Russell Crowe

Russell Ira Crowe

8,5
85 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Russell Crowe

ogladalam z nim wywiad na tvn style...okazuje sie swietnym facetem, normalnym gosciem... jest zabawny, inteligentny i ciekawy... kochan swoja prace i swoja rodzine, widazc, ze jest ustatkowanym i dojrzalym czlowiekiem

szanuje go od temtej pory jako czlowieka, aktorem w niektorych filmach wydaje sie niezbyt dobrym, ale wiem ze daje z siebie wszystko grajac w filmach

no i trzeba przyznac ze jest przystojny

uwielbiam go w pieknym umysle, a gladiatora nigdy nie obejrzalam do konca, a zdarzylo mi sie kilka razy zabierac do tego filmu...

pozdro

k_8guru

To obejrzyj 'Romper Stomper'. To dopiero wrażliwa rola :D

Po tym filmie naprawdę go doceniłem...

k_8guru

Ja "Gladiatora" widziałam 20 razy, a za aktora uważam Russella wybitnego. Polecam "tajemnice Los Angeles", "Romper Stomper", "Człowieka ringu" i jeśli Ci się uda, starsze australijskie filmy takei jak "Proof", "Crossing" (wystąpił w nim ze swoją żoną), "the sum of us", "Hammers Over the anvil" etc.

k_8guru

mówiąc o wywiadzie na tvn style masz na myśli "za drzwiami actors studio" jak mniemam. też to widziałam. super. :)

ale jednego nie rozumiem- jak można nie obejrzeć 'gladiatora'??!!

dzagucha

A ja nie mogę przeboleć że nie zobaczyłam tego programu :( Nie mam tvn style ;(

Też uważam Russella za aktora wybitnego. Jego role są takie różnorodne!!! W każdej roli daje z siebie wszystko.

Jak np porównam sobie Romper Stomper i np Człowieka ringu- wtedy naprawdę czuję że on jest świetny!!! No po prostu genialny!!

użytkownik usunięty
k_8guru

CIEKAWI MNIE DLACZEGO NIE OBEJRZAŁAŚ "GLADIATORA"? WIDZIAŁA GO NAWET MOJA PRAWIE STULETNIA BABCIA! MUSISZ KONIECZNIE NADROBIĆ TO ZANIEDBANIE. MOŻE BAŁAŚ SIĘ, ŻE NA KOŃCU FILMU UMRZE? NO, I UMIERA... A WYTWÓRNIA DO DZIŚ PLUJE SOBIE W BRODĘ. POZDRAWIAM.