest homoseksualistą? Bez przesady... ;)

quentintarantinofan

I całe szczęście, bo zauważyłem już wieki temu, że "pedały" oceniają filmy trafniej i mądrzej. :P Swoją drogą: ciekawym, co taki "znawca" Tarantino na to, że się Quentin zachwycił filmem o "pedałach" i zrobionym przez "pedała" ("Złe wychowanie").

gnatekadi

A czy ważny jest jego wygląd?, ważne że robi najlepsze filmy ostatnich lat i właśnie za to się go ceni.

gnatekadi

Fakt, jest cholernie brzydki i pasuja mu role poje*** :D Ale aktor z niego wspanialy :D Kochamy go za filmy, a nie za twarz :)

gnatekadi

Patrząc na ten temat to mam wrażenie,że chyba ta osoba co założyła temat miała jakieś nieprzyjemne wypadki w życiu...Moje szczere kondolencje bo spieranie się z osobą na takim poziomie jest dla mnie stratą czasu...

rutosia

aż żal dupe ściska.. kondolencje i wyrazy współczucia dla szarych komorek autorki tego tematu

gnatekadi

jo? a twój stary cie kocha w dupe ....quentin gdyby chciał to by zmieniał se twarz dziesiatki razy ale kazdy go kocha takiego jakim jest , ty bys chciał wyglądac jak on , tyle lachonó byz zarwał na te brzydką jego buzie.