Bardzo mierny aktor, kojarzony tylko z rolą Majkela w "Prison Break'u". Osobiście wcześniej w żadnym filmie tego chłopa nie widziałem. Jak dla mnie to bardzo słaby aktor, idol spokorniałych nastolatek, które dostają orgazmu kiedy wiedzą kawałek wystającego tatuażu spod bluzy Majkela. Ale dla 14-latek ten chłopaczek to bóstwo, powiesz o Majkelu złe słowo to ci taka oczy wydrapie. :D :D :D
Ja go widziałam w innych filmach i gra świetnie. Widocznie powinieneś obejrzeć coś za PB. Ale ogólnie jeżeli nie trawisz głównego aktora to po co się męczysz tym serialem? Bez sensu. '
Widziałem go później jeszcze w "Piętnie" z Hopkinsem. Z serialem się nie męczę, zaprzestałem oglądać po trzecim sezonie. Dla mnie pierwszy sezon był genialny, dalej było już tylko coraz gorzej i idiotyczniej.
zgadzam się z autorem tematu, aktor bardzo słaby. W Prison Break gra fatalnie, w scenach radości, żalu, gniewu, zawsze towarzyszy mu taki sam wyraz twarzy.
faktem jest, że w pb ma ten sam wyraz twarzy..ale i tak go lubię..on właśnie pasuje do takiego spokojnego, tajemniczego faceta... gra całkiem nie źle... ale są lepsi ;p
oczywiście, nie twierdzę że postać tego nie wymaga, lecz jego przymrużone oczy w każdej sytuacji i jakby lekki uśmiech kompletnie nie pasują do tej roli.
Uśmiech to akurat pojawia się na jego twarzy wyjątkowo rzadko (i to właśnie może być irytujące, to czyni postać jednowymiarową), a przymrużone oczy, nawet jeśli się nie podobają, pasują jak ulał. Przecież Michael jest mózgiem każdej operacji, a przymrużone oczy komunikują intensywne myślenie (+ tajemniczość oczywiście).
Rozumiem rzecz jasna, o co Ci idzie. Jednowymiarość, sztampowość, płytkość. Wiecznie przymrużone oczy Michaela, wiecznie szeroko otwarte jego partnerki. ;-) Przerysowanie, sztywność. No ale to są cechy każdego serialu (nie tylko gry aktorskiej w serialu).
Obejrzyj "Piętno". Film marny, ale można się po jego obejrzeniu przekonać, że pan Miller potrfi operować różnorodnymi środkami wyrazu.
co prawda nie szaleję za nim do obłędu i nie mam 14 lat ale nie uważam go za takiego beznadziejnego aktora oglądałam go w "The Confession" i zrobił na mnie wrażenie
Nie - wiedziałaś? Gdzie te zdjęcie? Podaj link, bo jestem bardzo ciekawa jak wygląda trzymajac się za rączkę z chłopakiem :)