Z wyglądu - muszę przyznać, że całkiem całkiem. Ciekawe jak wypadnie w roli ;)
Wiecie, że właśnie tak go sobie wyobrażałam? Jestem w szoku, że tak idealnie się zgrało moje wyobrażenie z wyobrażeniem scenarzystów, producentów itd...... ;))))
Wielka ulga. Obawiałem się o odwzorowanie tej postaci... przynajmniej jeżeli chodzi o wygląd - nie zawiodłem się.
Po piątym odcinku uważam, że aktor genialnie wczuł się w rolę i widać że do niej pasuje. Ma coś magnetyzującego w oczach. Przyciąga wzrok. Według mnie jest najlepiej dobraną rolą w drugim sezonie serialu.
Ale do Panicza Haringtona mu daleko, nieprawdaż, proszę Szanownej Pani? Pozdrawiam serdecznie.
Genialnie wcielił sie w postać Jaqen'a! Lepszego aktora nie mogli wybrać :D A poza tym... to spojrzenie <3
o masz, też myślałam fantastyczny, aż nie poszukałam innych filmów w których grał... pierwszy jaki mi wyskoczył, to "słoneczna ibiza"- już sam tytuł przepowiada porażkę. Włączyłam fragmenty na youtubie i aż mnie samej zrobiło się za niego wstyd. od tej pory niestety już go nie lubię
Wszyscy tu piszą o tej postaci jak by czytali powieść, w której pojawia się ta postać. Może i ja przeczytam? :P
Swoją drogą nie wiecie może czy to on zrezygnował z dalszej gry w serialu czy twórcy z niego zrezygnowali? A może naprawdę w powieści postać miała poźniej.... ekhm... nową twarz.