Loool ;D Rozumiem wasz ból ale nawet jej się należy szansa ;D
Może ma talent xD
Mimo iż z tym talentem to jak dla mnie troche wątpliwe, ale ciiiii.!xdd
to również śmieszy mnie sytuacja - właśnie chciałam założyć temat właśnie o tym fakcie - ale mnie wyprzedziłaś - miło, że choć jedna osoba się ze mną 'zgadza'.!xdd i zauważa to co ja.!xdd xDDD
Hee xD No ja patrzę a tu średnia 1 z kawałkiem, chociaż serialu jeszcze nie pokazali :D
Dziewczynki kochane ;) O czym my tu gadamy? Mamy przecież do czynienia z gwiazdąąąąą!!!! Szydziiimy! Średnia jeden z kawałkiem - i to mnie cieszy! Widziałam ją w reklamie "39 i pół" i już wyśmiałam dziecine! Te jej przemądrzałe ruchy,ten głosik...A jak słyszę w serialu "39 i pół" co za chłamu słucha ten młody (Patryk bodajże,no ten syn Darka w filmie!) to breeeecht! O dość! To wogóle śpiewać nie umie! No nie umie! Gdyby nie jej tatuś to teraz byłaby nikim.I tak jest nikim praktycznie ale mniejsza ;) ŻAL.PL! Pozdrawiam Was :D
Zgadzam się w MILIARD%.!xdd
szal.ru chciało by się rzec ;pp
No farta miała, że ma takiego tatuśka ^^
ale chyba tylko coraz bardziej się przez to pogrąża i robi niezły cyrk, bądź ZOO a nie sławę;pp
chociaż... ostatnio słyszałam, że poszukują goryla we Wrocławskim ZOO.!xdd można by jej powiedzieć ;pp
klateczka czeka ;pp
[i to taka z szybką.!xdd]
PaTeXi,szal.ru OŁ JEA! Ale nie tyylko! Szał pał,szał macicy teeż ;P Ale szydzimy haha! No dokladnie,robi z siebie tylko większe pośmiewisko ale mało tego! Na jej nieszczeście nie tylko w Polsce! Ale to już z jej wyboru.I najgorsze,że robi nam,Polakom wstyd za granicą! Poszukują goryla w ZOO?! Bossko! Nieee,cii my jej nic nie mówmy,po prostu po cichu zadzwońmy do tego ZOO i tak z nienacka ją hap! Pozdrawiam :)
Tiaaa... masz racje - tak parszywie - tak z nienacka.!xdd
Cóż... nie wiem jak to wygląda za granicą... ale wiem, że za każdym razem jak puszczali jej klip w TV, to się zastanawiałam, czy ona dostała nagłego skurczu pieroga, czy zawsze ma taki "wyraz 'twarzy'" o ile to co widzimy pod toną makijarzu można nazwać twarzą ^^
Cóż to dziewcze więc robi by przynieść Polsce hańbę.? [oprócz tego, że oddycha oczywiście..;p]
Mam Tolce wiele do zarzucenia, to prawda. Ale może jakoś wierzyłam, że w czymś może i jest dobra, czemu nie w aktorstwie? Ale już wiem, że i to zupełnie jej nie leży. Po pierwszym odcinku '39 i pół' z jej udziałem stwierdzam, że nie nadaje się na aktorkę w takim samym stopniu, jak i na wokalistkę. Nie jest dobra - kolejne jej wypowiedzi brzmiały zupełnie sztucznie. Może dalej będzie lepiej? Na razie oceniam wyjątkowo nisko, jej gra w ogóle mi się nie podobała.
Kolejny porządny użytkownik, znający się na rzeczy :)
Jak miło, że są ludzie, co się ze mną zgadzająąą... ;))
w ogóle to każdą z Was dodałam do ulubionych urzytkowników, i chcę wam życzyć WESOłYCH śWIąT [albo i mokrych - bo za chwilkę poniedziałek :)) laaaaaaanyyyy poniedziłeeeek ;D] :)
Zapraszam do loży szyderców - http://www.filmweb.pl/topic/820044/Lo%C5%BCa+szyderc%C3%B3w+-+czyli+co%C5%9B+dla +wiernych+fan%C3%B3w++p.html
taki temat nowszy i typowy do oceniania naszej IDOLKI ;D
"Skurcz pieroga"... <leży> HAHAHA!! Jaki teeeekst oooo nooooł,laska,walisz slangiem xD Tak trzymać!!! O proosze,zaraz wbije na tą loże ;) Zaraz jom oceniem xD
PaTeXi,z przyjemnością również dodaję do ulubionych i dzięki za Adda ;) Pozdrawiam,buźka ;*
tiaa talent to ona ma ale jak na razie do osmieszania sie...jej wypowiedzi sa zalosne a co do roli w filie to jak na razie rzeczywiscie duuuzo tam zagrala...az postala chwile i pospiewla do mikrofonu...nic bym do niej nie miala ale draznia mnie takie zadufane w sobie gowniary...wielka pani xDD smiechu warte normalnie
albo jest im jej żal, i postanawiają podciągnąć ją pod 2 ;|
tak nie może być.!: P szanowna jedynka się jej należyyy ;D
Booże,sen z Tolą?! To juz gorzej być chyba nie mogło! Kobieto,idź do kościoła lepiej bo nie wiadomo cosz za pieron :D I tak jej średnia jest niska jak na tyle głosów :)
no masakra... zastanawiam się czy to nie rodzaj pokuty ;pp ogólnie to ZGROZAAAA.!xdd
ale dajemy rade ^^
już byłam - i po wszystkim ;D ale sądze że to mogło mieć związek z tym, że moi znajomi od przedszkola nazywają mnie "małym antychrystem".!xdd aczkolwiek nie wiem ^^
Małym Antychrystem? Skąd takie przezwisko,PaTeXi? :D Ejjj egzorcysta to nie głupi pomysł! Na przyszłość jak Wam się zdarzy coś podobnego,czyli jak jakiś sen z Trollą to Egzorcysta się kłania.
Wczoraj oglądałam "39 i pół" i szczerze,nie wiem co mi się dzieje,ale jak to COŚ słyszę i widzę to w SEKUNDZIE - Brechtaaaa! Może i się nie znam na śpiewie,nie jestem Elżbietą Zapendowską,ale...TO NIE UMIE ŚPIEWAĆ! Jak TO śpiewa w tym serialu "39 i pół" to "Get out" czy jakoś tak to...hahahaa!!! Tym swoim dziecinnym,zarozumiałym,duszącym się głosikiem...Naprawdę ona nie umie śpiewać,i nie mogę przeboleć,że TO jest wokalistką! Dżizys kur*a ja pier*ole...
Zgadzam się w MILIARD %.
z całą pewnością talentu wokalnego brakuje.
Ostatnie zdanie - łuuhuuuuu ;D
Szalejemy ;p
Jak widać śpiewać każdy może xD Tyle, że nie każdemu wychodzi...a co do Toli to wydaje mi się , że z wiekiem głupieje, bo początkowo jeszcze jakoś przeszły jak razem z Alą śpiewała, ale teraz to kiszka no...;p
Szkoda,że Święta Inkwizycja już nie istnieje. Potorturowaliby ją trochę i spalili na stosie... Cytując Mela Brooksa: "Ubaw po pachy"
...jak kto lubi...;p
ale to grozi chorobą ;p
nie powiem jaką bo to specyficzna oatakująca wszystkich dookoła Tttttollllli ;p
Danteuszu,ruchał? Tolę? A fffeee! Człeku,nie wiesz co piszesz,nie wiesz,co chcesz uczynić! ;D PaTeXiii! Czemu Antychryst?! No napisz,bo jestem ciekawa!
Jakoś tak wyszło.!:D od przedszkola byłam niegrzeczna.!xdd aczkolwiek nie ma to nic wspólnego z wiarą czy satanizmem ;p
aczkolwiek ];-> xD
znam się na rzeczy po prostu ;p
Jak to mi mówią
"Pati, czemu ty zawsze najpierw mówisz, potem myślisz.?"
a ja na to:
"Ja zawsze mówię to co myślę... później zastanawiam się tylko czy to było taktowne ;pp"
ogólnie to zUy człowiek jestem ;]
i juuuż ;D
a ciekawość to pierwszy stopień do piekła - więc proszę, przestań - nie chcę ciągnąć tam Ciebie za sobą.!xdd
o menn....
Ale z Cioebie krejzol Patexi. Ja pitole zajebista jestes ...
A co do Szlagowskiej to napewno niezła z niej Szlaga ^^
twoja wypowiedz "nicka" po prostu przecieka ironią - ale spójrz na to z innej strony - to strona Toli Sz. więc wszyscy co tu są to jej wierni fani, próbujący się do niej upodobnić rzecz jasna.!xdd
Hue Hue Hue :D Zajooob!!! Ja jestem diabeł wcielony od urodzenia z tego co wiem xD Teraz to przechodzę własną siebie.Szataaan! :D A możemy iść razem do piekiełka,zasługuje na to miejsce! :P Krejzole rox.
Nie oglądam komercyjnych telewizji muzycznych... Tam samo gówno leci... Ale lubię nawet "39 i pół" i tam niestety muszę patrzeć na tą "genialną" aktorkę, zwaną Tola...
Patexi,taak,ohhh yeaaah NASZĄ TOLKĘ!!!! Wyobrażasz to sobie?! Ty to widzisz?! Słyszysz?! Czujesz??!! O kur... Mać!! :D Hue Hue.
No ja też nawet lubię ten serial ale jak widzę tą "wspaniałą" gwiazdę naszej polskiej telewizji i sceny muzycznej to wyje ze śmiechu. Nie śmiejmy się... hrr...hrr.r.. HAHAH!! O dość! xD