Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
79 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

Chcielibyście aby powstała jeszcze jakaś część o bokserze z Filadelfii? Ja chciałbym bardzo, bo jest to jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem w życiu i chciałbym jeszcze raz zobaczyć jak Rocky walczy. Napiszczie co o tym sądzicie.

użytkownik usunięty
zielonyberet_3

To jest moje marzenie! Ach jakbym chciał!!! Kocham ROCKY'EGO!!!

zielonyberet_3

On jest juz za stary.60-letni bokser ? :|

zielonyberet_3

nowa trylogia?? :D Z tego co wiem TRYlogia to trzy epizody jednej historii. Rockyego jest już 6 części

zielonyberet_3

bardzobym chciała.Mam ogromny sentyment do tego filmu,miał w sobie taką jakąś pozytywną energię...a poza tym to mój ulubiony aktor więc jestem na tak

zielonyberet_3

Chciałbym ale już z innym aktorem, innym bohaterem głównym.

krzys299

Jeżeli miała by być nowa część to tylko po to aby uśmiercić Rockyego i aby wreszcze zakończyć tą genialną serie. Ludzie Stallone po to zrobił szóstą część abyście wreszcze się od niego odczepili.

zulombo

W porzadku..niech wyjdzie jakis film, jakas seria o bokserze.. ale nie moze to byc zatytuowane "Rocky" poniewaz ta nazwa zawsze i wszedzie bedzie sie kojarzyc z Sylvestrem Stallone.. i nie ma co sie oszukiwac.. takie filmy jak "Rocky" czy "Rambo" sa jedyne w swoim rodzaju i zaden im nie dorowna klimatem.. bo ten klimat potrafil stworzyc sam Sylvester Stallone..