Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
104 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

nie moge po protu na niego patrzec. Najpierw kojarzyl mi sie wylacznie z wampirem z Wywiadu.a teraz kojarzy mi sie z glownym psem gonczym scjentologow... nic na to nie poradze , ale nie darze go sympatia i juz!

ankon

Zebyscie od razu mnie nie zgnoili to powiem, ze doceniam go jako aktora. wiele filmow z jego udzialem bylo na tapecie i uwazam ze jest dobry. no ale niestety subiektywne czynniki.... Moze bylo by lepeij gdyby aktorzy ukrywali swoje zycie prywatne. wtedy tacy jak my oceniali by tylko i wylacznie kunszt aktorski....

ankon

takich jak ty są setki,więc nie zabłysnęłaś kotku:*

Robert_De_Niro

Nie twierdze ze blyszcze :D po protu wyrazilam swoje zdanie... A naprawde kiedys mialam do niego zupelnie inny stosunek...Top Gun, Firma,Oczy szeroko zamkniete, MI 1 i 2... no a potem jakos mi obrzydl...ale coz. tak bywa.

ankon

Jego życie prywatne to jest jego sprawa. No cóż to że jest osobą powszechnie znaną, sprawia że ludzie interesują się jego życiem - co zrobić. Ale uważam to za straszną głupotę. Powinno się oceniać go jako aktora, a jest nim naprawdę znakomitym. Po tym co napisałeś/aś uważam, że nie oglądałaś z nim jego najlepszych filmów takich jak choćby Urodzony 4 Lipca, Rain Man, Jerry Maguire, Magnolia i wiele innych. W tych filmach pokazał jakim znakomitym jest aktorem.