do wypisujących, jaki Went jest sliczny i piekny:
na litośc, czy wy myslicie, że któraś z was może się z nim związać, umówić czy co tam...???
załóżcie sobie forum wzajemnej adoracji i po kłopocie
wchodzę na filmweb, żeby poczytac o konkretach, filmach, ludziach, a nie wyczytywać bzdury podniecających się nastolatek
Zgadzam sie z tobą. Zawsze jak jakis nowy film wchodzi na antene i jest jakiś "przystojniaczek" zaczyna sie wszystkie go kochają sa nim zachwyceni np fim "Stem Up" Channing Tatum a teraz Miller. Zawsze tak jest. Zawsze nowi, z tym Tatum to juz przeszlość jest "niemodny" teraz pora na Millera.
pzd ;*
niech sie podniecaja... jak nie maja innych tematow mi to wisi... Podoba mi sie ten aktor nietylko z wygladu ale tez ze potrafi zajebi**** zagracta role i pasuje do tego filmu.. pzdr ;* dla fanow ;)
Boże, po prsotu dajcie spokój. Co Wam to przeszkadza? Myślicie, że gdyby nie te wszystkie rozmowy o tym, jak bardzo Miller jest przystojny i czy ma obecnie dziewczynę czy też nie to, to forum byłoby aż tak aktywne? Ile inteligentnych rozmów można prowadzić na temat serialu? Dajcie spokój tym laskom, jeśli chcą i tak będą to robić.
hm. konkrety masz trochę wyżej moja droga.
chyba każdy zdaje sobie sprawę z niemożności jakiegokolwiek spotkania się z którymkolwiek z aktorów, czyż nie?
jeśli nie, to gratuluje głupoty.
ale znowu... czemu zabraniasz się jak to mówisz "nastolatkom" napalać?
pozdrawiam. :)