Tracy HutsonI

7,0
1 ocena gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tracy Hutson

Tracy jest świetną projektantką! Wiem, że w jakiś sezonach jej nie ma. W jakich? Napiszcie. Obecnie oglądam drugi sezon i jestem ciekawa kiedy jej nie będzie!

Mag26

Słyszałam, że ostatni Jej odc w ''dom-u nie do poznania'' to 9 z sezonu 3. Czy to prawda? A ile Tracy ma lat? Jestem strasznie ciekawa!

Mag26

Co raz bardziej lubię Ją w ''Dom-ie nie do poznania''!!!!!!!!!!!!!! Niedawno oglądałam świetny odc!

Mag26

Jak się nazywa :D?,nie wiecie są kręcone jeszcze odcinki Domu nie do poznania ? .

bakari1

Raczej są jeszcze kręcone. Naszczęście. Przynajmniej w latem 2012 jeszcze były.

Mag26

No to pewnie już nie ma ;/ bo teraz lecą tylko powtórki

bakari1

Np. na jakim kanale. Ja oglądam na Polsacie i owszem są powtórki - mam nadzieje, że tylko na razie. A jeśli nie to możliwe, że stacje telewizyjne nie kupiły tych nowych odcinków.

Mag26

Oglądałem z 2012 ale to była ostatnia seria teraz na kanale BBC Entertaiment lub E! lub jeszcze TLC na Cyfrowym polsacie leci coś podobnego do Domu do nie do poznania nie pamiętam jak to się nazywa ale wiem że Ty Penington to prowadzi :D

bakari1

Wiem, że ostatni odcinek nagrali w grudniu 2012. Może rzeczywiście nie ma już nowszych odc., bo tamten z 2012 to było wydanie specjalne.

Mag26

No na 100 % już nie ma