Tom Wlaschiha

Thomas Wlaschiha

8,1
4 791 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Wlaschiha

Z wyglądu - muszę przyznać, że całkiem całkiem. Ciekawe jak wypadnie w roli ;)

karolinaaa_88

też jestem ciekawa... jak go dobrze ucharakteryzują, może być ciekawie ;)

Tigercub

Wiecie, że właśnie tak go sobie wyobrażałam? Jestem w szoku, że tak idealnie się zgrało moje wyobrażenie z wyobrażeniem scenarzystów, producentów itd...... ;))))

aneant89

Dostał jedną z najciekawszych ról w drugim sezonie... Jestem bardzo ciekaw jak sobie poradzi.

karolinaaa_88

Wielka ulga. Obawiałem się o odwzorowanie tej postaci... przynajmniej jeżeli chodzi o wygląd - nie zawiodłem się.

Danriz

Po piątym odcinku uważam, że aktor genialnie wczuł się w rolę i widać że do niej pasuje. Ma coś magnetyzującego w oczach. Przyciąga wzrok. Według mnie jest najlepiej dobraną rolą w drugim sezonie serialu.

użytkownik usunięty
Danriz

Wygląd to jedno, ale ten głosssssss.... !

karolinaaa_88

Idealnie dobrana rola ;)

Myersowa

Dokładnie, zgadzam się, rewelacyjna rola, Jaqen H'gar rządzi :D

Myersowa

Jest świetny, jedna z lepiej dobranych ról.

karolinaaa_88

jizz on jest zajebisty

magdath

Facet do schrupania. Te leniwe uśmieszki...

użytkownik usunięty
kite_clayton

Ale do Panicza Haringtona mu daleko, nieprawdaż, proszę Szanownej Pani? Pozdrawiam serdecznie.

Oczywiście, Szanowny Panie. Panicz Harington, jest jedyny i niepowtarzalny.
Pzdrawiam!

karolinaaa_88

Genialnie wcielił sie w postać Jaqen'a! Lepszego aktora nie mogli wybrać :D A poza tym... to spojrzenie <3

Bells93

o masz, też myślałam fantastyczny, aż nie poszukałam innych filmów w których grał... pierwszy jaki mi wyskoczył, to "słoneczna ibiza"- już sam tytuł przepowiada porażkę. Włączyłam fragmenty na youtubie i aż mnie samej zrobiło się za niego wstyd. od tej pory niestety już go nie lubię

frankfurters

Słoneczna Ibiza? XD
Aktor też musi zarabiać na życie, jak nie ma co grać to się bierze co jest.

karolinaaa_88

Świetny, genialny w tej roli. Idealnie wręcz ukazał tą postać.

modzel94

Wszyscy tu piszą o tej postaci jak by czytali powieść, w której pojawia się ta postać. Może i ja przeczytam? :P
Swoją drogą nie wiecie może czy to on zrezygnował z dalszej gry w serialu czy twórcy z niego zrezygnowali? A może naprawdę w powieści postać miała poźniej.... ekhm... nową twarz.

freuer

Tom nie zrezygnował z roli, twoje domysły co do dalszych losów Jaqena są po części słuszne :)

karolinaaa_88

Postać do zjedzenia , uwielbiam hmmmm :D