Robert Downey Jr.

Robert John Downey Jr.

8,9
164 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Downey Jr.

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i... wielkanocy, Robert!! ;** ;))

100 lat!

gosia2326

tak, wszystkiego najlepszego :)
45 lat... nie wyglada na tyle :)

gosia2326

Wiem,że to nie ma większego znaczenia ,ale...
Happy birthday Mr. Downey ;* :)

Krister_23

Dołączam się do życzeń :)
Happy birthday ^^

gosia2326

Ja też się dołączam i wszystkiego najlepszego zarówno z okazji urodzin i z powodu Wielkanocy! Mam nadzieję że króliczek o was nie zapomniał i zostawił czekoladowe jajko XD

gosia2326

Dołączam się do życzeń, sto lat i stu kolejnych filmów! ;)
(Swoją drogą - w końcu ktoś, kto ma urodziny w ten sam dzień co ja :P)

Nicze

W takim razie Tobie też 100 lat i wszystkiego najlepszego :)

gosia2326

Wszystkiego najlepszego Robert :*****
<333333333

gosia2326

to już 45 rok życia, a on jakby się gdzieś zatrzymał, albo po prostu pięknie się starzeje pod każdym względem, ja przepadam za nim w każdym wieku, nawet w tym wczesnym, w każdym wieku jest czarujący, ale nie umiem nie stwierdzić że obecnie jest bardzo sexy jak mało kto... Najlepszego Robert! :*

gosia2326

Oczywiście też się dołączam^^
Happy Birthday Robert:)

gosia2326

Życzę wszystkiego najlepszego, zwłaszcza Robertowi ;*** ;):]

Sinta

To ja też się dołączam. :) Wszystkiego najlepszego!

Lellandra

Wszystkiego najlepszego.
45lat.... jak ten czas szybko mija a ten facet tak się trzyma.

kath_5

Ja także się dołączam!!Trzymaj,Robert-pazurami,to ,co z takim trudem udało Ci się odzyskać-władzę nad samym sobą!!!
www.biography.com/articles/Robert-Downey-Jr.-9542052?part=0

gosia2326

Co prawda nie są to już "lata młodości", ale w wypadku tego aktora to stwierdzenie jest jak najbardziej na miejscu:). Wszystkiego najlepszego panie Robercie!

gosia2326

Wszystkiego najlepszego! Ja sama dziś obchodziłam osiemnastkę, chociaż
urodziny miałam trochę wcześniej :)

monao92

Chociaż życzenia z mojej strony są mocno spóźnione (ze względu na brak dostępu do internetu) to i tak się dołączam i życzę wszystkiego najlepszego :). PS. W niedzielę rano wpadłam na szalony pomysł, żeby zamówić w kościele mszę za Roberta, ale wiedziałam, że nie zostanę potraktowana poważnie. Stanęło na kupieniu wieelkiej wuzetki :D

dottie

Heh, dobre. :D Ale taką mszę to musiałabyś chyba zamówić wcześniej. xD
Wuzetka też dobra. :)

Lellandra

No wiem... ale kiedy darzy się kogoś takim uczuciem jak ja RDJ, to nie myśli się racjonalnie :)

dottie

Świetnie Cię rozumiem... Też tak mam :) Faktycznie trzeba było zamawiać mszę wcześniej i napisać na filmwebie to byśmy wszyscy przyjechali :D

P.S. Ode mnie też spóźnione życzenia. Sto lat!

rybka254

Taaa... cała zgraja przyjedzie do Dąbrowy Górniczej, do małego kościółka pod wezwaniem Chrystusa Króla :D. Już to widzę ;)

dottie

Cała pielgrzymka by przybyła ;)

kath_5

Ooo tak ;D. Trzeba będzie coś skombinować w przyszłym roku...

dottie

O ja cię! Dottie, nie mów, że mieszkasz w DG w okolicach Mickiewicza i Alej:)

shizonek

Ano mieszkam i mam z okien dołujący widok na real :D

gosia2326

100 lat!!!!! 100 lat!!!! 100lat!!!!! niech żyje żyje nam i napewno nie mała impra będzie u niego chciałbym być tam

artek970121

Hej sorry że tak nie na temat ale nie chcę zakładać nowego wątku. Chodzi o to że na stronie Roberta- DowneyUnlimited znalazłam informację że można już głosować w MTV movie awards. Jeśli uważacie że jego rola była najlepsza, zapraszam do głosowania na Sherlocka Holmesa!

Oto link:

http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2010/categories.jhtml

PS. Niestety żeby móc zagłosować trzeba utworzyć tam konto, także tym którzy nie mają nic przeciwko życzę miłej zabawy podczas głosowania :)

An0ymous

Zagłosowałam na wszystko co możliwe gdzie był RDJ lub Sherlock Holmes lub oczywiście na coś co jest z tym związane :D

vendetta94

Ja nieco się spóżniłem ale oczywiście dołączam się do życzeń :-)

3DE

Hah, teraz ludzie przez cały rok będą się dołączać do życzeń. :P

Lellandra

A tu tak trzeciego kwietnia 2011 ktoś pisze na forum: "Ja też się dołączam do zeszłorocznych życzeń! Już myślałem, że się spóźnię..." XD.

dottie

Nosz cholera, no i znowu się spóżniłem ! :(
NAJLEPSZEGO ROBERCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!