Tori Spelling

Victoria Davey Spelling

6,1
985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tori Spelling

hmmm czyzby grala jedynie dzieki tatusiowi?? a moze to kolejna zachcianka? zresztą, jak sie ma milion $ kieszonkowego mozna robic co sie tylko zechce...

vianne_

Hm....ale talent jakiś to ona chyba ma :)

Vanillia

Tak, zdecydowanie! Ma talent do... wyglądania jak brzydka kobieta, która udje, że jest piękna.

Malignus

nie trawie jej, moim zdaniem nie ma ani troche talentu aktorskiego i jeszcze do tego wygląda jakby ją ktoś patelnią w ryj zajebał (lol)

dtxd

Żeby choć miła urodę to by można wywnioskować że idzie do filmów bo jest ładna, niestety nie ma ani urody ani talentu. Ma za to tatusia który wspaniałomyślnie angazuje ją dow szelkich jego produkcji...

Moi_Sarunia

Tia, no ale to chyba nie ma znaczenia czy ktoś ma tone make-upu na mordzie i nadal wygląda jak 'weź mnie zabij' oraz jest beztalęciem, czy jest piękny (BO MA tone make-upu na mordzie) i wygląda jak 'sztuczna plastikowa pink barbie girl' i nie umie grać ?? Po za tym naprawdę nie gra najgorzej..... widziałam gorsze akcje :D Np. Moje :P

dtxd

ooooooou, fuck - trafniej nie dało się tego ująć (może trochę mniej wulgarnie, ale celnie :D:D:D:D)

cOOba

mowa rzecz jasna (bo nie wpasowało się tam, gdzie chciałem) o tej patelni ;)

Malignus

!!! Święta racja. Moim zdaniem to wybiła się tylko dzięki tatuśkowi, bo sama sobą nie reprezentuje nic. Ani talentu, ani [ZWŁASZCZA] urody. KOMPLETNE ZERO !!!!