Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

W ciekawostkach jest napisane że ma 180 IQ. Jak to możliwe że taki (rzekomo) inteligenty człek nie zauważa takich rzeczy jak to że jest "Rasiakiem amerykanskiego aktorstwa"??

Kain

A jak to możliwe, że Ty nie zauważasz, że tym postem udowodniłeś, że jesteś Rasiakiem filmwebu?
Żenada :/

Malorie

O! Kolejna fanka Wentusia??
jeżeli Rasiak filmwebu to osoba która zauważa niezgodności, których nie zauważają fanki Wentusia to mogę z dumą powiedzieć że jestem "Rasiakiem Filmwebu" :P

Kain

Fanka nie fanka to mało istotne. Powiedz mi tylko kim Ty jesteś żeby oceniac kogokolwiek czy jest dobrym czy złym aktorem. Chyba, że jesteś jakimś specjalistą w tej dziedzinie a ja o tym nie wiem ;) Acha! I jakbyś mógł uargumentowac swoje poglądy to byłoby super bo jakoś bezpodstawne zarzuty do mnie nie przemawiają :P

Malorie

A w kwestii IQ Uzi Loc ma trochę racji.
Pozdr.

Malorie

Ja jestem i twierdzę, że z Millera taki aktor, jak z PO partia liberalna - tylko pozornie mają coś ze sobą wspólnego.

_Ja_

Nie bluźnij! Jeszcze zobaczysz cud gospodarczy, to zmiękniesz ;]

Uzi

Chyba prędzej zobaczymy jak Łenford osiągnie poziom Marlona :]

Kain

Z tym IQ to... Ja robiłem sobie testy, to tak: na jednym wyszło 160, na drugim 130, a na innym 0 :o. To jakaś kpina jest...

Uzi

Went nie ma absolutnie żadnej mimiki twarzy, Wszystko mówi bez żadnych emocji. Na tym polega jego problem :)

użytkownik usunięty
Kain

widzisz Kain, na tym polega geniusz Wenta, jego emocje są tak głęboko ukryte a mimika tak oszczędna że nawet po obejrzeniu sceny stopklatka po stopklatce nie dojdziesz czy Went był w danej chwili zły, zamyślony, radosny, czy może właśnie przypomniał sobie że jest genialny:) wszystko co mówi i robi, każdy gest, brak gestu, brak emocji, brak braku emocji bez braku gestu, emocja z brakiem gestu bez braku mimiki, to jego chytry plan zbudowania tajemniczości jego kreacji postaci tajemniczego genialnego architekta geniusza:)

180 IQ mówi samo za siebie - a co mówi?

...tego nie wie nawet sam Went:)

użytkownik usunięty

p.s też robiłem sobie testy IQ

wyszło że mam za dużo I a za mało Q

sam nie wiem co o tym myśleć:)

A może w jego IQ poprostu dodali jedno 0 za dużo ... ?

Tzn, że za duży jest wynik ilorazu: stosunkowo małej inteligencji, przez owy iloraz..

użytkownik usunięty
Uzi

z tymi testami na IQ to jest tak jak napisałeś,
nie dość że nie odzwierciedlają rzeczywistego poziomu, możliwości, talentów i etc. u danego osobnika, to jeszcze ich wyniki są często gęsto zmienne

a tak w ogóle, to ocenianie kogokolwiek po jego wynikach w teście na IQ, jest, rzekłbym, zwykłą durnotą,
taka teraz głupia moda, że IQ180 może mieć ot taka Doda;) (zrymowało mi się:)

Kain

Malorie- nie trzeba być znawcą żeby zobaczyć ze Wentworth to taki sobie aktor:P u mnie ma dużo za buzię;)
a co do IQ to dla mnie te testy mówią tylko czy ktoś umie ukłdac puzzle;P zawsze wychodzi mi coś innego;P