William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

To niesamowite. William ma 19 lat a wygląda na mniej, przymajmniej tak mi się wydaje. Ja bym mu dała może 17, ewentualnie 18... Ale nie 19! Heh, wy też macie to bezsensowne wrażenie że to niezbyt możliwe ;)

Christinka

Ja to myślałam że ma z 15, 16. Ale jest piękny i przystojny:D. Ale Anna Popplewell (zuzanna) też mi nie wygląda na 18 lat a ma tyle. Może ich troche odmłodzili komputerowo:D. Żartuje!

rose_3

Kiedy onigrali w tym filmie to byli młodsi, chyba o dwa lata- bo tyle to wszystko trwało-przygotowanie filmu.

veritaserum

No tak, oczywiście. Ja jednak mam na myśli również to, że teraz wygląda dalej tak "młodziutko" ;)

Christinka

Może i wygląda młodziutko ale jest śliiiiczniutQi:D:D:D

AnEcZkA15

Co to, to tak!! Bezsprzecznie!!! :D Śliczniutki :D

użytkownik usunięty
Christinka

no tez bym byla sliczniutka jak by mi pol pudelka pudru na twarz rozmazali ale will i tak jest ladniutki:)

ja wiem czy pól pudełka... W filmie na pewno, ale na codzień chyba nie ;))

Christinka

do christinki:

na co dzień pewnie nie, aleskąd wiesz czy na co dzień on wygląda tak jak w filmie i w tych wszystkich gazetach, itp.
Może na codzień wygląda całkiem normalnie, aprzy charakteryzacji okazało się, żejak mu nałożą na twarz "pół pudełka pudru" to przystojniak z niego. Wiesz, makijaż to magia-zmienia człowieka.
Aha i błagam, zmiencie zdjęcie na to co było przedtam, bo to jest takie nienaturalne i komputerowe, że szkoda gadać...

użytkownik usunięty
veritaserum

no ale na tym zdjeciu na 100 ma pol pudelka pudru:)
niepodoba mi sie na zdjeciach poza filmem a wam??

ja nie widziałem wielu zdjęć williama. ale zgadzam się co do jednego-to zdjęcie jest sztuczne na maxa-pół tubki podkładu, na to półpudełka pudru sypkiego i do tego obróbka komputerowa.... aha zapomniałam o bazie pod podkład.
a teraz-ten kto jest odpowiedzialny za to zdjęcie-niecj je zmieni na poprzednie. please!

veritaserum

I jeszcze jedna sprawa: ciekawe czy william jest chociaż trochę inteligentny.
Bo to, że "nigdy nie był dzieckiem lubiącym spędzać czas na lekturze" to chyba nie przemawia na jego korzyśc? jak myślicie?

veritaserum

co wy sie nim tak zachwycacie?
zagrał w jednym filmie i zaraz wspaniały aktor?
( ja nie rozumie niektórych ludzi )

NaShI

a ty nashi jesteś cchłopakiem czy dziewczyną? jeżeli można wiedzieć? :D

veritaserum

dziewczyną - a co to ma za znaczenie ..
?

NaShI

Nie sądzicie że na tym zdjęciu jest troszeczke podobny do Leonarda DiCaprio??

MaRqUeZ

do Nashi: tak tylko pytałam :)
To jest forum, my tutaj wymieniamy opinie a czy negatywne, czy pozytywne... no różnie to bywa. Jedni lubią Ewana McGregora inni Williama a jeszcze inni Ridge'a z "mody na sukces" (tym ostatnim to ja współczuję).
A pod "zachwycanie się" tych opinii podciągnąć raczej nie można.
"zachwycają" się nim niektóre dziewczyny-to fakt-ale nie w tym temacie.
Odsyłam do tych w stylu "miodzio", "śliczny" itp.
Co do Dicapria-zgadzam się, ale to jest efekt zamierzony.
Pozdro

veritaserum

Ja wiem, czy nie można ... Jak tu wejdzie jakikolwiek choć trochę inteligentny chłopak i spojrzy na to wszystko z zewnątrz, obawiam się, że właśnie "zachwycanie się" będzie jego pierwszym określeniem ... A zresztą nie grzesz, moja droga, bo kłamanie jest nieładne. Nie możesz powiedzieć, że sie nie zachwycasz. Ja chyba też nie. A przynajmniej tak było jeszcze niedawno. Od jakiegoś czasu o tym nie myślę ..

Kotylion

veritaseru - przepraszam jezeli cie uraziłam - nie chciałam tego zrobić - tak tylko ostatnio też miałą taki problem na innym forum ... no w końcu chyba wiesz jak to bywa ...

NaShI

Nashi- wszystko jest w porządku, nie uraziłaś mnie. A czy ja się kocie zachycam... hm, nie wiem czy tak to można nazwać. ja niepiszę, np. "śliczny", "miodzio" itp. bo mnie to po prostu obrzydza-takie traktowanie kogoś jak ciastka z kremem... trochę to nienormalne...
Lubię williama bo fajny z niego aktor, przystojny też jest, chociaż...
dzisiaj na informatyce przeszperałam sobie onet.bloga i tak:
georgie-nic
anna-ze dwa posty
skandar-4 blogi (w tym jeden loony)
william-ze dwadzieścia blogów
a na jednym były zdjęcia z wręczenia jakichśtam nagród.
Zdjęcie: czwórka aktorów wymienionych powyżej i jak zobaczyłam williama to się przeraziłam. To było jedno z tych zdjęć nad którymi nikt się nie cacka z oświetleniem i takimi tam-cykają i już. Jakbyś chciała obejrzeć to to był blog "william moseley 4ever" dokładnego adresu nie pamiętam, ale na teenblogach na pewno znajdziesz.
Skandar wyglądał na tym zdjęciu o wiele przystojniej, chociaż tam nie miałjeszcze (albo już) tych okropnych długich włosów.

veritaserum

Ciastko z kremem absolutnie nie (tak na wiasę mowiąc może ktoś z was rozumie - była taka reklama under 20: dziewczyna mówiła: "Kiedy twój chłopak mówi, że smakujesz jak ciastko z kremem, to zasługa under 20". Jak można komuś powiedzieć, że SMAKUJE jak ciastko z kremem??? Jestem za głupia, czy to trochę dziwne?). Ja też nie lubię tak kogoś nazywac ani jak ktoś tak kogoś nazywa. A powiem ci, że tak porównuję teraz Williama i Skandara i ... Skandar wychodzi lepiej. DUŻO lepiej. Dużo lepiej z długimi włosami. ja go wolę tak. Ale co kto lubi przecież ...

Kotylion

czaję tą reklamę. Beznadziejna jest -to fakt.
Byłaś na tym blogu "william moseley4ever"? (dziwna nazwa...)
tam są zdjęcia williama, skandara,anny i georgie.
wychodzą Na korzyśc Skandara- nawet bezobróbek komputerowych.
tylko bezdługich włosów! Jedyna kwestia w której się z tobą nie zgadzam :)
A to ciastko z kremem... ta reklama chyba utkwiła w mojej podświadomości i dlatego tak napisałam, chociaż nieświadomie :)

veritaserum

ulubiona reklama to ta ze Sprite'a ( bez cenzury na www.sprite.pl )
hehehehehehe najlepsza :)

NaShI

w końcu sprytnym mykiem udało mi się tu wejść.
Weszłam na temat "pod spodem" i kliknęłam na "następny".
Ale, żecoś się z tym filmwebem wali-to pewne.
Nie widziałam sprite'a bez cenzury, ale zamierzam zobaczyć :)
A teraz mały quiz-kuzynka mi takiego smsa wysłała:
dlaczego bóg stworzył williama moseley'a?
Żeby dziewczyny miały się po co uczyć angielskiego!

Bo ona jakiś wywiad na mtv oglądała, i chociaż uczy się angielskiego parę ładnych lat (nadprogramowo też!) to jak zapytałam co william mówił, to wiecie co ona mi odpowiedziała? "coś nawijał po angielsku" :D

użytkownik usunięty
veritaserum

identyczny cytat czytalam w fun clubie tylko dotyczyl on daniela radcliffa
a i jak wejdziecie na http://lovelywilliammoseley.bloxode.com/ [lovelywilliammoseley.bl...] to na dole na tej stronce mozna zobaczyc wiliama zonglujacego butami:) i bez koszulki:d trzeba przyznac ze jest bardzo umiesniony:)

E, tam, z butami. Przy oknie jest jeszcze lepszy ... Można by rzec, "taki romantyczny" ... ;)))))

veritaserum

Nie mogę znaleźć tego bloga ... Nie pamiętasz dokładnej nazwy? I faktycznie wejdź na ten blog, co adres jest podany niżej ... Nie jest źle ;)))

Kotylion

Momento, przepraszam, poprawka - wyżej podany.

użytkownik usunięty
Kotylion

nie rozumiem cie przeciez musialas wejzdz na tego blog skoro wiesz ze jest przy oknie no i podam ci jeszcze raz adres http://lovelywilliammoseley.bloxode.com/ [lovelywilliammoseley.bl...]

Kotylion

Nie, nie, tam weszłam. Chodziło mi o ten blog, który podawała veritaserum. Przepraszam, tego nie napisałam. Na twój weszłam. I nie było źle, jak widać powyżej ...

Kotylion

ale jazda! To i we Francji williama mają!? :)
byłyście dziewczyny na "4ever"? Tam na dole jest zdjęcie z rozdania nagród. skandar lepiej wyszedł...
Ale to nic. :D
Nasza dyskusja jest bardzo odpowiednia do tematu "wiek" nie sądzicie? :))

veritaserum

No proszę cię, podaj dokładny, żeby był link. Bo na chiny ludowe nie mogłam tego wczoraj znaleźć.

Kotylion

w końcu znalazłam adres:
www.william-moseley-fun.blog.o net.pl

veritaserum

chwila moment, pomyliłam adres:
www.william-moseley-fun.blog.o net.pl
link do tej strony znajdziesz na filmwebie , na stronie williama , wejdź na "www".

veritaserum

http://william-moseley-fun.blog.onet.pl/ [william-moseley-fun.blo...]

ufff.... w końcu bez przerwy w słowie "onet".

Christinka

może ma na sobie kilo tapety i dalego tak wyglada :D

DySgRaFiK

To zależy, nawet na tych bez tapety wygląda na młodszego...

Christinka

A Chris, nie ma powodu do zmartwień. To jest pewne. jak bedziemy miały po 60 lat to spojrzymy na zdjecie Willa i powiemy jaki to przystojny pięćdiesięciolatek ;)

Lina_16

Byle nie mniej niż 50 lat :P Bo jak pomyślimy ze 40-latek?? :P

Christinka

Hmm... no rzeczywiscie. Wtedy mogłybyśmy mieć większy problem ;)