On już nie jest sam!!!Do tej pory aktor był bardzo dyskretny jeśli chodzi o życie prywatne.A tu teraz taka AMIE BRICE tajemnicza blondynka...Ciekawe co on w niej widzi nie jest za piękna podobno jest o rok młodsza...
Ojj!! bedzie rozpacz na forach internetowych..Stanie sie najbardziej znienawidzoną dziewczyną na świecie!!!
Kazda kobieta nie musi byc ładna to jego sprawa a nie twoja wiec jestes zazdrosna o niego mozesz tylko pomarzyc...
a i jeszcze jedno ona nazywa sie AMIE BICE A NIE BRICE :)) pozdro
Nie jakoś nie marze o nim..nie wiem co w nim widzą dziewczyny w szczególności ''nastolatki''Myślalam ze nazywa sie Amie Brice bo tak pisalo..:))possdroo:))
Ale wy macie problem, że ktoś poboba się komuś. Jak ci się poboba koleś ze szkoły lub z pracy to, ktoś się waś pyta: "co ty w nim widzisz??? Ja cie kompletnie nie rozumiem jak on ci się może podobać"???
Wy jesteście jakimiś młotkami...
Wiadomo, że Went jest daleko itd bla bla bla i żadna fanka go nie złowi, ale to jest na tej samej zasadzie co facet na ulicy, który ci się podoba...zwraca twoją uwagę wyglądem , ale co z tego....przecież nie podrywa się każdej osoby osoby co mi się podoba...w ogóle nie wiem z czym tacy ludzie jak wy mają proble...wy "chyba" też jestęscie ludzmi w zwracacie uwagę na innych ludzi< jedni was przyciągają, a inny nie>. Skąd wiesz...może na twojego faceta, ktoś kiedyś powie, że to beznadziejny palant i kłapouchy.