Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Co Hanks robi na takiej wysokiej pozycji? :| Co on robi w tym rankingu przed Eliasem? A w ogóle to gdzie jest Elias? Nie widzę go na liście TOP 100. Elias jest najlepszym aktorem a zaraz za nim Brando, on jest jedynym guru kinematografii. Ten ranking to chyba ranking popularności :| Tu macie prawdziwy ranking http://www.filmweb.pl/blog/entry/513402/Lista+Filmwebowych+TROLLI+-+czyli+tym+us erom+nie+odpisujemy.html Gratuluje gustu dzieciaki.

_mosquito_

znowu Ty? ;/ ciekawa jestem na forach ilu aktorow jeszcze znajde takie same tematy zalozone przez Ciebie. Najpierw Depp, teraz Hanks. Widzisz, skoro oboje sa na wysokich miejscach, to chyba o czyms swiadczy. Zarowno Depp jak i Hanks sa swietnymi aktorami i jak najbardziej naleza im sie te miejsca. Choc uwazam, ze Tom Hanks i tak jest za nisko. I kim w ogole jest ten Elias, bo sie nie orientuje?

bella91

Kochany, widzisz ludzie którzy tak wysoko oceniają zdolności Toma są osobami, które go pokochały po wielu fenomenalnych kreacjach- "Zielona mila", "Forrest Gump", "Filadelfia"...w tych filmach Hanks pokazał niesamowity talent, świetną plastyczność umiejętności i po prostu genialny kunszt aktorski. Tom Hanks jest aktorem, którego ludzie kochają lub nienawidzą, aczkolwiek uważam, że ci, którzy (nawet jeśli nie lubią gry tego aktora) nie doceniają jego zdolności, są zwykłymi ignorantami.

A jeśli Tom Hanks rzeczywiście jest tak słaby to chyba paradoksem jest fakt, że otrzymał już tyle wspaniałych nagród i został doceniony przez wybitnych twórców, znawców i aktorów za swoją grę...; )

bella91

Własnie że to o niczym nie świadczy. Większość rankingów jest g warta, a już zwłaszcza filmwebowski. Nie wiem czemu się tak irytujesz, przecież mosquito dał Hanksowi bardzo wysoką ocenę, on jedynie stwierdził, że jest za wysoko. Choć mógł sobie darować tekst o gustach, bo w końcu każdy ma swój i wcale nie gorszy. Zgodzę się, że Hanks jest za wysoko, również uważając go za bardzo dobrego aktora. Masa genialnych aktorów, którzy albo już nie żyją albo są z innych powodów "nie na topie" i mniej popularni, jest daleko za Hanksem, co jest no cóż co tu dużo mówić przegięciem, ale co tam ranking, on nie ma żadnego znaczenia.

_mosquito_

Mosquito - tak się (nie)stety składa, że nie każdy człowiek zarejestrowany na Filmwebie musi podzielać twoje zdanie i należy to uszanować, bo o gustach się nie dyskutuje :)

Purslane

Tom Hanks jest dobrym aktorem, ale też uważam, że jest za wysoko. :/

grupio

Marne pojęcie macie. Hanks to jeden z najlepszych aktorów obecnie i ma dopiero 54 lata, więc ja bym go stawiał na równi z Nicholsonem i De Niro.

Xsaav

gdzie mu do De Niro i Nicholsona gdzie mu do Penna i Day Lewisa

koles_6

zgadzam się do De Niro i Nicholsona nie ma w ogóle startu, Day Lewis też go przewyższa, choć w mojej klasyfikacji jest niżej niż De Niro i Nicholson. Co do Penna to raczej jego powinno się przyrównywać do Hanksa, który według mnie jest co najmniej równy z nim albo i lepszy. Nigdy nie zrozumiem co ludzie widzą w Penna jedynie dobrej grze.

_mosquito_

dlaczego Eliasa nie ma na liście 100 - wystarczy porównać same przyznane nagrody... Elias ledwo załapał się na jedną nominację... a Tom Hanks ?? 18 nagród w tym dwa oscary i 48 nominacji... więdz gdzie takiemu komuś jak Elias do Toma Hanksa... ??

e_nygma

Tom Hanks !
Mój ulubiony aktor, dlaczego ?
Po prostu lubię jego wszystkie wcielenia, od dramatu po komedie.
Myślę że jest bardzo wszechstronnym aktorem, kto myśli inaczej .... ma prawo !

Napisałem pewnie nie w tym miejscu co trzeba, wybaczcie to mój pierwszy post !

Wapniacki

Nie jest za wysoko,mimo że nie lubie i denerwuje mnie ze od 200o gra czesto w beznadziejnych filmach,pozatym bardzo zle zmienia sie jego wyglad wraz z wiekiem,zamiast lagodniec staje sie jakis taki ostry,wrecz nieprzyjemny...takie odczucie.
Jednak w sumie te role ktore zagral(filadelfia,forrest gump,zielona mila i jeszcze pare innych)na pewno wskazuja ze jest jednym z najlepszych aktorow