Vanessa Paradis

Vanessa Chantal Paradis

7,2
1 037 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Paradis

Mówcie co chcecie, ale ja uważam, że jest ładna - ma dziewczęcą, niewinna i bardzo subtelną urodę, a co do tematu (z reszta badzo czesto poruszanego) jej zębów, to coż... zgodzę się z większościa, może powiem tak - lepiej niech się nie uśmiecha, ale z drugiej strony to jest w pewnym sensie jej "znak rozpoznawczy", ja osobiście gdy słysze "Vanessa Paradis" to moje pierwsze skojarzenie dotyczy jej zębów, ale nie bede sie rozwodzic na ten temat, najwazniejsze ze dobrze się czuje z tym uzebieniem w sumie nic do niego nie mam - nie przeszkadza mi w każdym bądź razie. Miło się na nią patrzy a to w zawodzie aktorki i nie tylko aktorki jest jedna z bardziej istotnych rzeczy.
Dziękuje :)

muminek007

Ona z pewnością nie jets ŁADNA. Może się podobać bo są zdjęcia (np oby dwie sesje dla Coco Chanel) ale osobą ŁADNĄ to raczej nie jest. Jest niesamowicie zgrabana i ma piękną chuda sylwetkę. Jest (jak słyszałam) świetną matką, a i podziwiam ją za miłość jaką darzy Johnny'ego skoro była w stanie podarować mu dzieci i poświęcic na jakis czas swoją karierę.

domarka

MOże się podobac, bo ma zdjęcia NA KTÓRYCH WYGLĄDA ŁADNIE.(...) [przepraszam mój bląd]

domarka

Nie,nie,nie!!!
Ona nie "MOże się podobac, bo ma zdjęcia NA KTÓRYCH WYGLĄDA ŁADNIE"
ona jest po prostu ładna.Tak jak założyciel tematu napisał ma subtelną,dziewczęcą urodę i jest po prostu śliczna:)
To nie przerobione zdjęcia czynią ją ładną,ona TAKA JEST i kropka!!
Pozdrawiam...;]

domarka

ej jesteś glupia czy co? wczoraj widzialem film jak kochają czarownice i trzeba przyznać że jest bardzo ładna. sama pewnie jesteś brzydka i siedzisz przed kompem i szuka przyjaciół.