w tej grze będziemy zadawać sobie pytania na temat Shannen Doherty, mogą być one zadawane w jakiejkolwiek formie, może to być prawda/fałsz, może to być: odpowiedz jak, albo ile, w jakiejkolwiek formie chcemy ;)
aha, no i to ma być zakres profilu Shannen na filmwebie, to znaczy, że odpowiedź na zadane pytanie znajduje się tutaj:
http://www.filmweb.pl/o40938/Shannen+Doherty
nie wykraczamy poza to źródło, żeby nie było za trudno ;)
MON KAKA są wielkimi fankami Alysski Anorektyczki, a jej tylko fankami, więc ani prawda ani fałsz:D
Która z dziewczyn z MON KAKA jest największą fanką Shannen?
Kar! A nie, nie Kar. Jasne że Oldzia! Eeee tam. Chyba raczej Shan... ;D ;D Uhhh to miało być łatwe pytanie! Całe MON KAKA kocha Shannen!
Jak miała na imię bohaterka grana przez Shannen w "Oknach Strachu"?
Celeste
W któym roku Shannen została skazana na grzywnę, karę 3 lat w zawieszeniu i roboty społeczne, za jazdę po pijanemu?
No jak to w jakim? Charmed oczywiście!xD Oj, Oldzi..żeś dała..BEVERLY HILLS 90210!:D
Shannen i Alysska nienawidziły się.
Prawda cy fałsz?
tak, że tak, że tak buzi buzi? ;D
Julian McMahon ;D mniemam, że o niego chodzi, hę? ;D
Shannen prowadziła program pt.: "Breaking up with Shannen Doherty" (czyt. po polsku: "Zerwij z Shannen Doherty")
PRAWDA/FAŁSZ
Jasne że o niego:D A na pytanie to tak;*
I pytanie które wymyśliła OldzixD
Jaką parę rozdzielila alyssa w sposób bardzo brutalny? ps. też nie kumam o co w tym chodzixD:D
To sobie odpowiem na swoje pytanko, a co ;D
Shannen i Juliana :P
Jak nazywała się bohaterka grana przez Shannen w filmie "Wbrew pozorom"?
Star/Alyssko/Cathy/Megan, jak ci tam było to już nie pamiętam, ta gra jest o Shannen, a nie o użytkownikach, jak ci się coś nie podoba, to jest takie coś jak "wstecz". Uchachałaś się tym postem?
Versatile Pige:
Wydaje mi się, że fałsz, ale nie jestem pewna ;)
W jakim filmie Shannen grała postać Heather Romley?
o tak, a na grze charmed "w którym sezonie?" to pojawiło się coś o mnie, czyż nie?
czy maślana ma 11 lat?
Dalej chce Wam się kłócić? To forum Shannen, i jak to Oldzi kiedyś napisała, "pogadać" to sobie idźcie na gg;)
Nieee Kar, ja się nie kłócę ;) Bez obaw ;D Ja tylko idę w ślady Star_22 i próbuję odszyfrować jej nick, że się tak wyrażę ;D
nie mam dwudziestu dwóch lat, tak mi się ustawiło przy zmianie, bo filmweb wprowadził "unikalność" nicków...
Propos pytania czy Rose to najlepsza przyjaciółka Shannen - to fałsz, fakt lubią się, ale jej najlepszą przyjaciółką jest Holly.