Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 625 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Czemu tak nisko? Wcale nie jest takim zlym aktorem...Czemu wciaz spada.... Czy na tym forum nie ma juz zadnego fana Efrona... Ktos powinien sie tu w koncu zjawic...A propo. kto widzial HSM 2?

goremaniac

Podziękuj Zawshe Zakuś. Nie tak dawno sama byłam jego fanką. Chociaż "fanką" to za dużo powiedziane. Lubiłam go, ale ta dziewczyna skutecznie mi go obrzydziła.

Kim_Boggs

kto to wogole jest Zawsze Zacus.....slyszalam ze na wielu forach o niej gadano..;;

goremaniac

nie jest trudno ją znaleźć, wystarczy się trochę rozejrzeć :D :D Zniknęła z filmwebu, ale pewnie wróci, jeśli już nie wróciła ;)

Eriu

tA...juz ja znalazlam.....ciekawe poglady wyglasza;D nie wierze w nia...ja pacina nie lubie ale aby tak juz walic ze si go nie zna:? dobry prowokator albo bezmózga samica.

goremaniac

Ej, wiecie jaki silny był mój głos, który mu przed chwilą dałem ? Dałem mu 1 i średnia spadła mu w widoczny sposób. Ooooo...

____10

A ja uważam, że Zac jest dobrze zapowiadającym się młodym aktorem. No ludzie, nie zapominajmy, ze on ma dopiero 20 lat! I wiadomo, ze nie bedziemy go porównywać to największych sław kina...
Ale chłopak ma naprawdę fajny głos i sądzę, że doskonale sprawdził się w HSM i HSM2 :)

Piskluuu

taaa jest mistrzem należy mu sie miejsce w TOP 100,a Christian Bale niech dalej będzie poza setką...LOL!!!!

Robert_De_Niro

Przecież napisałam , że NIE BĘDZIEMY go porównywać do największych sław!
Ale w kategorii aktorów-nastolatków jest naprawdę dobry...

Piskluuu

no więc Zac Efron znajduje się na właściwej pozycji w kategorii aktorów-nastolatków...chodź nie wiem co ma wiek do rzeczy Christian Bale będąc młodszym od Zac'a zagrał lepiej w jednym filmie(Imperium Słońca) niż Efron w swojej dotychczasowej karierze.

goremaniac

Też uważam ze nie jest aż taki zły....ale przez innych przemawia zazdrości i dają mu niskie oceny ......Ja widziałam HSM2 :)

aniaaa_2

Jeżeli miałbym komuś zazdrościć to już Christianowi Bale'owi. Bo to wybitny, szanowany aktor. Jako mała dziewczyna uwielbiałam go w "imperium słońca" i "Władcy much", teraz zresztą też go uwielbiam. A Zac Efron dostał ode mnie 1 tylko dlatego, że niektóre osoby wystawiły 1 Alowi Pacino. Aktorzyna pokroju Efrona jest mi zupełnie obojętna.

Eriu

Aż tak się nie irytuj.....wiadomo, że Al Pacino jest dużo lepszy....więcej doświadczenia, wybitna filmografia , ale Zac aż taki zły nie jest jak na początkującego aktora.

aniaaa_2

jego filmografia nie ma żadnego znaczenia w historii kina,równie dobrze mogłoby go nie być,ale jest piękny i dziewczyny to kupują,zastanawia mnie czy koles ma jakiegoś fana...nie liczę homoseksualistów.Al Pacino ma mnóstwo fanów Zac podejrzewam,ze nie ma ich zbyt wielu.

Robert_De_Niro

Mi się Al Pacino nie podoba, wolę Zaca, ale są różne gusta....tutaj mówie o wyglądzie.... no a jeżeli chodzi o aktorstwo to oczywiście Pacino

aniaaa_2

Oczywiście, Pacino jest o wiele lepszym aktorem - nawet nie ma porównania.
Ale poglądy typu "dam Efronowi 1 bo ma za ładna buźkę i żeby powkurzać jego fanki" jest jeszcze bardziej dziecinne niż fanki Zaca...

Piskluuu

Wiadomo,ze dziecinne