Tola Szlagowska

Tola Klara Szlagowska

4,1
137 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tola Szlagowska

banda szczeniaków... ciekawe co wy osiągniecie :D skonczycie szkołke, dobrą wyższą uczelnie?.. i zostaniecie w wiekszosci przypadków parobkami ;D

a to nie jest serwis 'musicweb' tylko filmweb i oceniajcie gre aktorska..
pie.....nie, ze sie jej nie lubi za to ze jest z jakiegos zespołu jest po prostu śmieszne. Serial sie skonczy, badz jej rola wczesniej (jak ją scenarzysta np. zabije w wypadku samochodowym...) i zobaczymy czy Tola dostanie kolejna szanse w filme.

pozdr.

josee

My oceniamy jej grę. Ona sięga dna. Widzę,że znalazła się kolejna fanka trolki... Już wiem, kto głosuje, by jej podnieść noty. Śmiech na sali

quentintarantinofan

co my osiągniemy? tak, skończymy szkołę, a potem będziemy pracować, osiągniemy dobrą opinię u osób w branży.

co tola osiągnęła ? wiele wspaniałych teledysków, cudowne piosenki z mądrymi tekstami , rolę w serialu /co jest niesamowitym wyzwaniem aktorskim/ /juz wolę natalię z m jak miłość/ oraz wspaniałą opinię w ameryce, którą chciała podbić.

nie ma co, naosiągała się dziewczyna.

josee

no co ja osiągnę? niech sie zastanowie, jeszcze nie wiem. ale wiem ile wynosi liczba pi:)

josee

na pewno nie będę gwiazdą pokroju toli (uchowaj boże!)

a jeśli chodzi o jej grę aktorską to jest równie głębokim dnem jak "talent" muzyczny. dziewczyna nie potrafi się wczuć, a jeśli już to robi to niezbyt przekonująco. zbuntowana nastolatka, która w swoją pracę nie wkłada żadnego uczucia. ot, wykuta na pamięć rola powiedziana niczym na recytacji w podstawówce. takie jest moje zdanie.

użytkownik usunięty
josee

Dobrze grę aktorską mogę ocenić: dno! ______________

josee

Kim będę... Skończę liceum, pójdę na renomowaną uczelnię wyższą i nie będę "parobkiem", a osobą pracującą w zawodzie wybranym przez siebie. Ale sądzę, że osiągnę więcej niż idolka autorki tematu... (ja miesiąc przed własnym egzaminem gimnazjalnym znałam wartość liczby π...- znałam ją również wcześniej)

A ja akurat oceniłam jej zdolności aktorskie, mimo, że nie dążę osób takich jak ona sympatią i mam inny gust muzyczny, który ona kaleczy kalecząc nawet coś tak kalekiego(w moim mniemaniu kalekiego) jak emo... A wracając do jej znikomych zdolności aktorskich... uważam Tolę za jedyną istotę, która zmieniając imię nie potrafi zagrać siebie mimo, że rola nie wymaga dystansu do siebie, którego według mnie jej brakuje...

josee

Na początek do _asieńki: to o czym piszesz, ze osiągniesz to na pewno nie w tym kraju:) ludzie u nas po 5 kierunkach pracuja w ksero, gdzie inni naiwniacy, rowniez na 5. kierunkach mysla, ze jak wydadza 1000zl rocznie na kopie jakiegos gowna, to cos osiagna...

A co do Toli. Na wstępie powiem, że mam 24 i pół roku;p i wychowałem się na muzyce rockowej. To co ona gra, to rockiem nie jest, ale jest muzyką, a ona potrafi śpiewać! Weźmy wiśniewskiego czy jego durną żonę...

Piosenki są Blogu są dla młodych ludzi, bardzo młodych, styl Emo jest dość popularny... o gustach się nie dyskutuje, mi się podoba jej granie. 6/10 daje. Poza tym za wcześnie ją oceniać, zobaczymy za 5-10 lat.

Cześć.

Falthorn

może i nie w tym kraju, ale coś osiągnę. A jeśli chodzi o wiśniewskiego... Również za gościem nie przepadam i nie twierdzę, że umie on śpiewać.