Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

On już nie jest sam!!!Do tej pory aktor był bardzo dyskretny jeśli chodzi o życie prywatne.A tu teraz taka AMIE BRICE tajemnicza blondynka...Ciekawe co on w niej widzi nie jest za piękna podobno jest o rok młodsza...
Ojj!! bedzie rozpacz na forach internetowych..Stanie sie najbardziej znienawidzoną dziewczyną na świecie!!!

kikacarola

Kazda kobieta nie musi byc ładna to jego sprawa a nie twoja wiec jestes zazdrosna o niego mozesz tylko pomarzyc...
a i jeszcze jedno ona nazywa sie AMIE BICE A NIE BRICE :)) pozdro

marcinek19999

Nie jakoś nie marze o nim..nie wiem co w nim widzą dziewczyny w szczególności ''nastolatki''Myślalam ze nazywa sie Amie Brice bo tak pisalo..:))possdroo:))

kikacarola

Pozostaje wibrator z wyrytym nazwiskiem. Ale nawet on juz mi sie nudzi :/

kikacarola

Ale wy macie problem, że ktoś poboba się komuś. Jak ci się poboba koleś ze szkoły lub z pracy to, ktoś się waś pyta: "co ty w nim widzisz??? Ja cie kompletnie nie rozumiem jak on ci się może podobać"???
Wy jesteście jakimiś młotkami...
Wiadomo, że Went jest daleko itd bla bla bla i żadna fanka go nie złowi, ale to jest na tej samej zasadzie co facet na ulicy, który ci się podoba...zwraca twoją uwagę wyglądem , ale co z tego....przecież nie podrywa się każdej osoby osoby co mi się podoba...w ogóle nie wiem z czym tacy ludzie jak wy mają proble...wy "chyba" też jestęscie ludzmi w zwracacie uwagę na innych ludzi< jedni was przyciągają, a inny nie>. Skąd wiesz...może na twojego faceta, ktoś kiedyś powie, że to beznadziejny palant i kłapouchy.