Jak myślicie, czy ta cała AMIE BICE to rzeczywiście dziewczyna Wenta? Wydaje mi się ze to tylko jego znajoma, a media gdy tylko znalazły zdjęcie z jakaś babką, zrobiły aferę... Biedny Went... ;>
Ile jeszcze tematów założysz? Równie durnych? Czy wszystko, o czym pomyślisz musisz pakować na nowy topic? Zastanów się i nie zaśmiecaj niepotrzebnie serwera. Popisz sobie na jednym konkretnym temacie i daj ludziom spokój. Za przeproszeniem, zawracasz dupę pierdołami...
masz problem to nie czytaj moich postów. żyjemy w wolnym kraju i mam w dupie jeśli ci to przeszkadza... ;/
no własnie! co Ty? Moderator jesteś? Nie jesteś od tego, by mówić co wolno, a co nie! Komentarze wioolki przynajmniej coś wnoszą w dyskusje, a twoje nic poza chamstwem! Też uważam, że to nie jego girlfriend, on by nie poleciał na takiego paszczura :)
"hehe, prawda atomówka, urodą nie grzeszy... ;>"
nie pomyliłaś się czasem w postawieniu przecinka?
Chyba powinno być tak:
"hehe, prawda, atomówka urodą nie grzeszy... ;>"
Nie sądziłam, że jesteś, aż tak arogancka. Nie odpowiadałabym, inaczej na posty jakiejś butnej nastolatki. Nie wiem jakie są stosunki między wami, ale ja napisałam to co miala na myśli wiooolka, a nie ty:/
A ja specjalnie to przekręciłam... To było zamierzone! Nie rozumiem Ciebie. Taki prosty żart, a Ty nie zrozumiałaś...
Najwidoczniej brak mi poczucia humoru. Nie lubię kiedy ktoś zwraca się do mnie sarkastycznie. Może dlatego tak gwałtownie zareagowałam.
Być może... Moja ironia co do atomówki była zamierzona, bo miałyśmy wątpliwą przyjemność rozmowy ze sobą na jej własnym temacie...
Kochana, ja ci bym nieba przychyliła, a ty takie rzeczy mówisz...
Owszem, miałyśmy przyjemność już rozmawiać, ale siedziałaś całymi dniami i nocami, by mi temat zablokowali motywując swoją prośbę: "ratujcie! Jestem taka żałosna, nie pozwólcie by cała Polska to zobaczyła" :D
Cieszę się, że przyznałaś, że jestem piękna(nazywając poprzedni żarcik ironią, a ironia jak obie doskonale wiemy, to "sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie")
Dziękuję za komplement, też pewnie ładna jesteś, w końcu Matka Natura nie byłaby wobec ciebie aż taka okrutna i czymś musiała cię obdarzyć ;)
Teraz szczerze przyznaję,że poprawiłaś się... Dowcip na poziomie, lekki akcent ironii... No no! Jestem pod wrażeniem... A co do Twojego tematu. Szczerze Ci powiem, że nie próbowałam go zablokować. Nawet o tym nie pomyślałam. Miałam zły humor i akurat na rękę była mi ta kłótnia... A tak abstrahując od tematu, nie mnie oceniać, czy kobieta jest ładna... Ironia zamierzona i tyle.
Od kiedy wzbudziłaś we mnie instynkt opiekuńczy, co jest nie lada sztuką, bo zimna suka ze mnie :D Ale wobec intelektualnie niedomagających już tak mam :P
Wybacz, ale przeczytaj ten post jeszcze raz... Jest bez sensu, bo zaczęłaś zdanie "Od kiedy" a myśli tejże nie dokończyłaś.
To nie była rozpoczęta myśl, tylko odpowiedź na Twoje pytanie. Czytaj uważnie, moja Droga, również posty, na które odpowiadam ;-)
po pierwsze to ona nie jest paszczurem a po drugie fakt, że uważasz że ona nie jest jego dziewczyną z tego powodu że Ci się nie podoba świadczy tylko o twojej płytkości. Już wszyscy wiedzą że on nie jest koleją hollywodzką gwiazdką i zupełnie jak inni nie spotyka się z wymalowaną i obwieszoną biżuterią laską-modelką z długimi nogami w rozmiarze 34. To chyba o czymś świadczy. Moim zdaniem on kieruje się wnętrzem a nie tym drugim.
Ale wy jesteście żałosne, w tej chwili to obrażacie nawet swojego świętego Millera. Myślicie, że on jest tak powierzchowny jak wy?? Może, ale szczerze wątpię:/
Jeeeezzzuuu!! Za głowę się złapałam aż. Przecież to już jest totalna durnota! Zaczęliście temat o nowej pannie Millera i aferze z tego tytułu. A wykłócacie sie o jakieś totalnie głupie przecinki. Oszaleć można tutaj, ale fajnie jest się pozrzucac z jakiś idiotów mających innych za nic albo lasek z gaciami mokrzejszymi od wody na widok Wentyla. Miło by było jakbyście wprowadzili jakąkolwiek, ale jakąś konsekwencję w tym co piszecie, bo tak naprawdę połowa z tych tematów nadawałaby się do skasowania.
PS
I jeszcze to plucie sie o uprzejmość... Zwyczajna, powszechna głupota, durnota i żeby powiedzieć coś nowego, idiotyzm.
Z szacunkiem...
Ano mój błąd BICE. Na jakieś stronie plotkarskiej z butem w nazwie było BRICE. Ale juz mniejsza z tym...
hahaha
Tak dobrej rozmowy dawno na filmwebie nie było. Zupełnie nie na temat.
Nic tylko jazda na wszystko i wszystkich.
Ale to nic, fajnie się czyta.
Jestem ciekaw, do czego ta wasza cała dyskusja zmierza. Napiszecie mi?
I tutaj też jesteś ;-) Szkoda, że tak późno, gdybyś wpadł parę dni wcześniej zobaczyłbyś inny moj post, dużo bardziej udany, niż tamten. Tutaj miałam większe pole do popisu, a to dzięki Zeni, kocham ją po prostu :)
a ta babka, tak na marginesie to mi się nie podoba :/ Nie zagłębiam sie w tym, ale wydaje mi się że jakaś tam para z nich nie jest...a jeśli tak to ich sprawa :)