umiłowani drodzy bracia i siostry! przejrzyjcie na oczy! przecież to wcielony sztan. on ma coś z twarzą. ma zawsze ten sam wyraz twarzy. jak myślicie, dlaczego?? on poprostu hipnotyzuje ludzi i przeciąga na swoją stronę! nie oglądajcie filmów z jego udziałem! zrobi wam wodę z mózgu, zrobi was podobnym jemu! chyba nie chcecie aby nasza zepsuta planeta zamieniła się totalnie w sodome i gomorę. nie pozwólmy na to!!! przemawiam do was ja, pragne otworzyc wam oczy. ludwiku dorn i sabo!! zawróccie z tej drogi! a was z wami cała reszta!
ja was tylko ostrzegam!! niewierni! drżyjcie przed nim! chylcie swe czoła i proscie o łaskę! nie pozwólcie na to, aby i was złapał w swoje sidła! będziecie gorzko żałować! to moze spotkać każdego, bez względu na wiek, płeć, iq, czy uwielbienie wzgldem owego jegomoscia, o którym tu sie rozchodzi! chrońcie się przed nim!
@czarna_zmo ra
HAHAHA Ale masz ziomek banie;d
jak ja lubie czytać jak tacy ludzie sie wypowiadaja;d
Pisząc ten post brałeś/aś coś czy naprawde jestes takim idiotą ?:D
bo ludzie sie nabijaja z tego kolesia !! dobre co nie a ja jestem aniolem stróżem i wlaśnie pije piwo z bradem pitem bo on jest wampirem
Mimsiaku czy ten ulubiony chłopak to ja?? ;-)
A to forum będzie żyło i żyło aż nadejdzie Sąd Ostateczny, w którym Łentłort niczym Bóg z Pythonów wyłoni się z chmur i swoim Palcem zamieni w pył wszystko czego dotknie!
Pewnie Krokodylu, należysz do mojego ulubionego kółeczka!;) Co u Ciebie, mój drogi- tak w ramacj off topa?:P
A dziękuje, dziękuje. Z wzajemnością (jeśli chodzi o to kółeczko;-)).
Wszystko u mnie dobrze, słodziutka. Na FW bywam rzadziej, ale to nie znaczy, że nie znajdę czasu na Millera i tym podobnych geniuszy aktorskich. ;-) A w życiu, jak to w życiu. Raz nad wozie, raz pod wozem... i tak w KÓŁKO. ;-)
A co u Ciebie?? / Pozdrawiam