Ja też się dołączam i wszystkiego najlepszego zarówno z okazji urodzin i z powodu Wielkanocy! Mam nadzieję że króliczek o was nie zapomniał i zostawił czekoladowe jajko XD
Dołączam się do życzeń, sto lat i stu kolejnych filmów! ;)
(Swoją drogą - w końcu ktoś, kto ma urodziny w ten sam dzień co ja :P)
to już 45 rok życia, a on jakby się gdzieś zatrzymał, albo po prostu pięknie się starzeje pod każdym względem, ja przepadam za nim w każdym wieku, nawet w tym wczesnym, w każdym wieku jest czarujący, ale nie umiem nie stwierdzić że obecnie jest bardzo sexy jak mało kto... Najlepszego Robert! :*
Ja także się dołączam!!Trzymaj,Robert-pazurami,to ,co z takim trudem udało Ci się odzyskać-władzę nad samym sobą!!!
www.biography.com/articles/Robert-Downey-Jr.-9542052?part=0
Co prawda nie są to już "lata młodości", ale w wypadku tego aktora to stwierdzenie jest jak najbardziej na miejscu:). Wszystkiego najlepszego panie Robercie!
Wszystkiego najlepszego! Ja sama dziś obchodziłam osiemnastkę, chociaż
urodziny miałam trochę wcześniej :)
Chociaż życzenia z mojej strony są mocno spóźnione (ze względu na brak dostępu do internetu) to i tak się dołączam i życzę wszystkiego najlepszego :). PS. W niedzielę rano wpadłam na szalony pomysł, żeby zamówić w kościele mszę za Roberta, ale wiedziałam, że nie zostanę potraktowana poważnie. Stanęło na kupieniu wieelkiej wuzetki :D
Świetnie Cię rozumiem... Też tak mam :) Faktycznie trzeba było zamawiać mszę wcześniej i napisać na filmwebie to byśmy wszyscy przyjechali :D
P.S. Ode mnie też spóźnione życzenia. Sto lat!
Taaa... cała zgraja przyjedzie do Dąbrowy Górniczej, do małego kościółka pod wezwaniem Chrystusa Króla :D. Już to widzę ;)
100 lat!!!!! 100 lat!!!! 100lat!!!!! niech żyje żyje nam i napewno nie mała impra będzie u niego chciałbym być tam
Hej sorry że tak nie na temat ale nie chcę zakładać nowego wątku. Chodzi o to że na stronie Roberta- DowneyUnlimited znalazłam informację że można już głosować w MTV movie awards. Jeśli uważacie że jego rola była najlepsza, zapraszam do głosowania na Sherlocka Holmesa!
Oto link:
http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2010/categories.jhtml
PS. Niestety żeby móc zagłosować trzeba utworzyć tam konto, także tym którzy nie mają nic przeciwko życzę miłej zabawy podczas głosowania :)
Zagłosowałam na wszystko co możliwe gdzie był RDJ lub Sherlock Holmes lub oczywiście na coś co jest z tym związane :D
A tu tak trzeciego kwietnia 2011 ktoś pisze na forum: "Ja też się dołączam do zeszłorocznych życzeń! Już myślałem, że się spóźnię..." XD.