Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Szanuje wasze gusta i tak wogóle, ale chcialabym nadmienic, że aktor z niego marny!!! Może i to wam nie przeszkadza, no ale jak juz kochac to ksiecia, a jak krasć to miliony(moje takie motto)!!! Sądze ze jak juz chcecie sobie poszukac idola, albo kogos kto jest godny uwagi nich to bedzie ktod kto i dobrze wygłada i dobrze wykonuje swoją prace!!!!
Nie chce tu nikogo namawiac, ani zmieniac jego poglądu co do tego typka, ale może czas otworzyc oczy i rozejrzec sie za aktorem naprawde godnym uwagi( i do tego zabojczo przystojnym). Oto moja propozycja...>>>
http://www.youtube.com/watch?v=sz2uP6FGHKE
http://www.youtube.com/watch?v=sr8pEdYPZRM&mode=related&search= (ten w czarnej czapce)
http://www.youtube.com/watch?v=0IgsIKk2Xaw
http://www.youtube.com/watch?v=0IgsIKk2Xaw ( biała chusta)
teraz wiecie o kogo chodzi?

lawa_3

a po co to?...

GodFella

Stara sie uswiadomic ze aktorem jest Johnny Depp a nie Went Miller...

Mona

Poczytajcie sobie jej wypociny na forum Deppa... Jest równie głupia, co fanki Wentyla...

_Ja_

Ja jestem fanką Wentyla! Dlaczego mnie atakujesz Ja??

_Ja_

nie chce mi sie wypowiedac na twij temat, bo ty i ta cała gyrapha to az zajeżdżacie prostactwem, i tak a propo to nie masz prawa obrażac ani mnie ani ani fanów millera!!!

Mona

to jak próba nawrócenia kogoś na nową religię...
w większości wypadków - niewykonalne ;)

GodFella

A jak jest się ateistą?

lawa_3

usmiałam się lawa411 hahaha:D
aktor z niego marny!!??
błagam..przecież on bardzo dobrze gra..nie trzeba znać się na aktorstwie żeby dostrzec jego talent..dlaczego niby fanki nie mogą go wielbić? on jest właśnie takim księciem z bajki..talent aktorski, wykształcony, przystojny..
masz rację..jak kochać to księcia jak kraść to miliony..
jestem stuprocentową fanką Wenta:D

millcia

wiec droga milko nie mówie, że on nie jest przystojny i takie tam, tylko napewno duzo osób sie ze mna zgodzi że nawet na miano aktora to on nie zasługuje. zagrał w jednym serialiku i od tej pory jest mega gwiazdą. chce tylko uswiadomic że istnieje mnóstwo bardziej zdolnych aktorów a do tego jeszcze godnych uwagi, wiesz kogo mam na mysli?!

lawa_3

w jednym serialu? widać, że nic o nim nie wiesz..

millcia

zgadzam sie z lawa441 uwazam ze koles jest przystjny ale grac to on nie potrafi przez cały serial gra z jedną mina

millcia

Taa... a ile osób go znało zanim nie wystąpił w Prison??? :/

Gold_Fish

no własnie!! może nie znam dokladnie jego filmografi, ale gdyby nie pirson... to wątpie czyby sie tak wykreował!!! a pozatym to niuekojarze go z zadnym innym filmem

lawa_3

no i dobrze, że serial prison break go pokazał bo facet ma talent..nie wiem dlaczego uważacie, że nie ma..może mi ktoś powiedzieć? Przecież świetnie gra!

millcia

Polecam cofnięcie się do tematów sprzed pól roku mniej-więcej. Tam było wiele razy tłumaczone czemu Miller to marny aktor.

lawa_3

Wentyla nadal lubie ;D Taa pół roku temu było ostro :)) no ale teraz to nie wiem ;/ nie zaglądałam tu już bardzo długo ^^ Przez te pół roku musze sie przyznać że zmieniłam zdanie co do Prisona - tylko 1 sezon jest fajny uważam że reszta jest do niczego ^^ Czasami warto by było zrezygnować z zysków :) Wracając do Wenta nie zmienie zdania :)) no chyba że za 2 lata ^^

lawa_3

dobra dobra mi i tak się bardzo podoba jak on gra..!

millcia

Milka jest pewien problem: on w ogole nie gra-no chyba ze na gitarze ;P

Mona

MĄDRE SŁOWA MONA!!! SĄDZE, ŻE Z GUTARĄ TEŻ MA PROBLEMY- JEDNYM ZDANIEM DLA NIEGO SŁOWO "GRA" JEST PO PREOSTU OBCE, CO TU DUŻO KOMENTOWAĆ!!!

lawa_3

Z grą na flecie całkiem sobie radzi

lawa_3

najwidoczniej ten instrument nie jest mu obcy!!! he he

lawa_3

Nooo ja uwielbiam Johny'ego Deppa ;) jest dla mnie ideałem aktora- genialny,a przy tym skromny i naturalny.
Ale nie rozumiem co masz do Wentwortha Millera??Przecież jest bardzo ładny,no i także można spokojnie powiedziec,że to dobry aktor (sama ilośc nominacji i nagród daje do myślenia) ;D

taCoryje

Dobry aktor ? hahahahaha,widzę że znasz się na kinie skoro mówisz że Went to dobry aktor,żenada.

lawa_3

a ja się zgadzam z angel1991...to dobry aktor..mi sie podoba jak on gra..i to bardzo!! mówcie sobie co chcecie..jak wam się nie podoba to go nie oglądajcie..

millcia

Od "mi się podoba" do "dobry aktor" daleka droga.

millcia

Ty masz chyba jakieś problemy. To jest dobre, oglądam dużo filmów więc znam się na tym, a czy ty w ogóle widziałaś ten film? Szkoda moich słów...Argumentów popierających mnie są tysiące więc nie będę ich przytaczać; za kogo Ty się w ogóle uważasz. Jak jesteś taka cwana to nakręć coś lepszego...

Dzięki T0m3K.;-)

_Ja_

A - no i skoro według Ciebie dobrze "gra", to wyjaśnij mi, co takiego sprawia, że "dobrze gra", co podoba Ci się w jego grze aktorskiej?

_Ja_

Nie jąka się i nie patrzy w kamerę.

Cris

No i ma chociaż jedną minę...

i umie marszczyć czoło :P

Cris

No poście pokaż się... (znowu za krótki)

Cris

Cris, nie znęcaj się już nad kolegą, przecież się chłopak w porę zreflektował!:P Ale to było świetne, fakt:P

lawa_3

no aktor jest prawde mowiac tragiczny.. :D do tej pory widzialam tylko trzy rozne miny, jedna znamy wszyscy, druga to taki krzywawy usmiech, a trzecia to osmiech od ucha do ucha, ktory i tak wygladal ponuro :)

lawa_3

a nie pomyslałes o tym ze wlasnie ma grac taka role z jedno mina i czlowieka tlumiacego se emocje

lawa_3

hmmmm.. przykro mi ale sie nie zgodze
żeby zagrać taką rolę trzeba umieć grać.
każde napięcie jakie stwarza lub próbuje stworzyć aktor powinno być odebrane przez widza, tak jakby to co sie dzieje, emocje jakie towarzyszą bohaterowi, towarzyszyły bliskiej nam osobie, lub też dotyczyły nas samych.
Miller'owi sie to doskonale udaje, moim zdanie potrafi swoją grą stworzyć napięcie, bądź wyrazić radość, przecież gdyby główny bohater nie potrafił grać, serial ten nie dostał by sie na anteny polskich telewizji prawda? i nie zajmował tak wysokich miejsc w przeróżnych rankingach.
ponieważ żeby serial sie dobrze sprzedawał, główny bohater musi umieć grać - nie powiesz mi chyba, że PB zyskał taka popularność bo Miller jest przystojny ?

Internatka

Mi się zdaje żę właśnie dzięki temu że jest przystojny i dzieki grze innych aktorów PB jest taki popularny

Napewno tej popularności nie sprawił "talent" aktorski Millera :D

Internatka

Z tego co wiem to można pisać i tak, i tak.. a to dlatego, że ta kwestia nie została nigdy rozstrzygnięta.

Przy okazji, przepraszam za powyższą wypowiedź, gdyż mogła ona kogoś urazić, bądź nawet zgorszyć.. a najwyraźniej nie o to chodziło.. tak jakoś wyszło.
Pozdrawiam.

ArteXus

tak pewnie... bo jest przystojny :/
wiele dziewczyn uważa że zakościelny jest przystojny.. a jednak kryminalni nie biją rekordów co?
dobra to co miało być już jest w moich postach, więc więcej nie pisze.

Internatka

Może niezupełnie popularność serialu jest tylko i wyłącznie przez urodę Wenta. Po prostu scenarzyści wzięli taki temat, za którym przepada mnóstwo ludzi. Spiski, intrygi, więzień itd. to chyba po prostu ludzi kręci i dlatego tak sie pchają przed telewizory ;P A to, że zajmuje tam jakieś wysokie miejsce w rankingach czy dostaje nominacje, to przecież dzięki właśnie tym napalonym ludziom.
PS. O Kryminalnych to mi nawet nie wspominaj... Już wolałabym oglądać apele z podstawówki niż te ich nieudolnie gadane wierszyki ;/

Zenobia

Widziałem zwiastun tzreciego sezonu...i wiecie co? On ma ta samą mine! Biją go-oczka przymruzone...facet to beztalencie...a niech sie wam on podoba al enie stawaic oceny za wyglad tylko zostawic to dla siebie

Rentonek

"al enie stawaic oceny za wyglad tylko zostawic to dla siebie"

skąd wiesz, że te oceny są tylko za wygląd?
może jednak ktoś uważa, że jest dobrym aktorem.
na filmweb.pl wystawiają oceny ludzie, którzy w większości nie są wielkimi krytykami, i stawiają oceny wg ich subiektywnych odczuć.
więc nie możesz nikomu zarzucić niczego, bo nie wiesz ile osób postawiło mu dobrą ocene, za wygląd a ile za to jakim jest aktorem.

Internatka

Aktorem to on jest żadnym wiec ewentualnie za wygląd...bo średnią ma wysoką jak na takie beztalencie...no wybaczcie ale nie uwazam go za aktora...juz wolę Mroczków-Joke :D:D

Rentonek

...bo średnią ma wysoką jak na takie beztalencie...

to twoje zdanie!
i ty byś mu dał pkt za wygląd,a inni za aktorstwo bo są ludzie uważający inaczej niż ty.
ale do ciebie nie dociera... więc kończe

<pozdrawiam>

Internatka

Ja mu nawet za wygląd nie dam pkt :P:P Nie dam mu tez jedynki bo nie ma sensu....on nie patrzy się w kamerę...wiec takim dnem nie jest-wiec cofam słowa...moze podasz jakies argumenty swiadczace ze jest on aktorem :)

Rentonek

Heh, a mówią, że Perpetum Mobile nie istnieje!:P

Mims

Jestem idiotą-nie zrozumiałem...o co chodzi? Wieczna maszyna?

Rentonek

Samonapędzająca się maszyna!:P To był taki "skrót myślowy", więc nie martw się, nie jesteś idiotą!:P

Mims

Aaa :D to dobrze :D Ulżyło mi :D:D

Rentonek

Cieszę się!:P Ta niepewność jest najgorsza, prawda?!:P

Mims

Tak! Nie spałem całą noc...krazylem po pokoju zastanawiaj sie nad tym;)