Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 831 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

SZATAN!!!!!

użytkownik usunięty

umiłowani drodzy bracia i siostry! przejrzyjcie na oczy! przecież to wcielony sztan. on ma coś z twarzą. ma zawsze ten sam wyraz twarzy. jak myślicie, dlaczego?? on poprostu hipnotyzuje ludzi i przeciąga na swoją stronę! nie oglądajcie filmów z jego udziałem! zrobi wam wodę z mózgu, zrobi was podobnym jemu! chyba nie chcecie aby nasza zepsuta planeta zamieniła się totalnie w sodome i gomorę. nie pozwólmy na to!!! przemawiam do was ja, pragne otworzyc wam oczy. ludwiku dorn i sabo!! zawróccie z tej drogi! a was z wami cała reszta!

masz fajną wyobraźnię, ale mnie przeciągać nie musisz bo
mi się on nigdy nie podobał

użytkownik usunięty

ja was tylko ostrzegam!! niewierni! drżyjcie przed nim! chylcie swe czoła i proscie o łaskę! nie pozwólcie na to, aby i was złapał w swoje sidła! będziecie gorzko żałować! to moze spotkać każdego, bez względu na wiek, płeć, iq, czy uwielbienie wzgldem owego jegomoscia, o którym tu sie rozchodzi! chrońcie się przed nim!

Patologia wiesz ; > ??

@czarna_zmo ra
HAHAHA Ale masz ziomek banie;d
jak ja lubie czytać jak tacy ludzie sie wypowiadaja;d
Pisząc ten post brałeś/aś coś czy naprawde jestes takim idiotą ?:D

KubikNS

UBAW !!! Nie no niezłe !! Exstra asz sie przestraszyłam!@!!

Shannon_Rutherford

mówisz, że wcielony szatan? hmm.. to interesujące.
ja to bym powiedziała, że to ciebie coś opętało!

Pachne_Sloncem

Jakim cudem to forum jeszcze żyje?!:P

Mims

bo ludzie sie nabijaja z tego kolesia !! dobre co nie a ja jestem aniolem stróżem i wlaśnie pije piwo z bradem pitem bo on jest wampirem

To miało być śmieszne? Bo wyszło żałośnie.

pannaannowata

Aj, szkoda, ęe nie ma tu moich ulubionych chłopaków, oni by to rozkręcili, jak kiedyś:P

Mims

Kiedyś tutaj było ciekawie i coś sie działo :D a teraz kicha z deka xDD

ArteXus

Zgadzam sie !!! Nudne te tematu że asz hej !!!!! A co u was słychac ?

Shannon_Rutherford

nikt się nie odzywa? opętaw was juz szatan czy co się dzieje? ;o ;D

Pachne_Sloncem

Mimsiaku czy ten ulubiony chłopak to ja?? ;-)

A to forum będzie żyło i żyło aż nadejdzie Sąd Ostateczny, w którym Łentłort niczym Bóg z Pythonów wyłoni się z chmur i swoim Palcem zamieni w pył wszystko czego dotknie!

PeaceFreedom

Pewnie Krokodylu, należysz do mojego ulubionego kółeczka!;) Co u Ciebie, mój drogi- tak w ramacj off topa?:P

Mims

A dziękuje, dziękuje. Z wzajemnością (jeśli chodzi o to kółeczko;-)).

Wszystko u mnie dobrze, słodziutka. Na FW bywam rzadziej, ale to nie znaczy, że nie znajdę czasu na Millera i tym podobnych geniuszy aktorskich. ;-) A w życiu, jak to w życiu. Raz nad wozie, raz pod wozem... i tak w KÓŁKO. ;-)

A co u Ciebie?? / Pozdrawiam

PeaceFreedom

No właśnie, jak to w życiu- zawsze mogłoby być lepiej;) Ale nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć- jeszcze cały tydzień leniuchowania przede mna!:P