Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Mam już dość tych waszych zazdrosnych komantarzy.
Jest fantastycznym aktorem i człowiekiem. Nie widzę tu jakiegoś cwaniactwa, chyba że w Was, którym nie pasuje jego nos....

kotekaga

Zgadzam się z tobą;p
Niech nie wypisują takich komentarzy i wg. Jak im się nie podoba to po co odwiedzają tą strone?

rubinek271

WOW Ale gupie jesteście.. ;p ale z niego oblecha i ten świński nochal blee xD

PinkBith95

z ciebie to pewnie miss,
ciekawe skąd znasz takie wyzwiska, czyżby ktoś kierował je w Twoim kierunku ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
PinkBith95

Z tego co zauważyłem, to twój ulubiony aktor. Dziwna jesteś. Nie ma w ogóle sensu z tobą pisać. Ja już nie mam więcej zamiaru odpowiadać na twoje jawne prowokacje. Reszta użytkownikow pewnie też.
Pozdro i spadaj z stąd.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
rubinek271

Po to żeby wyrazić swoją opinie??? Nie każdemu należą się ochy i achy..

kotekaga

Odjebało? Pokemony ze wszystkiego się cieszą. Ja nadal myślę, że to gej z silikonami. Transwestyta :)Nadawałby się do Hanny Montany. Zagrał w przereklamowanym filmie i wielki aktor z niego... Ta, lepiej wracaj do piaskownicy

kotekaga

Hahhaha!!!! fantastycznym człowiekiem i aktorem???!!! hahaha to moje babcia już lepiej od niego gra!! A tez jego nos. normalnie istne cuuuuddoo brzydoty. Ochh pewnie się podniecasz nim, co?? biedactwo!! idź do ginekologa i zrób testy czy na pewno z tego podniecenia coś ci się nie stało, a przy okazji idź do psycha!!

marta_x

Do marty_x
"Hahhaha!!!! fantastycznym człowiekiem i aktorem???!!! hahaha to moje babcia już lepiej od niego gra!! A tez jego nos. normalnie istne cuuuuddoo brzydoty. Ochh pewnie się podniecasz nim, co?? biedactwo!! idź do ginekologa i zrób testy czy na pewno z tego podniecenia coś ci się nie stało, a przy okazji idź do psycha!! "

Jak tak o innych mówisz to sama idz do "psycha".
W twoim malym móżdzku ci sie poprzewracało.
A MOŻE SAMA CHCIALABYŚ ABY ZWRÓCIŁ NA ciebie UWAGĘ?!?

Moze sie myle ale dobrze gra i wizualnie tez jest Ok.

A I TAK PRZY OKAZJI... CHCIAŁABYM ZOBACZYC JAK TWOJA BABCIA GRA.
WYŚLIJ MI WIDEO.
CHETNIE OGLADNE. ;

Kamachikuru

Kamachikuru

Chciałam tylko poinformować, że ten komentarz "mój" komentarz z 2010r. nie był mój. Ktoś mi się włamał na profil:/, a że nie używałam przez długi czas go, to nawet o tym nie wiedziałam dopiero nie dawno to zauważyłam. Tak, więc wszystkie komentarze które by ły publikowane nie są mojego autorstwa. Ja osobiście bardzo lubię Taylora Lautnera, a właściwie jego aktorstwo.Tym bardziej w nowym filmie "Abduction" :)

kotekaga

:/
do autorki:
jakbyś takiego jasia zobaczyła na ulicy, nawet byś na niego nie spojrzała... co więcej powiedziałabyś, że ma świński ryjek ;)

kotekaga

to jest chyba pierwszy idol nastolatek o twarzy, gorzej niż przeciętnej ;)
ona ma tonę makijażu na ryju, a i tak odrzuca swoją facjatą...

kotekaga

Wiecie co Wam powiem (tym co obrazaja Taylora) ??
Zastanowcie sie czy to czlowieka nie boli gdy ktos go tak obraza ?!
Rozumiem krytyke, albo to ze go nie lubicie i was nie przyciaga, ale wyrazajcie to kulturalnie a nie w taki sposob.
Myslicie ze jak tak zaczniecie go obrazac to co, poczujecie sie lepsi ? Ze nikt wam nie podskoczy ?
Sory, ale w ten sposob nie imponujecie ani nie wykazujecie sie swoja inteligencja ;)

BETIIA

popieram :) Uważam,ze przecież tak naprawde nikt z nas go nie zna i nie można go tak po prostu krytykować... skąd wiecie jaki on jest?? \rozumiem jak wam sie nie podoba jak on gra, kazdy ma inne gusta, ale jego osobowości nie znacie... Może i macie racje, a możę mylicie sie co do niego w 100 %... trzeba byc dojrzałym! i nie krytykowac chłopaka tylko dlatego,ze macie jakies uprzedzenia albo zazdrościcie mu. Trzeba przyznać chłopak ma wiele ;) I ja tam osobiście nic do niego nie mam;) a z reszta to nie jest Jacob, on go tylko gra! ;]

bluesunset

...gdyż właśnie ta Jego gra jest zarówno sztuczna jak i on sam
"skąd wiecie jaki on jest?? \rozumiem jak wam sie nie podoba jak on gra, kazdy ma inne gusta, ale jego osobowości nie znacie... Może i macie racje, a możę mylicie sie co do niego w 100 %"

to że nie znamy go osobiście nie odbiera nam prawa wyrażania się na Jego temat...większość z Was zachwyca się Jego urodą i mogłabym zadać podobne pytanie jak dziewczyna wyżej : "Dlaczego się nim zachwycacie? nawet nie wiecie jaki on jest, nie znacie Jego osobowości ?"

...i jeszcze gdyby było czego mu zazdrościć

kotekaga

to jest osoba publiczna, więc każdy ma prawo mówić na jego temat co mu się tylko podoba...
oczywiście, że nie komentowałbym w ten sposób czyjejś urody, ale jak już to powiedziałem jest to osoba publiczna, a po 2 komentarze są reakcją na zachwyty 12-latek...
po 3 nie zaboli go to jak napiszę, że ma świńską twarz

bo gość nie jest nawet przeciętny, ma twarz prosiaka, gdybyście miały takiego w szkółce (gościa z taką twarzą) to uważałybyście go za brzydala...
co do budowy ciała, wielu ma podobną (od razu uprzedzam wasze wypowiedzi: nie jestem zakompleksionym i zazdrosnym chudzielcem), co gorsza te wyrzeźbione mięśnie na plakatach do "new moon" to nie jest efekt (jak to powiedział Lautner) ciężkiej pracy na siłce, tylko akurat photoshopa...

naprawdę nie rozumiem tego zachwytu, już normalniejsze by było jakbyście sobie znalazły jakiegoś modela i do jego plakatów wzdychały dzień i noc... ale do tego ryja?? :/

co do gry aktorskiej - marna

pozdrawiam i niektórym szczerze współczuje (każdy wie o jaki typ niektórych chodzi)

ArusArczes

może 14-latki myślą że jak będą zachwycać się Taylorem i napiszą o tym na filmwebie to on to przeczyta ? <hahaha>

żenada :/

madz_iulkaa

Krótko i zwiezle.
Twoje komentarze to zenada...
Moze twoja babcia tez gra lepiej od niego tak jak mowi marta_x?
Jak masz pisac jedno zdanie to lepiej w ogóle nic nie pisz.

Kamachikuru

Kamachikuru

dlaczego w to wszystko mieszasz moją babcię czy ja w ogóle coś o niej wspominałam ?? :|

kotekaga

w przedostatnim cięciu filmweba było to dobrze ujęte:
,,... nic nie może się równać z kartoflaną twarzą Lautnera...''

ArusArczes

Ty cwaniaczysz, ze nikt ci nie zabroni go krytykowac. A im nikt nie zabroni sie nim zachwycac. Kazdy ma swoje zdanie na temat czyjejs urody.
Szczerze powiedziawszy w New Moon zagral on lepiej niz wiecznie cierpiacy Rob czy Kristen(chociaz akurat w KwN czesciej zamykala buzie niz w Twilight). Wedlug mnie ma zadatki na dobrego aktora, przeciez dopiero zaczyna.

kotekaga

owszem, urodziwy to on nie jest, ale gra całkiem całkiem.

salata107

Mówisz,że gra całkiem całkiem a dajesz mu ocenę 10 wtf?Myślałem,że ocena 10 jest dla aktorów,którzy są arcydziełem w historii kinematografii a nie dla pseudo gwiazdek z chyba najgłupszej powieści o wampirach.Jak można zrobić powieść,w której wampir świeci na słońcu omg już lepsze pomysły mają dzieci w przedszkolu.Ale tu nie mowa o tej komercyjnej bajeczce.Jak ocenia się już aktora na portalu o filmach to bycie obiektywnym by się przydało.

kotekaga

Nie mam nic do niego jako człowieka, ale nie ośmieszaj sie z tekstami: on jest FANTASTYCZNYM AKTOREM. W ile odmiennych postaci sie wcielił i jak wypadł??? większość jego " dorobku" to saga zmierzch. teraz weszło Porwanie, i widze ze beda jeszcze dwa inne. Wiec weź poczekaj minimum 4 lata, zobacz jakie będzie zbierał recenzje, i dopiero pisz że jest fantastycznym aktorem, ludzie, kiedy wy zrozumiecie że filmweb to nie jest pie**ly fanklub małolatów

kotekaga

On ma paskudny ryj.

kotekaga

hahahaha ale żal nie ma to jak oceniać czyjeś umiejętnosć aktorskie na podstawie jego klaty. A Ci co go jadą to mu zazdroszczą tekstami typu ma paskudny ryj. Fakty są takie że na razie niczym sie nie wykazał, jest przeciętny fakt że nie miał oskarowej roli, bo tylko biegał i skakał z gołą klatą, a i zamieniał się w wilka

barski26

Okiem dziewczyny powiem wam ze ten koles nie wywarl na mnie wrazenia swoim wygladem. Ot taki zwykly chlopaczek. Sa przeciez ladniejsi aktorzy i bardziej hmm "mescy". Ale nie wyglad tu najbardziej sie liczy bo faktem jest to ze grac tez raczej nie potrafi zagral w jednym filmie i co? od razu wspanialym aktorem sie stal? to sa po prostu jakie kpiny. W dodatku jak go obrazisz to naskocza na Ciebie Jego zagorzale fanki i zaczna Ci zarzucac ze " jak go nie lubisz to po co wchodzisz na Jego strone itp". To tyle.

kotekaga

Dawanie 10 takiemu "aktorowi' jest nie tylko obrazą kinematografii, ale też brutalnym, wulgarnym gwałtem na dziedzinie zwanej estetyką.

kotekaga

to on jest AKTOREM?

kotekaga

znasz go osobiscie ze wiesz ze jest fantastycznym człowiekiem ? czy napisali Ci tak w BravoGirl i powtarzasz to na długiej przerwie w gimnazjum ?

kotekaga

Masz rację. UWIELBIAM GO !!!!!!!!!!!!!!!!

kotekaga

też go lubię, na początku za to, że był idealnym Jacobem. Jak wyjęty z książki, A potem w Porwaniu pokazał, że nie chce być gwiazdą jednego filmu. Jest bardzo fajny.