Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 293 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Za co wy ja tak nie lubicie?? Ja tam nie jestem jakas jej fanka ale ogolnie nic do niej niemam a sie tyle ludzi czepia.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ja powiem tak - bez mięcha żyć się nie da - najlepsza jest 'solona wieprzowinka' xD

"Solona Wieprzowinka?" [Na twarzy pojawia się błogi wyraz rozmarzenia] xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Dobra, nie będziemy tu przecież wypisywać scenariusza z Władcy Pierścieni ;p

[Patrzy na irisha surowym wzrokiem]
"A najlepiej w ogóle się nie odzywaj" xD

W miare rozsądny tekst, widac poprawę, ale pracujna dsoba jeszcze.

pau_lka

Dziękuję, pierwszy komenatrz który mnie nie wkurzył, na prawdę dziekuję, że są tu takie osoby. Ja jednak uważam ze kazdy zasługuje na szanse i Vanessa H, też moze okazać się dobrą aktorką, bo po jednej roli w HSM, która zresztą była dobrze oceniona, nie mozna nic powiedzieć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Gotrek09

masz pretensje za jego tekst, a sam robisz to samo,
" ty za to jesteś psim gównem na które twój stary się scumał, i wyszło co wyszło"
to nie było potrzebne

OK, ty również masz rację w wielu postach, ale po co taki komentarz, dostoswujesz się do poziomy nie których osób na forum

użytkownik usunięty
p_lucasp

Sorry ,ale sądziłęm że się dogadam . Potem niepotrzebnie zrobiła się z tego pyskówka . goście są młodzi , emocje górują . Bez szans na rozmowę .

Gotrek09

a w czym ci przeszkadzaja obecne seriale czy filmy?johny deep, nicolas cage? złe nazwiska? a jednak Disney. nie?

A czego oczekujesz od Disneya, aby nie był zeszmaconą wytwórnią? I dlaczego akórat te aktorki wymieniłeś. Na prawde jest wiele świetnych, nie zależnie czy są z Disneya, czy nie. Niestety w Polsce teraz panuje opinia, ze są to po...ane bajeczki, dla nie dorozwojów. Nie, nie jest to prawdą, sam czasami obejrze te ich seriale, mozna sie posmiać, czy tylko pooglądać cos spokojnego, dla poprawy humoru.

Jeśli chodzi o Vanessę, to ze grała w Disenyowskim HSM ni znaczy ze jes zła aktorką, raczej przeciwnie, w USA na kastinagc do tego filmu było bardzo wielu chętnych, jednak to ona dostała rolę.

po co ten głupi tekst? naskakujesz na kogoś bez powodu, masz w wileu przypadkach racje, ale przesadziłaś?/eś

Gotrek09

kolejna kompromitacja, czemu uważasz ze twój idol jest lepszy od idola kogos innego? to jest indywidualna sprawa kazdego z nas, nie ważne kto kim jest i kto jest jego idolem, ważne jest to wybór tej osoby, a nie dopasowanie sie do innych

Apanachi

kompromitujesz się ty, nazywajac ludzi lubiących yen film, nie dorozwinietymi, każdy ma swój gust i należałoby to uszanować

Apanachi

ekhe? a co to jest pedałka?