Scott AdkinsII

Scott Edward Adkins

7,6
15 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scott Adkins

Po tym co ten aktor pokazał w Championie 2 przypuszczamn że to będzie nowa gwiazda kina akcji, jego sprawność fizyczna robi wrażenie tak jak i Van Damme w Bez odwrotu czy Lundgren w Rocky IV zaczynali od roli złego rosjanina tak on w tym filmie ma podobną role do swoich poprzedników

Fan_Damme

masz racje jest strasznie szybki i zwinny i idealnie pasowal do undisputed 2 w roli ruska wspaniale wymiata pozdro

daniel807

Zgadzam się, gościu jest bardzo dynamiczny i świetnie zbudowany,
przyjemnie się go ogląda jak walczy.

SCOrpion_

koleś jest zajebiście zbudowany, ma czarne pasy w Wushu, Tae Kwon Do, Kickboxing, Judo i Jujutsu. Jest młody i b. szybki i sądzę że będzie taki jak van damme bo szpagata też umie zrobić. A w Unisputed to jedyny film w którym gra powiedzmy główną rolę razem z tym murzynem tzn dużo pokazuje co potrafi bo w pozostałych filmach to raczej za mało za mało dla mnie. Ale powstanie 3 część z nim i mam nadzieję pokaże to co w 2. A i jest b. b. przystojnyyyy jak na Angola. Daniel ja też oglądałam Undisputed nawet nie wiem ile razy. A co do Special Forces to chyba nigdzie go nie znajdziemy a film jest nie taki stary wiec nie wiem czemu nie ma go na zagranicznych stronkach, przecież jakieś tam chłamy są do ściągnięcia a ten akurat nie. Shittt

dziukla

Special Forces jest dostepny na emuli. Wlasnie skonczylem ogladac ten film i sie nie zawiodlem, Scott Adkins jak zwykle pokazuje swe zdolnosci:D sporo walczy, o wiele, wiele wiecej niz w Border Patrol. Tylko odrazu mowie, ze nie ma napisow do tego filmu, ale jesli ktos zna choc troszke angielski to sie polapie o co tam chodzi :D