Skoro jest wolny i nie ma dzieci to spoko.A zwiazek bez dzieci da się jeszcze zburzyć:DD: hehe...A tak na serio to ode mnie jest tylko 19 lat starszy tego typu zwiazki w Hollywood to norma:P:P Tak jak np.Weronika Rosati i 50-letni Val Kilmer z którym sie zwiazała(jak przypuszczam dla sławy za granicą).
tak to juz jest ze gdy kobieta sie starzeje to odrazu widac a gdy facet powie ile ma lat to przewaznie panuje zdziwienie "naprawde?"
ech...to niesprawiedliwe x|
a co do jego wygladu to zgadzam sie x) niezle ciacho xD
boskie ciacho jak nie wiem. Po prostu szaleję . DO stop mu pada Bloom, Pitt i inne :P Miller czemu az 19 lat jestes starszy??? beebebeeee:D Buzki dla wszystkich fanek:D
wiek to tylko liczba nie??
Wazne jest na ile on sie czuje i na ile wyglada=) Ja osobisce dalabym mu z 27 lat:D:D:D:D Gdy widze go na zdjeciach czy w TV to uginaja mi sie kolana...Oczy ma zabojcze ....Jak Sara wytrzymywala te jego spojzenia?
Istne Cudo!!! ON i Charlie Hunnam!!!!-GÓRĄ:*
Pozdro
gośc jest tak zajebisty ze normalnie sie rozplywam jak sobie o nim pomysle !! ; O ubolewam strasznie nad tym ze znam go tylko z tv i fotek ;(((
Dziewczynki....marzenia są piękne, i jeśli naprawdę ktoś czegoś pragnie to to dostanie.Często się spełniają marzenia.Kiedyś szalałam za Johnnym Deppem.Pomyślałam że jest za stary no i zajety.Więc teraz Miller:P OBIECAŁAM SOBIE ŻE KIEDYŚ POJADĘ DO AMERYKI.I WIEM ŻE POJADĘ BO BARDZO TEGO PRAGNĘ.MOŻE TAM ZAMIESZKAM??ZALEŻY OD ŻYCIA.
NIE PRZEKREŚLAJMY NASZYCH MARZEŃ!!KAŻDA Z NAS BY CHCIAŁA MIEĆ GO ZA MĘŻA.ALBO GO SPOTKAC.
I WIECIE CO??
JA W TO WIERZE!!
BO DZIĘKI MARZENIOM NIE POPADŁAM JESZCZE W MONOTONIE ŻYCIA.ONO JEST PIĘKNE I CZĘSTO PRZYNOSI NAM NIESPODZIANKI.
Lasi...to tylko 19 lat różnicy...hmmm ale zakładając że wygląda na 25,to niecałe 10 lat różnicy..:D:D bo ja mam 16.
POZDRO DLA FANEK:*:*