Rozumiem, że może być dobrym aktorem, ale miejsce 10 to chyba przesada :(? Czy ktoś się
ze mną zgadza?
Zgadzam się ale tymi rankingami to się już chyba tylko trolle przejmują :) w ogóle powinno się to usunąć bo te rankingi to śmiechu warte są.
Te rankingi to śmiech na sali na moje oko to połowa aktorów w TOP100 powinna od razu wylecieć. Najlepiej usunąć te rankingi, oceny zostawić żeby widzieć czy dany aktor lub film jest dobry czy zły, ale ludzie sugerują się także tymi rankingami taj jak w przyp. tego aktora pierwszy raz kolesia na oczy widzę a on już w 10 najlepszych aktorów świata! Kryste pany.
g*wno widzieliscie i g*wno wiecie, co ogladaliscie z tym aktorem? 'pamiętnik' pewnie jedynie. obejrzyjcie 'Miłość Larsa', "Fanatyka" bądź ' Stay' a potem sie wypowiedzcie. amatorzy kina, śmiech pusty mnie ogarnia. pierwszy raz widzisz na oczy? to co robisz na tym portalu, człowieku. Ryan Gosling jest świetnym aktorem, a wy bandą patałachów, która ogląda filmy z aktorami, którzy już nie pozwalają sobie na coś ambitnego. De Niro? Freeman? Hopkins? Oni byli kiedyś, teraz pozostało mi tylko płakać nad starymi gwiazdami.
No cóż nie oszukujmy się ten aktor wzbił się tak wysoko z powodu rozgoryczonych nastolatek które wieszają jego plakaty nad łóżkiem. Bo naprawdę nie rozumiem to że jest na 10 miejscu co oznacza?! że jest lepszy od Oldmana? Crowa!? śmiechu warte!
Ps. Widziałem "Fanatyka" ale jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Jak na razie rzeczywiście widziałem z jego udziałem tylko "Pamiętnik" i wrażenie zrobił na mnie bardzo złe. Jedna mina, zupełnie wyprany z emocji, bardzo blado wypadł w zestawieniu z tą McAdams, czy jak jej tam...
więc obejrzyj Stay, Miłość Larsa to powinno wystarczyć. Ryan to moim zdaniem najlepszy aktor młodego pokolenia!!!! Z niecierpliwością czekam na kolejne jego filmy.
Właśnie obejrzyjcie sobie filmy "Lars and the real girl", "Stay", "The Believer" czy "United States Of Leland", a potem oceniajcie. Pamiętnik nie jest jego najlepszym filmem, ale niestety najbardziej znanym.
a ja się nie zgadzam, bardzo dobry aktor, jak dla mnie godny następca pierwszej trójki, bo nikogo innego na razie bym tam nie widział. I radzę obejrzeć więcej jego filmów, bo są bardzo dobre.
Nikt nie przeczy że to nie jest dobry aktor wręcz przeciwnie według mnie jest bardzo obiecującym aktorem i ma przed sobą karierę (w końcu dopiero trzydziestka) naprawdę świetna rola w Fanatyku. Lecz jest wiele lepszych aktorów od niego Spacey, Oldman, Crowe a oni są w tyle za nim. Nie rozumiem co on robi w pierwszej dziesiątce bo co? według kobiet jest przystojny? my tu oceniamy talent aktorski a nie wygląd.
to obejrzyj wszystkie filmy z nim a potem się dziw, że jest w 10 ;]
jest tak wysoko bo jest popularny. Zagrał i w bardzo dobrych filmach (fanatyk, half nelson!!!, przeciętne stany moralności, stay itd) i tym jednym, który przyciągnął przeciętnego, nie interesującego się zbytnio filmem, widza - the notebook. No.. Fracture też nie jest jakieś wymagające a powala na kolana ;]
i serio - moje zdanie i pewnie większości osób, które go lubią - nie oceniajcie go po roli w notebooku. Nawet jeśli wam się tam spodobał i jesteście nim oczarowani. To nie wystarczy. Dla samego siebie proponuję obejrzeć też inne filmy.
w kilku naprawdę dobrych filmach. przystojny? owszem jest, ale aktor z niego rownież bardzo dobry. przez długi czas byłam zdziwiona, że taki aktor jeszcze nie znalazł się w pierwszej 10. obejrzałes "Fanatyka"? obejrzyj coś więcej wtedy może docenisz jego talent.
Ten ranking to tragedia. Nie wmawiajcie mi, że ten aktor zasługuje na wyższe miejsce niż Hoffman, DiCaprio czy Pitt. Ręce opadają.
o ile dobrze pamiętam to z Goslingiem widziałem jedynie ''słaby punkt" i zapamiętalem go jedynie z jego słabej , śmiesznej , rzucającej się w oczy słabej gry aktorskiej . to że jest w najlepszej 10-tce , świadczy o jakości tego rankingu .niestety . bo jakim prawem miałby być lepszy od choćby : Toma Hanksa , Downeya Jr, Kevina Spacey ?? tych którym do pięt nie dorasta można by długo wymieniać ...
skoro nie oglądałeś z nim żednego filmu to nie masz prawa oceniać czy zasługuje na to miejsce. Myślałam, że ocenia się tu bardziej grę aktorską, talent a nie tylko to kto jest bardziej popularny. Moim zdaniem Gosling jest wspaniałym aktorem, gdy tylko go oglądam, jestem pod ogromnym wrażeniem jego gry. Może wy tak nie sądzicie, ale to moje zdanie. I polecam wam filmy z nim, obejrzyjcie a potem wypowiadajcie na jego temat.
no tak bo dzieckiem się jest wtedy, gdy ogląda się filmy z aktorami, którzy potrafią dobrze grać. matko, co za bezsens. z wypowiedzi pitixpl wychodzi na to, że aktor nie zasługuje na wysokie miejsce, bo się go nie kojarzy. jak w ogole mozna stwierdzac coś takiego? jak się nie oglądało ani jednego filmu? głupota w najlepszym wydaniu! nie widzę w tym Żadnego sensu.
haha jak Ty na 10/10 oceniasz "kacvegas" i filmy z Seagalem i piszesz żadne przez rz to nie dziwota, ze nie znasz tak znakomitych filmow jak "fanatyk" "stay" czy "half nelson" ogolnie to pograzasz sie piszac w ogole jakies komenciki , najpierw elementarz sobie zakup :-)
Pitt caly czs jedzi ena opini , talent u niego jest drugoplanowy, Gosling moze nie ma wygladu, ale ma niesamowicie prawdziwe role i nawet z tak cienkiego filmu jak Smiertelna Wyliczanka potrafi stworzyc klimat swoja gra!!!!!!!! Brawo, Pitt sie juz syoie i grywa tylko w kasowych filmach, a Ryan nie zwaza na finanse!!!!!
Brawo to jest prawdziwa dusza, poza tym stworzyl genialny BAND " the dead Mans Bones"
Proszę wszystkiego nie zganiać na nastolatki - sama (jeszcze :)) nią jestem i też uważam, że nie zasługuje na TOP10, TOP100 jak najbardziej, a nawet TOP50. Może za kilka lat zasłuży sobie na to zaszczytne miejsce, w końcu kariera dopiero przed nim. Choć większym szokiem niż miejsce Goslinga w TOP10 była pozycja Spacey'a (który moim zdanie zasługuje przynajmniej na TOP20) zjeżdżam i zjeżdżam i tu dopiero 74 miejsce..
A i jako nastolatka stwierdzam, że przystojny nie jest (po prostu nie w moim typie) :) Co nie zmienia faktu, że aktorem jest bardzo dobrym.
zgadzam się z McDreamy_2 zarówno jesli chodzi o Goslinga jak i o Spacey'a.po obejrzanym przeze mnie ''fanatyku '' zmieniło się moje zdanie na temat talentu Goslinga , który bez wątpienia go posiada.nie zmienię jednak zdania jeśli chodzi o ''słaby punkt '' - było słabo , jak dla mnie nie wpasował się w tą rolę i tyle .
Polecam również sprawdzić, Odmienne stany moralności, Zostań i Szkolny chwyt, dobre filmy i Ryan gra główne role.
Znać znam ale czy zasługuję na top 10 to bym się nie zgodził przy Alu Pacino czy też Robercie De Niro nie oszukujmy się on tam po prostu nie pasuje jeszcze może kiedyś
A twoim zdaniem dlaczego on zasługuję na te Top 10 powiedz mi czym się tak zachwycasz to możne zmienię zdanie ale jak narazie to nie jest jego miejsce
Uzytkownicy filmweba to w wiekszości piskliwe laski , które dostaja orgazmu na widok tego goscia sad but true
ten aktor potrafi sprawić, że słucham go z zapartym tchem. ma naprawde talent, świetnie wciela sie w swoje role. jeżeli tego nie potraficie dostrzec, nie da sie wam tego wytłumaczyć. I nie jestem "piskliwą laską, która dostaje orgazmu na widok tego gościa". Owszem Gosling bardzo mi się podoba, tak jak wielu innych aktorów. ale nie każdemu daje wysokie oceny. tutaj oceniam go jako aktora a nie za wyglad.
Myslę sobie oglądając ranking aktorów "Who the hell is he ???"
Wchodzę w jego dossier i... dalej nie kojarzę.
Pierwsze też słyszę o filmach, w których grał.
Ktoś w skrócie może mi wyoślic o co chodzi?
obejrzałem z nim 6 filmów, i mam większe prawo wypowiadania się tutaj niż 80% osób komentujących tego aktora. Ponieważ większość z was oglądała albo tylko 1 film, lub w ogóle. Ale wg mnie jest to świetny aktor i mimo młodego jak na aktora wieku ma za sobą bardzo dobre role, obejrzyjcie chociażby odmiennie stany moralności czy Stay, ten facet wymiata, a należy też pamiętać że najważniejsze role ma jeszcze przed sobą.
ja obejrzałam filmów 10 + 3 seriale i dla mnie komentarze ludzi, którzy nie widzieli żadnego a piszą, że Ryan jest kiepskim aktorem, są po prostu żałosne. Nie ośmieszajcie się ludzie!
a ja 1film i mam największe prawo głosu. blokuje kolejkę o wiele lepszym aktorom. mam na niego wyjebane i na jego "filmy".dzięki za uwagę, narka
chyba nie powiesz że ryan ,, pojeb'' gosling jest dobrym aktorem. gra jako meble w śmiesznych filmach i to wszystko. takie jest moje zdanie.